Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tłusta cera

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam 17 lat i od kilku miesięcy moja cera z mieszanej zmieniła się w ogromnie tłusta! Nie wiem co mam zrobić bo wygląda to strasznie, że już po 2h od nałożenia makijażu świece się jak nie wiem co. Dodam że stan cery jeżeli chodzi o pryszcze czy zaskorniki bardzo mi się poprawił i moja cera jest prawie, że nieskazitelna ale co mi po tym jak w. Zamian się świece. Czy krem z ziaji którego sporadycznie uzywam może być przyczyną? Nic innego nie zmieniłam w pielęgnacji. Proszę o pomoc!

Gość gość
Tłusta cera to powód do radości ale docenisz to dopiero za jakieś piętnaście dwadziescia lat a to dlatego że zmarszczi pojawią się tobie znacz ie później, czyli masz powod do radości.

Gość gość
gość dziś To nie jest żaden powód do radości bo taka skóra znacznie bardziej jest podatna na wszelkie stany zapalne, a one przyspieszają starzenie. Autorko, podaj jakie konkretnie stosujesz kosmetyki pielęgnacyjne, wszystkie. Jeden krem owszem, może zaszkodzić, ale może to też być efekt skumulowanych błędów w pielęgnacji.

Gość marawstala
Osoby majace tłustą cerę wolniej sie starzeją : )

Gość gość
marawstala dziś nieprawda

Polecam sklep www.hedoni.pl mają tam bardzo duży asortyment kremów, peelingów etc do cery tłustej, które pomagają. Są to kosmetyki profesjonalne a w dobrej cenie. Z firmy Apis krem lub serum matujące jak najbardziej :) Pozdrawiam

Gość elzbieta4
Jeżeli chodzi o podkład matujący, to ja ostatnio testuję matt my day eveline i bardzo dobrze się sprawdza, matuje, kryje niedoskonałości, spokojnie do 8 godzin utrzymuje się na twarzy, nawet nie muszę korzystać z bibułek matujących.