Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

mro偶ona kapusta plastykowe miski

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
a kto cie g艂upi 艣mierdz膮cy zmiju chce? to towarzystwo ze zbiornika? oni chc膮 wszystkie co cip臋 wystawi膮 wi臋c sobie nie schlebiaj, bo rzuc膮 ci 1 cz 2? hahaha jeste艣 zwyk艂a 艣cier膮, pojemnikiem na sperm臋 rozumiesz? twoi wielbieciele pytaj膮 czy mog膮 si臋 spu艣ci膰 na twarz a ty si臋 cieszysz , jak znikasz id膮 do nast臋pnej z t膮 swoja z艂ot贸wk膮 w jednej r臋ce a w drugiej strasz膮cym ujem won gnido tania podr贸bo!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
przeciez ona nawet swojego syneczka nazywa艂a glutkiem! czy to jest normalna kobieta? matka? 5 os贸b? nie 偶artuj, zmija tutaj nie jeste艣 lubiana i nigdy nie bedziesz, bo jeste艣 fa艂szywa k***wk膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tym co tu si臋 pisze przejmowa艂abym si臋 gdyby osoby pisz膮ce nie zna艂y osobi艣cie, zna艂y mnie par臋 dobrych lat i powiedzia艂y to osobi艣cie, ale od was ? ludzi obcych ? dla mnie psychicznych ? Nigdy !!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wasze pisanie na nie to jak groch o 艣cian臋 ;) mo偶ecie sobie posa膰 , a ja mam to w 4 literach , nigdzie indziej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmija nie rozumie prostego tekstu , trzeba by jej ujem to wyja艣ni膰 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jest normalna!!!nigdy nie by艂a i w g艂upocie zako艅czy swoj zywot

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmija miej nas w d***e, my dawno juz cie tam mamy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to wy nie rozumiecie kto z was zna mnie osobi艣cie ? NIKT ! I ja mia艂abym si臋 przejowa膰 tym co piszecie ? chyba was pogie艂o :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Zmja ty masz w ogole jakis znajomych? Czy wszyscy juz sie od ciebie odwr贸cili?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mylisz sie zmija znamy ci臋 od lat, jestes bywalczyni膮 na kamerkach od dawna, i od zawsze gada艂a艣 duzo, nie jeste艣 ani dyskretna ani ostro偶na, niejeden wie gdzie mieszkasz i zna szczeg贸艂y z twojego zycia. jestes bardzo nieostrozna, masz ma艂e dziecko, a pokazujesz twraz i umawiasz si臋 na sex za kas臋, gadasz o tym, chwalisz si臋.....to sie teraz msci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
na pewno ma rodzin臋 i znajomych i wszyscy s膮 bardzo dumni ze zmijki, taka zaradna buhahahah

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmija ma tylko kochank贸w za kas臋, gdzie kole偶anki? rodzina? gdzie normalne 偶ycie? nawet syna zamyka w pokoju jak pieprzy si臋 ze wojakiem, moze dlatego mu nie staje, bo wie ze dzieciak jest za scian膮? pomysl debilku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
N臋kanie art.190a k .k .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem dlaczego ,ale Zmja kojarzy mi sie ze st臋chlizn膮 :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taaa ma rodzin臋, rodzic贸w juz pochowa艂a, a m臋za chce wyprawi膰 na tamten swiat, juz si臋 tym chwali艂a ze bardziej jej op艂aca si臋 zosta膰 wdow膮 ni偶 rozw贸dk膮? m膮偶 widuje synka zmija? powiedz,,,,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 19:33 gdyby艣cie mnie tam dawno mieli, to by艣cie dawno o mnie przestali pisa膰, a tak... wci膮偶 jestem na tapecie, nawet jak mnie nie ma na kamerce :) By艂am na kamerce 92 minyty czyli 1 godzin臋 i 32 inuty, sko艅czy艂am transmisj臋 o 16:10 , jest 19:37 a wy jeszcze o mnie prawie w ka偶dym w膮tku wspominacie, wi臋c w tej d... raczej nie jestem raczej wci膮偶 jestem w waszych g艂owach ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ona jest doros艂膮 osob膮 i wy nie musicie jej 偶ycia uk艂ada膰 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jakie nekanie? pisz臋 to co ona gada na og贸le, na kamerkach i to nie raz i nie dwa, wiec jakie nekanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dajcie spokoj zmijce ona jest serio niepe艂nosprawna umyslowo zobaczcie na jej wyraz twarzy dobra to ktory chlopak fajny na kamerze?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmija skonczysz w rynsztoku, i niejedna zona jeszcze ci z臋by wybije, 艣wiat jest ma艂y a ty g艂upia wspomnisz moje s艂owa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmija ty jednak g艂upia jeste艣 w jakiej g艂owie niby ty jestes? ja osobiscie nawet gdzisiaj nie by艂em na kamerkach, bo mam co innego do roboty w niedziel臋. wol臋 poczyta膰 kafe ni偶 oglada膰 wynaturzenia i celulit, syk zmiji i tandetne ciasne mieszkanko! ogarnij si臋 kobieto, nie jeste艣 pepkiem 艣wiata, tylko zwyk艂膮 podstarza艂膮 k***wk膮 bez przysz艂o艣ci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam c***isa膰, czy dzieciak widuje sie z ojcem ? przecie偶 mnie znacie jak go艣膰 z 19:35 napisa艂, wi臋c wszystko wiecie ;) Czy ja mam kole偶anki ? A wy macie jaki艣 znajomych, 偶e wci膮偶 艣ledzicie zb, su, ero a potem tu jazgoczecie ? Zdaje si臋 , 偶e nie macie nikogo i st膮d te skacz膮ce u was gule ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
8 pi臋tro jest ladna ale glupia niestety urda nie idzie w parze z inteligencja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi sie czaechu podoba, ale jak milczy i nie b艂aznuje hihi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dla was jestem p臋pkiem 艣wiata, je艣li jest inaczej to udowodnijcie to nie pisz膮c o mnie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zmij szkoda na ciebie czasu, baw si臋 dobrze, tylko nie zapomnij o jednym, masz dzieciaka i swiat jest ma艂y, zeby to si臋 na tobie nie zemsci艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
faktycznie BISKA na ero siedzi ale tam malo ludzi nie zarobi bidna musi zasuwac w zabce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
szkoda s艂贸w , 偶aden debil nie pojmie, ze jest debilem tylko uwa偶a, ze wszyscy zazdroszcz膮 mu debilizmu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma szans by艣cie przestali o mnie pisa膰 :) jestem w waszych g艂owach ju偶 od ponad roku :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dok艂adnie go艣c 19:45

Udost臋pnij ten post