Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danon9

Wrociliscie kiedys po rozstaniu?

Polecane posty

napiszcie po jakim czasie do siebie wrociliscie, czy bylo warto, jak do tego doszlo, ze sie rozstaliscie i zeszliscie

Gość gość
Rozstanie 3 miesiące teraz razem 5 lat

Gość gość
Olał mnie bez słowa. Zaczeliśmy rozmawiać przyjechał i tyle

Gość gość
Tak. Po pół rocznej znajomości zakończonej kłótnia. I po 2,5 mca ciszy odezwałam się.

Gość wielolatka
Mówi się, że nie warto wchodzić do tej samej rzeki, ale prawda jest taka, że każda sprawa jest inna i nie można się kierować przesądami. Trzeba tylko zadać odpowiednie pytania ;)

Gość gość
Każdego sytuacja jest inna.Nikt nie może brać odpowiedzialności za czyjeś życie.

Gość Karola i Tymus
Byliśmy ze sobą 5 miesięcy i zostawił mnie bez słowa. Wróciłam do domu po pracy i już go nie było. Po 4 miesiącach byliśmy znów razem, rozstanie tłumaczył tym że chciał z byłą żoną i ich dzieckiem wyjechać za granicę bo tam lepsza przyszłość. Ale była żona pojechała sama,wyrolowala go. Później po półtora roku jakaś inna zwróciła mu w głowie i mnie zostawił, a za 4 dni okazało się że jestem w ciąży. Był z nią jeszcze 4 miesiące, później wrócił. Jesteśmy teraz 6 miesięcy. Mamy synka.Tylko że ja już mu nie ufam. Kocham ale nie ufam. Za dużo razy mnie skrzywdził. I widzę że mimo jego obietnic,on się nie zmienia. Przytłacza mnie.

Gość gość
Nie wiem czy to można nazwać powrotem do siebie, no ale powiedzmy że tak, no to od ostatniego rozstania minęło 13 lat, tyle że u nas było trochę inaczej, no i nie wiem czy mozna nazwać to powrotem,my tylko we trójkę mieszkamy że sobą.

Gość gość
Wróciliśmy do siebie po kilku latach. Przez jakiś czas było super, pózniej wróciło do „normy”. To była najgorsza decyzja w moim życiu!!! Do byłych nie wraca sie, bo z jakiś powodów rozstaliście sie!!! Żałuję tego powrotu, bo sprawy bardzo skomplikowały sie i ponowne rozstanie nie bedzie juz takie proste!