Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikołajwawa

Jeśli kobieta po 30 jest samotna i nie ma dzieci to jest z nią coś nie tak

Polecane posty

Gość Mikołajwawa

Z wyjątkiem tych które poświęciły się karierze zawodowej. I nie chodzi tu tylko o te biedne koty.

Gość gość
A tak w ogóle to wszystkich masz w domu?

Gość gość
Tak samo facet. Właśnie obgadalysmy maminsynka z drugiego bloku i się zastanawiamy czemu z matką mieszka i ciągle okna myje.

Gość gość
są dziwne to prawda , znam takie co podobno kogoś mają a nikt ich nigdy nie widział.

Gość gość
Nożna mieć wiele rzeczy a nikt ich nigdy nie widział.

Gość gość
to po co kit wciskają ludziom , że mają facetów jak nie mają .

Gość Mikołajwawa
gość dziś Żeby nie wyjść na takie kaczki dziwaczki :D

Gość gość
Może mają kiedy czują taką potrzebę. Nie każdy ma ochotę obnosic się ze związkiem.

Gość gość
nie mają bo je widzę dzień w dzień w robocie i w domu a mówią , że ich faceci mieszkają w drugim końcu kraju prawie haha

Gość gość
Ty chyba też jakiś niedorobiony bo normalnych ludzi g****o obchodzi kto z kim i dlaczego. Gdy facet spotykam się na ******ie po kryjomu bo nie chce niczego oficjalnie to nikt mu nie wytyka. Wystarczy być kobietą. Żenujące.

Gość gość
Ja nie jestem 'samotna', tylko sama. Nie wezmę sobie byle pierwszego lepszego faceta, bo nie jestem zdesperowana i nie potrzebuję się męczyć całe życie z kimś, kto mi nie odpowiada. A do tej pory nie odpowiadał mi nikt. Mam prawo wyboru, a najsilniejsze naciski na związek, zauważyłam, idą ze strony sfrustrowanych facetów, których ego nie potrafi znieść odrzucenia przez świadomą kobietę.

Gość gość
gość dziś bo z kobietą lepiej się droczyć niż z facetem .

Gość gość
Wieksza presja na kobiety bezdzietne niz singielki.to ze nie ma faceta to.nikogo.nie obchodzi, gorzej jak nie ma dzieci

Gość gość
W tym kraju nie ma perspektyw na dzieci.

Gość gość
To z facetami jest coś nie tak, nie chcą się żenić i całe życie siedzieliby tylko przy mamusi a nawet z nią spaliby, a potem całe odium spada na kobiety, które przecież na ogół dążą do założenia rodziny.

Gość gość
Polactwo zawsze atakuje najsłabszych, w tym przypadku kobiety i dziewczyny. Jakby to one były winne, że im nie wyszło.

Gość gość
Jak patrzę na życie większości kobiet w związkach to nie mam ochoty na własny.

Gość gość
Bo kobieta musi brać pierwszego jaki jej się nawinie, inaczej będą ją wytykać palcami, nie dadzą jej żyć i posądzą ją o wszystko co najgorsze. Co za wredny naród.

Gość gość
gość dziś "Bo kobieta musi brać pierwszego jaki jej się nawinie, inaczej będą ją wytykać palcami, nie dadzą jej żyć i posądzą ją o wszystko co najgorsze. Co za wredny naród." - to prawda. Mentalność większości Polaków jest fatalna. Szczyt zacofania, wredoty i prostactwa. Taki mamy klimat.

Gość gość
No tak lepiej wegetować z byle kim niż być starą panną.

Gość gość
Mikołaj, to ile to dzieci napłodziłeś i wychowujesz na co dzień? dziesięcioro jak sądzę, a może jesteś sam, ale przynajmniej jesteś prezesem jakiejś firmy zatrudniającej przynajmniej 2000 osób (takie minimum)... bo jeśli nie, coś czuję, że próbujesz leczyć kosza jakiego dostałeś od 30tki, która nie miała w planach związku z kimś takim jak ty, a co dopiero dzieci poszło mocno w kości ;) trzymaj się biedaczu

Gość gość
Co jest nie tak z samotnym facetem po 60, rozwiedzionym wieki temu, wysiadującym 20h/dobę na forum dla kobiet?

Gość Mikołajwawa
ho hop hop kaczki dziwaczki :D

Gość gość
Mnie najbardziej przeszkadza, że jednak czują się gorsze z powodu braku portek u boku. W każdym wieku otoczenie im wmawia, że są nic nie warte jako singielki. Pannom, wdowom, rozwiedzionym, zawsze jakieś niedorozwoje muszą psuć humor. Mój ojciec 60 letni jest wdowcem od ponad roku, martwię się, że te babska upierdliwe doprowadzą go do zawału :-(

Gość gość
No bo wyznacznikiem tego czy z kims jest wszystko ok to uzeranie sie z uchlanym alkoholikiem hihihi. Wg wypranych mozgow chyba.

Gość gość
NIE

Gość gość
A w ciemnogrodzie jak zwykle ta sama spiewka jak przed wiekami: niechby pil i bil ale byl. Zenada.

Gość gość
Ta sama. Nawet osoby w podeszłym wieku wysyłać na podryw? W Polsce być singlem to nietakt :-) :-) :-)