Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

danon9

Co zrobic zeby do mnie wrocila?

Polecane posty

nie jestesmy razem prawie miesiac, wypisywanie, latanie z kwiatami postawilo mnie w swietle natręta, twierdzi ze juz mnie nie kocha i nie ma szans na powrot, ma doscy moich zalotów. Prosze nie piszcie rzeczy typu; nie ta to inna itd. tesknie za nia bardzo, jest dla mnie najwazniejsza, co zrobic aby wrocila?

Gość gość
Ona nie chce. Nic nie zrobisz.

Gość gość
daj jej spokój

Gość gość
Sorry, ale jesli Cie juz nie kocha to nic nie wskórasz. A co sie stalo, ze odeszla? Zdradziles ja, czy po prostu odeszla bo przestala Cie kochac?

Gość gość
Musisz dużo pisać o niej na forach, wszystko co wiesz

Gość gość
20:22 Hm, to troche dlugo. Gdybys wczesniej zareagowal, moze jeszcze nie wszystko byloby stracone. A po takim czasie, kiedy poprzez zaniedbanie utwierdziles ja w przekonaniu, ze Ci na niej nie zalezy.. moze byc trudno. A w rozmowie z nia czujesz, ze jest szczera kiedy mowi, ze Cie nie kocha? Czy tymi slowami i odrzuceniem chce Cie ukarac, zebys cierpial, tak jak ona cierpiala, kiedy ja zaniedbywales?

myslalem o tym, na poczatku mowila ze nie wie, ze nie jest w stanie mi sie narazie poswiecic i wgl, jednak gdy ja chcialem pokazac jak mi zalezy ja to denerwowalo az wkoncu mowi ze utwierdzila sie w tym ze mnie nie chce

Gość gość
autor durny desperat, szukaj innej szparki

Gość gość
20:42 A jesteś pewien, że wczesniej Cię kochała? Bo takie rzeczy się czuje. Poproś ją o ostatnią rozmowę, i jasno zakomunikuj, że ok, ze zacisniesz zeby i usuniesz sie z jej zycia calkowicie, ale aby tak sie stalo musisz miec 100℅ pewnosc, ze juz nic do Ciebie nie czuje. Jesli Cie zapewni, nie pozostanie Ci nic innego jak dotrzymac slowa.