Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JA JAK BĘDĘ WALIŁ SAMOBÓJA TO JUŻ WIEM JAK

Polecane posty

Gość gość

Tabletki nasenne odpadają - boje sie ze to i tak nic nie da i że sie obudze a doznam tylko jakiegoś niedokrwienia udaru itp i moge być rośliną Podcięcie żył też odpada bo to zbyt długo trwa a poza tym boli i do tego kałuża krwi mogłaby mnie doprowadzić do ataku paniki Powieszenie się też odpada bo boje sie że lina pęknie a ja zdąże sobie np złamać krąg bez uszkodzenia rdzenia kręgowego albo np zmiażdze sobie kratń albo tchawice Skok z wysokości też odpada bo boje się że sie po prostu cały połamie a nadal będę żył a to by było okrpone ból byłby potworny od tych wszystkich złamań i uszkodzeń wewnętrznych a jeszcze by mnie uratowali i byłbym rośliną Zatem z racji że mieszkam kilkaset metrów od torów to sprawdziłbym rozkład pociągów, zaczekałbym na pociąg pod mostem gdzie jest przejazd kolejowy i położyłbym głowe na tor, zmiażdzyłby mnie na miazge w ułamku sekundy, to jest najlepsza opcja praktycznie bezbolesna bo to sie bedzie działo tak szybko i z tak ogromną siłą że nawet tego nie poczuje jak będzie koniec

Gość gość
możesz też pod tira wskoczyć

Gość gość
nie koniecznie bo Tir zawsze może skręcić a pociąg idzie równo po szynach, może tylko zahamować ale potężny skład zanim wyhamuje to kilometr minie, poza tym pod tira można niefortunnie wpasc tak by rozjechał ci tylko nogi i co wtedy? masakra ból i jeszcze cie odratują bez nóg, a na szyne równo łeb sie położy i tyle

Gość hikikomori84
są "lepsze" sposoby... eutanazja w czechach, hipotermia, tlenek węgla...

Gość ghfhfh
wstrzykniecie powietrza do żyły