Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PoKolana

Błagam, chcę zacząć żyć teraźniejszością...

Polecane posty

Gość gość
Ktoś pomyślał by że ja marudze ciągle mu itp wiele się słyszy że kobietom wiecznie nie pasuje ja jak widziałam i mówiłam że mnie się coś nie podoba to mówiłam to wprost a on miał to gdzieś jego tekst pogada sobie więc ja teraz też mam gdzieś

Gość gość
Najpierw piszesz, ze nie kłócisz sie przy dziecku, bo miałaś to w dzieciństwie, a potem, ze chciałabyś wrócic do swojego dzieciństwa, bo było spokojne i bez krzyków? Nieudolnie pisane prowo?:O Dwa - jak mozna z takich chamem zajść w ciąże? Tylko dzieci mi szkoda w takich sytuacjach:O głupich bab juz nie.

Gość AutorkaPostu
Raz jeszcze przeczytaj, kto co pisze... Ja pisałam, że nie kloce się przy dziecku, bo miałam to w dzieciństwie, natomiast ktoś inny pisał, że chciałby do dzieciństwa wrócić. Ale nie ja. Ktoś też zaczął pisać pod moim nickiem. Takie mieszaniny nie dla mnie.

Gość gość
Jak spieprzylas malzenswto to spieprzysz i wszystko inne:(

Gość AutorkoPostu
Ty jesteś normalna? Mąż mi od kilku dobrych lat ubliza, poniza, przez niego straciłam ciąże blizniacza, a Ty mi piszesz, że spieprzylam małżeństwo?? To chyba lubisz być tak traktowana. Powodzenia zatem.

Gość gość
Ale czego ty chcesz kobieto??? Facet Cie poniewiera, traktuje jak śmiecia, w dodatku okazuje sie, ze straciłaś ciąże, ale i tak z nim jestes i rodzisz jeszcze dziecko w takim chorym małzeństwie???:O Litości!! Czego oczekujesz? Ze będziemy sie nad Toba użalać, tak jak Ty nas sobą? Osobie wyzej zarzuciłas, czy jest normalna - a Ty jestes? Nie oczekuj, ze bedziesz szanowana, skoro sama pozwalasz na taki brak szacunku ze strony faceta. Albo Od niego odejdź (co by było jedynym rozsądnym wyjściem) albo sie użalaj do konca zycia nad sobą:O nikt Cie k***a nie zmusi siła, zebys z nim została, sa rozwody, dlatego nie zal mi takich co sie żalą przez lata, a same wybrały takiego, zal mi tylko dzieci w takich sytuacjach. PS współczuje straty ciazy.

Gość gość
Sama widzialas ze wyszło szydło z worka i zaczął Cie źle traktować, nie szanować a Ty i tak w to brnelas i zrobiście sobie dziecko, no gratuluje głupoty. Pretensje możesz nieć sama do siebie...

Gość homosuperior666
hahaha babsko zeni sie z pierwszy lepszym napatoczonym z brzegu typem tylko po to zeby sie pokazac jak za maz wyszla wesele zrobic za 100 kola i zdjecia powrzucac na fb jak to sobie zycie ulozyla jakie to polackie katolskie a tak na prawde odrzucilas swoja prawdziwa milosc bo jak mniemam tamten typ artysta czul sie ponad ta cala smieszna polacka tradycje ze chlopak po 30 tce to stary kawaler? a teraz tkwisz w tym malzenstwie na pokaz po nocach wspominasz swoja prawdziwa milosc i masz jeszcze pretensje ze ten biedny chlopak twoj obecny maz wyzywa cie od ku'rew skoro zauwazyl ze cos jest z toba nie tak i on czuje ze myslisz o tamtym, jak napisalas byl spokojny, opanowany, czuly, skromny no wlasnie kobiety takich nie lubia bo to cieple kluchy i nudaaaa to gosciu sam zmieszany staral sie zapewnic ci rozrywke taka jaka kobiety lubie najbardziej czyli szm'acenie a ty jeszcze masz pretensje?? na pewno bylas cfanym kur'wiskiem i zbierasz karme za nasmiewanie sie z prawiczkow je'bac cie

Gość AutorkaPostu
Wiecie co, uświadomiliście mi, że ludzie potrafią tylko osądzac, wyzywać i krytykować. Do homo niewiadomo - czyżby autopsja? Widzę gorzkie żale, zatem powodzenia, bo z psychika coś nie tak. No i macie rację, nie warto oczekiwać wsparcia od obcych ludzi, za to jadu jak najbardziej. Miłego dnia.

Gość gość
Jesteś idiotka autorko i osoba bezrefleksyjna totalnie, wiec czy miłym językiem, czy niemiłym i tak nic do ciebie nie trafi:) Tak tak, idz do przyjaciółek, one Cie pogłaszcza po główce, ze jestes taka biedna, Olaboga, to pójdzie donikąd i tak. Tylko dziecka szkoda. Widziały gały co brały, a skoro było zle i w dodatku przez niego straciłaś ciąże, to nie wiem jak i tak mogłaś dążyć dalej z takim człowiekiem do posiadania dziecka (co ci sie udało), dalej dając sobą poniewierać:O i nie piertol, ze tez akurat na takiego trafiłaś chama, bo jak pisałam - sa tez rozwody i mozna żyć w spokoju, a madra kobieta by pogoniła takiego przed slubem, a na pewno nie miałaby z takim dziecka. Idz sie użalaj kurła dalej.

Gość AutorkaPostu
Idiotka nazywaj swoją mamę, jeśli Ci pozwoli. Jesteś prostaczka i najwyraźniej karmisz się takimi postami. Szkoda mi Ciebie, bo ja z tego wyjdę, natomiast Ty masz problem z szacunkiem do ludzi. Miłego dnia, bez odbioru.

Gość gość
No niestety twoje dziecko ma matkę idiotkę, która widać lubi jak się nią poniewiera:) ty nie pisz obcym ludziom, ze nie maja szacunku do innych, bo ty go nie masz do siebie nawet i pozwalasz, zeby maz Cie obrzucał gownem i jeszcze sobie z takim chujem zrobiłaś dzieciaka:) haha ta wyjdziesz z tego, a juz myslisz, czy poprzedni bolec mysli o tobie czy i czy kogos ma, no moze jakby Cie przyjął do siebie, to bys odeszła od meza, ale idiotki juz tak maja, uzależniają swoje życie od fiuta zeby go miec przy sobie. Jesli nie jestes gotowa na prawdę i krytykę, to nie zakładaj topiku, bo zrobisz z siebie tylko jeszcze większego głupka. bez odbioru, bo meczy mnie dyskusja z ludźmi, ktorzy tylko sie żalą, a nie szukają sensownej rady i nie potrafia dokonać refleksji na swoj temat. To jest twoj wybor jesli żyjesz z takim facetem, wiec marnuj to zycie dalej, ale dziecko nie powinno w tym uczestniczyć.

Gość gość
A mnie żałować nie musisz, bo ja mam normalnego meza:) mi ciebie nie jest szkoda, bo nie wiem jak w ogole mozesz patrzeć na człowieka, przez którego straciłaś dzieci i dalej żyć z nim. To twoj wybór powtarzam, a nie złośliwość kosmosu. Czasami jak sie trafi na madra kobietę, ktora chce sie wyrwać z bagna, to ona podziękuje nawet za ostre słowa, jak sie jej otworzy oczy, ty natomiast jestes niereformowalna, bo nie wyłaplas, czy raczej nie chciałaś istoty postów, tylko to, ze ktos użył swoja "idotka"... Dodam tylko na koniec, to co napisała osoba wyzej - głupoty mozesz progratulowac wyłącznie sobie, bo ty kierujesz swoim życiem.