Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy ja jestem jaka艣 nienormalna bo kocham czaszki?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

rysunki czaszek,dodatki,ubrania w czaszki itp. mam manie na tym

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Nie, pewnie dorasta艂am w okresie jak Emo by艂o modne i tak ci zosta艂o. Sama mam du偶o ozd贸b z czaszkami, to motyw przewodni mojego salonu. Mam je te偶 na ubraniach, sk贸rze i w pude艂ku z bi偶uteri膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I co, ju偶 temat si臋 urwa艂?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem troch臋 tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dlaczego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo czaszka oznacza 艣mier膰 wi臋c to tak jakby艣 lubi艂a motywy 艣mierci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie wiem jak autorka, ale ja uwielbiam motywy 艣mierci. Mam ksi膮偶ki o wielkich plagach, polowaniach na czarownice, regularnie odwiedzam stare ruiny i cmentarze, ogl膮dam programy dokumentalne o obrz臋dach pogrzebowych z ca艂ego 艣wiata...sporo tego :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
W psychiatrii to objaw lekkiej nekrofilii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e nie zajmuj si臋 psychiatri膮, bo nawet u偶ywanie s艂ownika kiepsko ci wychodzi. Zainteresowanie aspektem kultury to nie to samo co odczuwanie seksualnego podniecenia na widok trupa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nekrofilia to szerokie zjawisko, dos艂ownie - umi艂owanie 艣mierci. Wi臋c je艣li kto艣 lubi czaszki i wizyty na cmentarzu, to si臋 nadmiernie rajcuje 艣mierci膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym nie wiem, o co ci chodzi z ortografi膮. Niby kt贸ry wyraz napisa艂am niepoprawnie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie, nekrofilia to odczuwanie seksualnego podniecenia w stosunku do trup贸w. Tu nie ma "w艂asnej, szerokiej definicji".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bo偶e, dziecko..ty nawet nie wiesz jak s艂ownika u偶ywa膰? W s艂owniku znajdziesz poprawn膮 pisowni臋 i definicj臋 s艂贸w - ty poda艂a艣 z艂膮 definicj臋, dlatego odes艂a艂am Ci臋 do s艂ownika.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a by艂a艣 w kaplicy czaszek w Kudowie? Ja nie bo sie ba艂em i艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
18:09 potrafisz normalnie rozmawia膰, czy zawsze pieprzysz o s艂ownikach? :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czego si臋 ba艂e艣? Ko艣ci? Nie wstan膮, mocno je do 艣ciany przymocowali ;) Pewnie, 偶e by艂am. Jeszcze jako dziecko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jako艣 tak nie wyda艂o mi sie to aktrakcyjnym miejscem do zwiedzania. Wola艂em ska艂y i takie tam rzeczy a nie ludzkie ko艣ci blee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko wtedy, kiedy ludzie znaj膮 znaczenie s艂贸w jakich u偶ywaj膮. Jak kto艣 m贸wi, 偶e interesuje si臋 kultur膮 i zwyczajami zwi膮zanymi ze 艣mierci膮, a ty wyskakujesz z parafili膮 to ci臋偶ko o dyskusj臋. Nawet ten kiepsko napisany post kt贸ry wstawi艂e艣 opisuje zachowania kompletnie niezwi膮zane z tematem, a brak 藕r贸de艂 sugeruje, 偶e r贸wnie偶 wyci膮gniet臋 z powietrza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dobrze. Nie jeste艣 nekrofilk膮. Ale pyta艂a艣 nas czy jeste艣 nienormalna. Tak, moim zdaniem nadmierne zainteresowanie tematyk膮 艣mierci i pogrzeb贸w, wybieranie jako ozdoby czaszek a nie np kwiat贸w czy motyli, preferowanie p贸j艣cia na cmentarz a nie do parku czy lasu, jest nienormalne. Powinna艣 mi podzi臋kowa膰 za odpowied藕, a ty nie potrafisz znie艣膰, 偶e kto艣 ci臋 nie chwali.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja pisa艂am, 偶e nie jestem autork膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No tak. Ale偶 ze mnie g艂upek. Zatem wszystko zmienia posta膰 rzeczy. Uwa偶am, 偶e kto wykazuje nadmierne zainteresowanie tematyk膮 艣mierci i pogrzeb贸w, ....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czemu zak艂adasz, 偶e to sie wyklucza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak jakby chodzenie po g贸rach wyklucza艂o wizyt臋 w kaplicy, albo odwiedzenie zabytkowego cmentarza uniemo偶liwia艂o chodzenie po lesie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja c贸rka te偶 lubi czaszki. Wszelakie. Ma je na ubraniach, poduszkach jako podp贸rki do ksi膮偶ek. Ma plecak z motywem czaszki i torebk臋 co wygl膮da jak czaszka. Ma 16 lat mieszkamy w Stanach i nikogo to jako艣 nie dziwi. Ba kole偶anki dokupuj膮 jej nowe zwykle w. Okresie Halloween i trzymaj膮 by da膰 na urodziny p贸艂 rok p贸藕niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣 tuzinkowa, bo idziesz za mod膮, w dodatku ju偶 troch臋 przebrzmia艂膮, i jeste艣 troch臋 nienormalna bo wybra艂a艣 sobie akurat ten trend w modzie (a jest mn贸stwo innych), do tego piszesz jak down.

Udost臋pnij ten post