Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prośba o pomoc dla rodziny

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Nazywam się Marta jestem osobą która pomaga rodzinie w ciężkiej sytuacji jest to rodzina wielodzietna gdzie znajduje się pięcioro dzieci i mama. Ta dzielna kobieta została sama z małymi dziećmi jej mąż zginol w wypadku samochodowym 2miesiace temu Od tamtej pory kobieta nie może sobie poradzić. Jej mąż planował zainstalować ogrzewanie w domu nie stety nie zdążył chcieli byśmy aby do świąt zorganizować potrzebny materiał aby rodzina mogła godnie żyć żeby dzieciaczki miały w końcu łazienkę do tego jest daleka droga ale wierzę że z waszą pomocą damy radę to zrobic. Jeśli jest osobą która chce pomóc w jaki kolwiek sposób proszę o kontakt. Rodzina ma założone konto bankowe gdzie można bezpośrednio wpłacić jakiekolwiek grosze na samym końcu podam konto. Jeżeli jest osobą która chciałaby poznać bliżej rodzinę lub jej sytuację proszę pozostawić do siebie meila bądź telefon z góry bardzo dziękuję za każdą pomoc Bank spółdzielczy 60 80020004 0106 6791 3001 0001

Gość gość
Witaj chcetnie pomogę ! Widziałem juz ten post gdzieś indziej troszkę zapoznałem się z rodziną ma Pani wielkie serce i ukłony dla Pani za to co Pani robi. To straszne co tą rodzinę spotkało pomogę ile będę w stanie aby marzenia mogły się spelnic. Wiem jak ciężko żyć kiedy się śpi w jednym pokoju bo w reszcie mieszkania nie ma ogrzewania. Powinno być więcej ludzi którzy chcą w jakikolwiek sposób oddać część siebie to tak nie wiele a może sprawić tyle radości. Dobro do człowieka wraca cieszę się że trafiłem na Panią idą święta mam możliwość podania ręki drugiemu człowiekowi dziękuję i życzę wytrwałości.