Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

self storage kraków

Polecane posty

Gość gość

Cześć, mam hobby, które żonie się niestety nie podoba, a mianowicie składam rowery. Sporo części się wala po domu, książki, dokumentacja, sprawy serwisowe ogólnie, więc chciałbym się z tym wszystkim przenieść. Pomyślałem nad self storage, ale żeby się elastycznie dogadać, koniecznie w Krakowie. Macie może ciekawe, sprawdzone pomysły?

Gość Gienek

Dla mnie self storage było ogromnym odkryciem przy remoncie. Wszystkie materiały wykończeniowe zebrałem w schowaj.pl/, a później elastycznie dobierałem, co było trzeba. Magazyn super sprawa. Mam do nich blisko, więc wydawało się to najlepszym wyborem. Ogólnie profesjonalna ekipa. Wyjaśniono mi od ręki zasady współpracy, więc warto nawet zadzwonić, jak masz coś nietypowego.

Gość Ania

nie wiem co jest teraz popularne czy też sprawdzone na rynku, ale przyznaję że selfstorage, kiedy o tym poczytałam, to bardzo dobre rozwiązanie się wydaje

Gość Bukowski

To fakt, takie przechowalnie to świetna sprawa. Korzystałem z tego jak mieszkałem w Angli i teraz w Polsce też. W Krakowie zostawiam rzeczy w Mikro Max storage, akurat tą przechowalnie cenie za profesjonalizm i miłe podejście do klienta, bo niestety nie jest to często spotykane. Więc jak potrzebujesz to dzwoń tam najlepiej.

Na początku proponuję zajawić żonę swoim hobby  żebyś mógł robić to w domu 😄 a jak to nie wypali to proponuję zostawić rzeczy w mikro max storage, znajdują się w samym Krakowie więc tak jak potrzebujesz, polecam bo korzystałem swojego czasu.