Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomoc dla mojej rodziny

Polecane posty

Gość gość
Haha dajcie spokoj, koniecznie musi dawać na dłużej niz 5 h, a dlaczego?:D bo ma tyle sprzątania czy co?:O Przy małym mieszkaniu ogarnia sie szybciej, a te dwie siostry to juz duże pannice, nie maja żadnych obowiązków?:O najbardziej mnie wkurza jak takie osoby jesZcze próbują robic idotow z pomagających:O serio nie wiem kto jeszcze pomaga takim ja ta autorka, dla mnie to frajesrtwo. Typowa postawa nalezy mi sie.

Gość gość
I jeszcze prosi by ubrać jej fagasa z komornikiem na karku bo nie ma za co kupic. Mnie by do glowy nie przyszlo prosic o rzeczy dla obcego faceta”ledwo poznanego” tylko dlatego że odpala jej parr stowek miesiecznie. Nie wierze że mieszkaja osobno, chociaz moze ma stracha i z nim nie mieszka bo by jej świadczenia pozabierali. Jeszcze jak najechala na dziewczyne ktora odpisala jej na emamy. Jakas leniwa i niezaradna skoro pozbywa sie dzieci do przedszkola i woli oplacac im kase, pewnie w tym czasie woli poooroochać sie ze swoim fagasem.

Gość gość
Dajcie spokój:-o temat nie wart komentarzy.

Gość gość
Mnie rozbawiły jej slowa o tym, że młodsze mają zalecenie przebywania w przedszkolu i jeszcze buli za to 8 stowek na miesiac a drugie że obiady sa dwa razy w tyg bo ją nie stać śmiech na sali:-D i że do wszystkiego doszla sama bez niczyjej pomocy. A jakie Ty masz osiągnięcia idiotko? Dzieci kazde z innym kryminalistami, teraz fagas nieudacznik z komornikiem zarabiajacy najnizsza, przygarnelas siostry bo masz za to pieniadze inaczej napewno bys nie wziela bo jestes nieudacznikiem zyciowym i nie zarobilabys na utrzymanie bez pomocy panstwa z naszych podatkow. Osiagniecia to sukcesy w pracy, wlasny dom auto za wlasne zarobione pieniadze,zalozona normalna rodzina.

Gość gość
Nikt nie kazał jej brać sióstr nie każdy temu podoła. Mogły pójsc do rodziny zastepczej tam by mialy obiady i stabilne zycie. Siostry beda to powielały. Najstarsza niedługo przyjdzie z bękartem w brzuchu ojciec nn.

Gość gość
Ja nie dowierzałam czytajac o tych ciuchach dla jej kolesia i że to taki zloty czlowiek. I te prosby o kaszki i mleko mm i chusteczki dla 1,5 rocznego dziecka:-o wtf? Przeciez to zbedne dla tak duzego dziecka.

Gość gość
Autorko jakie mleko potrzebujesz ? Ja nie mam niestety zasiłku a z mężem żyjemy z 3500zl wypłaty ale mam za to kilka puszek mleka .

Gość gość
01:00 daj spokoj kobieto, wystaw te puszki na Olx, taniej niz w sklepie, pójdą od ręki, a nie bedziesz rozdawała naciągaczkom:O Do wszystkiego doszła sama hahahah:D

Gość autorkaemamy
01:00 Bóg Ci zapłać moja droga, ale już nie chce żadnej pomocy. Jesteście wszystkie bez serca, apropo! oby wam sie noga podwineła, ile razy ja głodna chodze by dzieci miały. macie lepiej to myslicie że wam wszystko wolno.

Gość gość
Laski nie dowierzam w to co czytam!! Kuźwa jasna ona ma wystarczajaco pieniedzy!! Kazde dziecko na leb ms tysiaka, no kuźwa kto by tak nie chciał mieć?? Jeszcze łapy k***icho wyciaga po wiecej!! Ludzie maja mniej i daja rade na tak liczna rodzine. Niech cie uj strzeli babo, serio. Zachłanna szmato!!

Gość gość
10:03 to chyba znowu podszyw, bo nie wierze w bezczelność, chociaz patole bezczelnosc maja we krwi:D Przykro mi, ze miałyście takich rodzicow, ale niedaleko padło jabłko od jabłoni, bo jak narazie autorko twoim jedynym osiągnięciem jest 2 dzieci z 2 rożnymi facetami, w dodatku z kryminalistami. Wystarczyło troche pomyśleć i troche inaczej pokierować życiem. Ale to grochem o ścianę, bo ta czesc społeczności jak autorka i jej podobni, niewiele myślą i nie wiedza co to konsekwencja, czy wyciągnięcie wniosków:O

Gość gość
Skoro cię stać żeby płacić za przedszkole dwójce dzieci, to wyślij tez tego najmłodszego do żłobka, tzn najpierw znajdź prace i potem złóż w żłobku państwowym kiedy jest rekrutacja i tyle. Jesli poprosisz o pomoc, to przynajmniej moze nie beda ludzie tak krzywo patrzeć, kiedy powiesz, ze pracujesz. Na Olx tyle mam wystawia takie ładne rzeczy za grosze, a ta jeszcze będąc pod kuratela opieki społecznej zebrze po ludziach:O Ale ja znam ten typ - jak przyjdzie hajs, to kupują co najdroższe, a jak ktos im chce cos oddać, to kręcą nosem, ze im sie nie podoba. Pretensje autorko mozesz miec rowniez do mamy - nigdy nie zrozumiem, ze kobiety robia sobie z takimi menelami, damskimi bokserami po kilkoro dzieci:O zreszta, skoro ta najmłodsza ma fas, to nie mam pytań - jak mozna pic/przyjmować używki będąc w ciazy?:O

Gość gość
I jedyne co oni wiedza to to, ze im sie nalezy od państwa, a te pieniążki to wg nich z nieba leca:O

Gość gość
Prosi o ciuchy dla faceta? To są jakieś jaja? A ręce mu do tyłka przyrosły i nie może poszukać lepszej pracy? 3 tysiące na siostry, tysiąc na swoje dzieci, alimenty 850 zł, rodzinne, na siostry jako rodzina zastępcza 1500 zł dodatkowo z 500+ to daje ile? Ponad 6 tys czyli po tysiąc na głowę. 800 zł za przedszkole? Ja płacę maks 250 zł miesięcznie w państwowym w wyżywieniem. Skoro korzystasz z gopś to należy Ci się dofinansowanie do obiadów w szkole. Ludzie pracują, wychowują dzieci, a taka na garnuszku państwa, z patologicznym facetem z długami i jeszcze woła daj. Skoro sobie nie radzisz jako rodzina zastępcza to wystąp o umieszczenie sióstr w rodzinie zastępczej zawodowej, a nie żebrasz od ludzi.

Gość gość
Im wiecej maja pomocy, tym bardziej im sie w d****h przewraca i jeszcze wiecej chcą:O Autorka ma na bank wszystkie możliwe dofinansowania, zasiłki, żywność pewnie tez jej daja, a prosi właściciwie o wszystkie artykuły podstawowej potrzeby, to co ona kurła z tymi pieniedzmi robi?:O

Gość gość
A może tak do pracy?

Gość gość
Jak to co robi przepiertala na bzdety a dzieciom obiad dwa razy w tyg. Za to ma pewnie ciuszki pazurki kosmetyczka. Chulaj dusza. Jeszcze od faceta nowego ciągnie ktory ledwo najnizsza ma na zycie. Jak pojdzie do pracy z automatu niektore świadczenia pójda pa pa.

Gość gość
Do niej powinien Mops zaglądać. Coś jest tam nie tak. Akurat jestem z Gdańska, wiec zapytam tam znajomą napewno by wiedzieli o kogo chodzi. Dziewczyna Paulina z dwojgiem dzieci i przysposobila zastepczo 3 siostry to juz duzo info.

Gość gość
Pewnie dofinansowanie do wynajmu tez ma, i celowki na rachunki, wycieczki dla dzieci z mops. Tak więc trudna sytuacje niech w tyłek wsadzi. Inni maja gorzej i nie marudzą.

Gość gość
Ciuchy dla mlodych dziewczyn bym wyslala bo duzo dostaje od rodziny z niemiec naprawde extra ciuchy podzielilabym sie ale koszt wysylki mi wplacasz wkoncu stac cie .

Gość gość
Niejedna z nas ma Wysokie koszta, niczego nie dostajemy od państwa, a jeszcze wiadomo, ze płacimy podatki, a taka jedna z druga bez żenady daj i daj, jeszcze drze jape, ze do wszystkiego doszła sama hahah:O ja prdl, nóż w kieszeni sie sam otwiera. Ja nie sadze, zeby jej pozabierali świadczenia gdyby poszła do pracy, bo na 6 osob i tak progów nie poprzekracza pewnie, skoro teraz tyle dostaje i tak i tak.

Gość gość
11:56 daj spokoj, wystaw za ułamek ceny, kupisz sobie dobra kawę za to.

Gość gość
Dokładnie jeszcze sie ma, że nikt jej nic nie dał i do wszystkiego doszla sama. Pytam jak sama skoro cale zycie żyje za kase z Naszych podatków na kttóre tak ciezko zapitalamy. A ta suka siedzi i ma za darmo i jeszcze k**********i mało:-O o jeszcze prosi o ciuchy dla fagasa, dno, niech idzie do lumpa, ja za grosze nie raz takie perełki mam, że aż sama sie dziwie. Dla chcacego nic trudnego a jaka frajda, że ma sie tyle pieknych ciuchow za niewielkie pieniadze. A taka siedzi i czeka na krzywy ryj za paczkami.

Gość gość
O kurła!!

Gość gość
Nie wierze że tak zachłanne istoty chodza po tej ziemi. Tyle pieniedzy i tylko 2 razy w tyg obiad? Co ty idiotko robisz z kasa? Zamiast szastać nimi i sprowadzac facetow kup keść dzieciom, wkoncu masz nad nimi opieke. To sie nadaje do zgloszenia w Mops.

Gość gość
Masakra..

Gość gość
Szkoda tych dzieci , że mają suke matke i siostre. Dwa razy w tyg obiad mając tyle pieniędzy.

Gość gość
http://forum.gazeta.pl/forum/w,615,167093032,167093032,potrzebujemy_pomocy.html?t=1541784906#p167121163 Mozna poczytac co ona wypisuje! Dwa razy w tyg obiady tylko gotuje bo niby nie stać ją. Ma ogromny dochód. Żyjąc gospodarnie jeszcze dwójke by wykarmiła.