Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oplm

Straszna ochota na seks w dni płodne

Polecane posty

Gość oplm

Jeny mam właśnie dni płodne i libido mi mocno skoczyło, aż czuję takie mrowienie w podbrzuszu już drugi dzień ;). Ech ten naturalny instynkt rozmnażania :D Macie może podobnie w te dni? ;)

Gość gość
tak! Dokładnie wiem bez zaglądania do kalendarza, kiedy mam owulację, po prostu mnie wtedy nosi. Chodzę jak nakręcona aż nieprzyjemnie :D

Gość gość
Tez tak mam. Wydaje mi się, ze jak sie nie przyjmuje hormonów to organizm tak naturalnie działa. To wlasnie kobiety na tabsach często narzekają na spadek libido.

Gość gość
Byc moze bo ja mam dokladnie tak samo, az w podbrzuszu boli i fakt nie bralam nigdy tabletek, moj organizm taka sobie naturalnie

Gość oplm
Ja też nigdy nie brałam tabletek anty. Choć nie co miesiąc jestem aż tak nakręcona z kolei w tamtym miesięcu miałam wyraźny ból około owulacyjny...No i jeszcze ta wilgoć w majtkach...

Gość gość
To jest normalne. Dlatego współczuję osobom, które stosują metody naturalne i nie mogą się kochać, kiedy jest największa na to ochota. Oczywiście mówię tu o osobach, które ze względów religijnych nie stosują w te dni prezerwatywy, tylko powstrzymują się od wspólżycia.

Gość gość
Ja używam plastrów więc nie odczuwam tego. Ale ochotę na seks mam zawsze jak zobaczę mojego męża ❤. Bardzo na mnie działa.

Gość gość
12 37 nie trafiłaś po już ostatnim dziecku a mamy ich pięcioro zdecydowaliśmy się na zabieg i możemy to robić ile chcemy i kiedy chcemy A zanim zaczniesz mi ubliżać, szczekać na mnie i pluć jadem to dodam, że mieszkamy w Niemczech i tu te zabiegi są za darmo jeżeli ma się naturalnie dzieci :-) Pozdrawiam

Gość radija453
Wcale nie jest normą że na tabletkach jest mniejsze libido, powiem Wam że ja wręcz lepiej to wszystko odczuwam odkąd biorę belarę bo mam takie same potrzeby cały miesiąc. A wcześniej chciało mi się tylko w dni płodne a reszta cyklu niiic. I na tych tabletkach libido mam naprawdę ok :)

Gość gość
Ja mam tak ;-) i nie tylko w dni płodne, w sumie od kilku miesięcy tak mi sie zmieniło po urodzeniu i wykarmieniu 3 dziecka. Dawniej kochalismy się z mężem 3 razy w miesiącu a teraz 3 razy w tygodniu minimum. Nam 32 lata i dopiero teraz jest super;-)