Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci tak robią ?

Polecane posty

Gość gość

Spotykalam się z facetem jakiś czas i on nagle przestał się odzywać zero kontaktu z jego strony ... wczoraj go przypadkiem zobaczyłam jak wysiadal z kuzynem z samochodu którego też znam ale kompletnie ani jeden ani drugi się nie odezwał A ja przeszłam obok i poszłam w swoje stronę, przyjechali akurat cos zjeść obok mojej pracy gdzie często tam się pojawiali , ale dziwi mnie że ani się nie odzywa albo wczoraj nawet głupiego czesc nie powiedział.... czy to trudno powiedzieć prosto w oczy że nie chciał tego dalej cofnąć czy cos ?

Gość Mmmuuu
Dlaczego ci dwaj faceci tak robią? Nie wiem, nie znam ich.

Gość gość
trzeba było się przywitać i natychmiast zapomnieć o spotkaniu palanty

Gość gość
Brak taktu, dobrego wychowania. Szkoda nawet zawracania twojego czasu. Wartosc faceta ocenia sie nie po tym, jak zaczyna. Ocena koncowa to sposob, w jakim konczy znajomosc. Daruj sobie mysli o tym duraku. Ell.

Gość gość
Bo jestes głupią idiotką oczekujesz cześć jakby to był koniec świata pierd.to.

Gość gość
jak to? cześć ma być bo jak nie to nic z tego

Gość gość
Mogłaś podejść i powiedzieć że tak się się nie robi i że jest idiota

Gość gość
Idiota oby kiedyś ktoś tak mu zrobił

Gość xyzed
O jejku :D

Gość gość
To jest juz standard, nagle urywanie kontaktu. Faceci to tchórze, tak im wygodniej, zapaść się pod ziemie zamiast cos wyjaśniać, tłumaczyć i narażać się na określenie ,,jestes zwykłym du...m". Przyzwyczaj się, pewnie jeszcze niejeden tak Cie potraktuje. Miej honor i olej takiego, trkauj jak powietrze, jakby Cie to nie obeszło.

Gość gość
A ja spotkalam się z chłopakiem z portalu randkowego. Ogolnie dobre wrazenia, wychowany, grzeczny chlopak. Po paru razach naszych spotkań mam wrazenie, ze przestal sie interesowac. Daczego tak?

Gość gość
Według mnie jeśli on nie odzywa się do autorki to powinna sama jakoś zapytać się go o co mu chodziło tylko że jeśli on jej nie odpisuje to niech napisze jeśli ma numer do jego kuzyna wiadomość typu żeby przekazał tamtemu że nie ładnie nie poznawać ludzi na ulicy czy cos może tamtemu zrobi się serio głupio i łaskawie Pan się odezwie i wytłumaczy co nie tak poszło, wiem po sobie że takie olanie przez faceta boli i zastanawianie co poszło nie tak czy cos sie stało i wgl ..

Gość gość
gość dziś To i tak w dobrej sytuacji się znalazłaś. Ja poznałam faceta, który 3 lata(!) się mną interesował, po czym jak zaliczył, to się momentalnie zdystansował i olał. Nie rozumiem, jak można być takim gn*jem...

Gość gość
Ja tez nie rozumiem ich wgl... osiągnął to co chcą i później mają gdzieś...

Gość gość
Zero honoru. Który go dzis ma? 1 na sto?

Gość gość
Kiedyś sobie przypomną Ale później już będzie za późno...nikt nie będzie wiecznie czekał aż oni łaskawie się odezwa

Gość gość
Oni zawsze mają jakieś wytłumaczenie.....

Gość gość
16:47, może w łóżku poszło coś nie tak? ja się nie znam, też nie udało mi się znaleźć kochanka na stałe, ale to pewnie dlatego, ze byłam strasznie pijana

Gość gość
dziś Nie oni, tylko one faceci to p***y szczere są i dlatego mając miękkie serce muszą mieć twardą d**e

Gość gość
Mężczyzna jest szczery a kobieta udaje kobieta to jest zło wcielone.

Gość gość
udawałam orgazm, to dlatego nie zadzwonił. Czuł, się upkorzony

Gość gość
Mogliby chociaż prosto w oczy powiedzieć że koniec i tyle

Gość gość
Moze usta ich bolaly bo duzo obciagali i nie byli w stanie sie odezwac albo z glodu nie mieli siły

Gość gość
Każda wymówka jest dobra by nie była ich tylko wina.. nie potrafią się przyznać że albo już im się nie podoba albo że mają inna

Gość gość
bo nie zaiskrzyło. Wyczuł twoją deserację, albo ze jesteś zakompleksiona, nie jesteś pewna siebie, brak ci odwagi i nie chciał ci przez całe życie poprawiać humoru, że wszystko z tobą okej

Gość gość
Przecież kobiety też zrywają kontakt bez powodu

Gość gość
Do 16:47 A ktoś Ci kazał dawać d**y? Twoja wina bo rozłożyłaś nogi jak dupodajka

@ gość dziś Im dłuższe staranie tym większe rozczarowanie w przypadku zderzenia oczekiwań z rzeczywistością. Praktycznie wszystkie związku, które powstały w przypadku takiego faceta z obsesją kończyły się i śmiesznie i strasznie. Żaden normalny mężczyzna nie będzie latał za kobietą dłużej niż parę tygodni.

Gość gość
17:19 w łóżku było idealnie 18:39 nawet się zaśmiałam z głupoty komentarza, dzięki 18:44 rozumiem perspektywę, ale ta relacja była poważna i naprawdę dojrzała, nikt za nikim nie ''latał''. Nigdy nie spotkałam faceta, który miałby tak rozsądne podejście do związku. Rozmawialiśmy o wszystkim, co nas boli, nie było ani jednej kłótni, za to planów - i to w połowie zrealizowanych - bardzo dużo. Tym bardziej boli mnie, że na koniec nagle tak postąpił, jak postąpił. Nie rozumiem i cierpię. Jakbym mogła się 'pocieszać' choć jednym jego negatywem, przyniosłoby mi to ulgę, ale nie mogę, bo zwyczajnie takiego nie znajduję. Dzięki za komentarze.