Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci tak robią ?

Polecane posty

Gość gość
Ci co tak robią są po prostu dupkami o których należy zapomnieć.

Gość gość
8.07-Gdyby faceci wiedzieli, że każda kobieta odpłaci się im za niegodziwość i nie schowa głowy w piasek, byliby bardziej ułożeni. Nic tak nie prostuje człowieka, jak widmo bata nad głową xx Wiem, że faceci w niewygodnych dla nich sytuacjach potrafią po mistrzowsku odwrócić kota ogonem i sprawić tak, żeby to kobieta czuła się winna. Zwykle w takich chwilach wmawiają jej, że ma "wredny charakter". Sama tego doświadczyłam dlatego nie preferuję tzw. "nauczek" bo faceci to raczej "bezrefleksyjny gatunek" :P Przekonałam się, że nic tak faceta nie rozsierdza bardziej jak "kobiecy spokój", opanowanie i rzeczowe- bez emocji odpieranie jego argumentów. Wtedy wiem, że czuje się "pokonany". Oczywiście jest to trudne bo my kobiety jesteśmy emocjonalne i tak reagujemy a dla patologicznego faceta to "pożywka", żeby zrzucić całą winę na nas i wmówić jakie potrafimy być "wredne".

Gość gość
gość dziś - czasem trudno zapomnieć mimo, że ma się świadomość, że facet jest dupkiem.

Gość gość
Opanowanie, spokój i brak reakcji na wymierzane krzywdy wmawia nam system nie bez powodu. Ostatnio czytałam wpis poniekąd na temat zemsty (neneshy blogspot.com/2018/09/przerzuc-wine-obwin-wszystkich.html) i też uważam że jest naturalna i potrzebna. Skoro facet jest dupkiem i chamem niech się liczy z odpłatą. I wtedy, poszkodowany biedaczek, może sobie jęczeć, że kobiety są ''wredne'', kogo to obchodzi. Grunt, że będzie się hamował i żadnej już krzywdy nie wyrządzi.

Gość gość
gość dziś Popieram!

Gość gość
Powinien dostać nauczkę

Gość gość
Idiota...

Gość SebixMajster
Kobiety wybierają frajerów których uważają za ciacha. widać to po najmlodszych pokoloniach kto jest ich ojcami

Gość marawstala
A chusteczka ich wie : )

Gość gość
A brak słów na tych facetów..najpierw bajera A potem spadaj..

Gość gość
Ja tam jestem inny, ale są takie chuje. Nie jestem zainteresowany i zakochany to nie zawracam kobiecie głowy, bo też dla mnie to żadna frajda.

Gość gość
08:27 na tym blogu co podałaś znalazłam jeszcze inny post o tym czym naprawdę jest miłość https://neneshy blogspot.com/2018/09/miosc-ale-ta-realna.html kobiety powinny w końcu spojrzeć prawdzie w oczy i przestać być naiwne tylko patrzeć na swoje korzyści w związku póki on istnieje

Ale co, że jeden facet się po chamsku zachował, to od razu narzekanie na wszystkich?

Gość gość
pochopna dziś Taka męska natura, niestety, wystarczy okazja i tak się właśnie zachowują wszyscy. Generalizacja w tym przypadku jest słuszna

Gość gość
Facet powinien się zastanowić najpierw czy chce coś od danej dziewczyny czy nie , autorka mogła się zauroczyc a on to wykorzystał i bez słowa ja zostawił nie dając żadnego wyjaśnienia to chyba cos z nim jest nie tak.. mam nadzieję że kiedyś trafi na jakaś dziewczynę zauroczyc się w niej a ona tak bez słowa zerwie z nim kontakt zobczymy czy on będzie czul się oszukany i upokorzony..

Gość gość
11.16 dokladnie. Moooże 10% facetów jest innych tzn. Porzadniejszych i liczących sie z uczuciami kobiet. Reszta to do.p.ki

Gość gość
Dokładnie..

Gość gość
Z takimi krótko bo jak nauczki nie dostaną to będą za każdym razem tak robić

Gość gość
Bawią się uczuciami a potem rzucaja

Gość gość
Rozkręcają emocje u kobiet, manipulują według swojego widzimisię i rzucają. Ktoś napisał powyżej, że tylko 10% nie jest takich. Nie wiedziałam, że jest aż tak źle!!!

Gość gość
Bzdury wy lubicie ròżne gierki uwielbiacie obojętnie kto flirtował jak nie to jesteście nie atrakcyune, jakbyście się nie nakręcały nie było tego.

Gość gość
Jak nie jesteście atrakcyjne to jak jakiś się trafi myślicie jesteście młode i zgrabne wogule bustwo och ach. Najlepiej się pogodzić nie udawać kogoś innego.

Gość gość
Jak ktoś wam prawdę powie to się obrażacie, dalej żyjecie w fikcji tak ma być.

Gość gość
16.56- Uderz w stół i "nożyce się odezwały" hehe. Gdybyście byli tacy idealni to nie byłoby tego forum bo tu aż puchnie od opowieści o niedobrych facetach. A tak poważnie: nie wszystkie lubimy flirtować ale wszystkie marzymy o dobrym facecie- po prostu dobrym człowieku. Wasza "pokrętna natura" powoduje, że sprawiacie na ból swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem a przede wszystkim brakiem szczerości w kontaktach z nami. To wy- faceci prowadzicie jakieś niezrozumiałe dla nas gierki..eh! dużo tu o tym pisać ale nie chcę być nudna:P Kobiety zrozumiały o czym napisałam ale facec***ewnie nie do końca albo udają:), że nie zrozumieli... Pozdrawiam tych wszystkich "niedobrych":P

Gość gość
Proste pytanie do was hipokrytki czy jesteś ładna?

Gość gość
gość dziś -Proste pytanie do was hipokrytki czy jesteś ładna? XXX To może JA zabiorę głos:) Jest takie powiedzenie: "nie to jest ładne, co jest ładne ale co się komu podoba". Czy jestem ładna? To kwestia oceny: ja uważam, że tak a czy Ty będziesz uważał tak samo?... Prosta odpowiedź: Spotkajmy się, to sam ocenisz :) Pozdrawiam.

Gość gość
Ty uważasz sama że tak wiesz jak to się nazywa :)

Gość gość
Jak koleżanka jest ładniejsza :p i wcale się tym nie chwal?

Gość gość
Prawidłowa odpowiedż nie mi to oceniać. Chcecie każdemu się podobać wystarczy jednemu :) to cały sekret tej urody.

Gość gość
Ja tak uważam że autorce należą się wyjaśnienia jak nie teraz to przy okazji kolejnej kiedy się zobaczą znowu przypadkiem bo pewnie prędzej czy później i tak gdzieś na siebie wpadną. Wtedy powinna podejść i zapytać wprost o co mu chodzi skoro nawet głupiego czesc nie potrafi powiedzieć i tyle w temacie jak by nie było to każdemu należą się wyjaśnienia..