Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ZWOLNIENIE

Polecane posty

Gość gość

Dobry wieczór pisze żeby się dowiedzieć czy mam szansę dostać zwolnienie lekarskie z wf jutro idę do lekarza .Natomiast czemu chce je uzyskać .Głównie dlatego że jestem osobą dosyćw formie ..lecz zawsze gdy biegam nawet krótki dystans czuję krew w ustach ..zawsze do tego strasznie boli mnie w klatce piersiowej dusi ..czasami nie mogę złapać powietrza .map tego po prawie każdym ćwiczeniu nawet najzwyklejszym strasznie mnie bolą kolana ..kolana i wszystkie stawy ..często po nawet małym wysiłku na wfmam mroczki przed oczami chce mi się wymiotować ..w dodatku strasznie nie lubię gier zespołowych. .jestem w tym beznadziejna wf przynosi mi strasznie dużo stresu jak myslicie mam szansę jak opiszę lekarzowi moje dolegliwości na zwolnienie lekarskie ? proszę o szybką odpowiedź pozdrawiam serdecznie

Gość gość
Helena, mam zawał. Marian Janusz Paździoch

Gość gość
Powiedz lekarzowi, że masz okres studentko.

Gość fghijk
Jesteś dosyć w formie. Co to znaczy???

Gość gość
Może jesteś w ciąży.

Gość gość
Zwolnienie to każden jeden by chciał a robić to ni ma komu. Ferdek

Gość gość
nie nie jestem w ciąży na pewno ..;) po prostu mega źle się czuję po wysiłku fizycznym nawet najmniejszym ..tak już jest kilka lat a naprawdę pomimo dolegliwości tych co opisałam cwiczylam cały czas przez kilka lat ;))

Gość gość
chce porostu się dowiedzieć czy jeżeli jutro mu opiszę moje dolegliwości czy by mi wy pisał zwolnienie do końca roku z zajęć ..bo naprawdę chce ćwiczyć ale jak mam po tym się tak mega źle czuć to wolę odpuścić nie potrzebny dodatkowy stres

Gość gość
22:07 jak studiujesz na akademii wychowania fizycznego to niestety musisz ćwiczyć :(

Gość gość
Powiedz, że masz OKRES.

Gość gość
To dlaczego poszłaś na studia na akademię wychowania fizycznego jak nie możesz ćwiczyć???????????