Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstępy

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) Mam 12 lat i 171 cm zwrostu. W wakacje urosłam 2 cm i może mój szybki zwrost do góry móg spowodować to okropieństwo. Wstydzę się swojego ciała a nawet go niecierpię! Wstydzę się go pokazywać jak patrzę w lustro to czuję do siebie niechęć. Na basen nie chodzę bo się wstydzę, bluzki z odkrytymi ramionami też nie założę. A powód jest jeden. Mam rozstępy! Odstaje mi lekki brzuszek ale grubasem nie jestem tłuszcz mi się nie wylewa a jakbym miała sporą nadwagę to bym wiedziała czemu tak jest. Sporo rozstępów mam na ramionach ostatnio zrobiła mi się kreska pod brzuchem na biodrach też mam. Nie wiem jak nazwać to miejsce ale tam z tyłu gdzie są kolana jak się zgina je tylko od strony pięty to mam takie lekkie już prawie niewidoczne a no i zapomniałam pod pachami też mam cienkie ale jednak widoczne. Wszystkie są czerwone oprócz tych w okolicach kolan bo te są takie różowawe. Proszę was bardzo o poradę jak sobie z tym radzić i co przedewszystkim zrobić! Z mamą gadałam, w aptece nie ma kremów a w rossmanie jest za 80 zł. A może niektóre z was też tak mają/miały. Problem mój pojawił się chyba ponad pół roku temu. Pozdrawiam ciepło i przepraszam za błędy ale raczej da się mnie rozczytać.

Gość gość
aha i na kafe chcesz znalezc mądrą odpowiedz? oj dzieci dzieci

Gość gość
A mam gdzie indziej? Jak wiesz to podaj tą lepszą stronę, Może pomożesz

Gość gość
lekarz i diotko, lekarz. na kafe to gimby co g,wno wiedzo.

Gość gość
nie jestem idiotka kaszalocie

Gość gość
Up