Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Partner uderzył mojego syna czy powinnam odejść

Polecane posty

Gość gość

Jestem wściekła mam prawie 9 letniego syna i dwuletnia córkę. Syn jest moim dzieckiem z pierwszego związku,córka jest naszym dzieckiem wspólnym. Cztery lata jestem z partnerem,a on dzisiaj uderzył mojego syna - maly zostal w domu-,dał mu dwa mocne klapsy i wygonił do jego pokoju. Syn pchnął siostrę i gdyby maz jej nie złapał z tylu to uderzyłaby głowa sciane.Syn zaczął płakać ze chce do taty(swojego) i ze nikt go nie kocha. Pokłóciłam sie z partnerem,ostro. Nie wiem czy nie powinnam sie rozstac.

Gość gość
Syn zasłużył na lanie wiec odpuść mężowi

Gość gość
Powinnaś zabrać syna do psychologa.

Gość gość
Gdybyś miała 2 dzieci z jednym partnerem to sytuacja taka nie miała by miejsca. Zapamiętaj na przyszłość życie to nie facebook, a du pa to nie kasownik!

Gość gość
Bachor chcę do taty to niech idzie won, a ty jakąś ograniczona jesteś, gówniarz wali łbem dwulatka o ścianę ale co tam on nie ma prawa on nie jest jego ojcem! Ale jest ojcem młodszego dziecka i je ochrania. Na miejscu kolesia gdy bachor coś chcę wysyłał bym go do taty, koniec żarcia bo alimenty już przezarłeś a ja nie dam ani złotówki

Gość gość
Partner bronic swojego dziecka przed dzieckiem dla niego obcym. Lepiej oddaj go ojcu bo macocha bedzie w stanie go pokochac jak swoje ale ojczym nie. Mezczyzni bronia swojej krwi w pierwszej kolejnosci. Taka jest natura.

Gość gość
Myślę że syn pchnął siostrę bo go zdenerwowała,ma 9 lat i też ma swoje emocje ,mąż napewno zareagował na wyrost,trzeba porozmawiać i z synem i mu wszystko wytłumaczyć i z mężem by takie sytuacje się nie powtarzały.

Gość gość
Posluchaj glupia sciero, zostawic to moze ciebie twoj terazniejszy partner i to z dwoma bachorami. Facet sobie doskonale poradzi, za to ty szmato zdechniesz ... Nie jestes na stanowisku zeby stawiac jakiekolwiek wymogi i zyczenia. Wez sie za wychowanie swojego malego bekarta, a jak sobie z nim nie radzisz to go oddaj dla swojego pierwszego mezusia. To jest TWOJ syn nie syn twojego partnera, i jesli twoj syn bezpodstawnie atakuje corke twojego partnera, to nic dziwnego ze bachor oberwal po mordzie.

Gość gość
Cztery lata jestem z partnerem.... Nie wiem czy nie powinnam sie rozstac.... x Ciekawa jestem czy jakbyście byli po ślubie też byś po pierwszej sytuacji chciała go zostawić.

Gość gość
Myślę, że zareagowałabym podobnie do Twojego partnera i to, że syn nie jest jego biologicznym dzieckiem, nie ma tu nic do rzeczy. Jak dziewięciolatek może popychać dwulatkę? Zachowanie moim zdaniem karygodne. U mnie w rodzinie dziewczynka w tym wieku zostawała z maluchem sama w domu i wiedziała, że jest za niego odpowiedzialna. Twojemu synowi należy się kara (nie twierdze, że cielesna), ale przede wszystkim powinnaś z nim porozmawiać, wytłumaczyć że tak nie wolno i dlaczego, a ponadto zapewnić o swojej miłości. Być może jest zazdrosny o uwagę poświęcaną córce i chce zwrócić na siebie uwagę?

Gość gość
Dlatego nigdy, ale to przenigdy nie zdecydowalbym sie na babsko z odzysku. Dzieciate , po przejsciach, zużyte, a w glowie najczesciej kalectwo emocjonalne i patologia.

Gość gość
Dwoje dzieci i kazde z innym. Kiedys to byla patologia a dzis norma :(

Gość gość
A gdzie ty bylas krowo jak twoj syn atakowal corke twojego partnera ?

Gość gość
Dzieci potrafia byc zazdrosne o rodzenstwo wlasne a co dopiero o przyrodnie. Chlopak poczul sie pewnie odepchniety emocjonalnie i niechciany. Pewnie facet faworyzuje swoje dziecko. Autorka swiadomie lub nie ale zachwyca sie mala slodka dziewczynka. Chlopak czuje sie niechciany i odreagowuje swoje emocje. 9 lat to juz powinien wiedziec ze nie mozna popychac itp. Pytanie dlaczego to zrobil. Jesli dziecko wykrzyczalo ze nikt go nie kocha to tak czuje sie traktowany w tym domu. Bardzo szkoda mi tego chlopaka.

Gość gość
Zrob sobie jeszcze trzecie dziecko z trzecim facetem, wtedy bedziesz miala jazde ;) Qrvisko !!!

Gość gość
Masz jeszcze jakies pytania szmato ?

Gość gość
Boze skąd w was ta zawiść? Życie różnie się układa... Ja mam dwóch synów z jednego związku i teraz jestem w ciąży z obecnym partnerem I co też mnie zjedziecie? Co prawda nigdy mój partner na chłopaków ręki nie podniósł ( prędzej ja im dam karę) ale owszem jak trzeba to wyzywa . Ma takie same prawa do wychowania moich dzieci jak ojciec ( tym bardziej że ojciec się nimi nie interesuje) chłopcy mówią do mojego partnera tata i on jest z tego dumny . Nie wiem skad w was tyle zawiści żeby wyzywać od razu autorkę. A wy myślę że powinniście porozmawiać z synkiem a mąż niech go przeprosi ale niech też wytłumaczy że tak nie wolno robić