Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego faceci witaja sie tylko z facetami?

Polecane posty

Gość gość
bo tak nakazuje obyczaj - podawanie "graby" kobiecie jest dziwne i nie na miejscu.Ew.przywitanie się, "cześć", dzie dobry itp i jak ktoś tu mądrze napisał - niektóe kobiety poprzez kontakt fizyczny dotyk mogłyby odczytać to jako molestowanie seksualne.

Gość gość
Ja z ziomkami witam się tak: Przybijam grabe i się pytam, "sztywno?" A z laskami tak: Chwytam za gardło i znizam ja do mojego pitola, żeby ładnie się przywitała z moim kroczem-Jej Panem

Gość gość
ale z was sztywniary i bucki pindki, facet nie podaje bo nie jest pewien baboli, niejeden się wahał, ja podaję to jest już wyluzowany i chętny, facetowi podają bo to pewniak, a damulka moze sie krzywić, tyle o kolegach

Gość gość
z babami to nigdy nic nie wiadomo, a ogólnie podawanie ręki jest niehigieniczne, bo kto wie czy ktoś przed chwilą czasem nie srał czy się nie odlewał i nie zapomniał umyć ręki, syf totalny

Gość gość
ja kazdego całuję w usta jak wchodzę baby omijam

Gość gość
i w d***e mam który żonaty, żaden nie odmawia buziaka

Gość gość
Kobiety powinny się witać całując moje krocze hahahaha

Gość gość

Nie podasz źle, podasz jeszcze gorzej, baby są jak zaraza, jak hiv z syfilisem mózgu, zawsze niezadowolone, same szukają problemów, jeżeli ich nie ma to je tworzą!

Wg etykiety to kobieta pierwsza wyciąga rękę.

Ale ponieważ większość kobiet to niewychowane prostaczki witam się z nimi jak z mężczyznami.

Gość gość

To tępe dzidy, prostych rzeczy nie wiedzą! Kiedyś takie rzeczy wiedziały nawet dziewuchy z lasu w Bieszczadach

Gość gosc

temat jest o czymś innym jelopy że facetom podaje łape a do kobiety sie nawet nie.Odezwie. ja pracuje z takimi burakami i co drugi taki

Gość gość
40 minut temu, Gość gosc napisał:

temat jest o czymś innym jelopy że facetom podaje łape a do kobiety sie nawet nie.Odezwie. ja pracuje z takimi burakami i co drugi taki

Nie dziwię się że się z tobą nie witają, że cię lekceważą, damulkę co sama chamsko domaga się szacunku i sympatii! Im na pewno zwisa i powiewa czy się z nimi witasz czy nie, a ty na siłę jak czarni czy żydzi szacunku się domagasz... co znaczy że jesteś 100 lat za nimi

Gość Macho
47 minut temu, Gość gosc napisał:

Nie mów mi ruro z kim mam się witać bo ty masz taką potrzebę!

Gość RobertB

gdy dotykam kobiecej dłoni, nie ważne gdzie, czuję jak natychmiast podnosi mi się ciśnienie, oddech stale nierównomiernie przyspiesza, moje spojrzenie błądzi bez szansy na przyjemny spoczynek, w ustach zaczyna brakować śliny, każde przełknięcie wiąże się z piekącym cichym tykaniem podgardla, niższe partie ciała wpadają bezwiednie w odrętwienie, dłonie marzną, nogi pod naporem dziwnego ciężaru kurczą, penis boleśnie wpija w nogawkę wąskich spodni, zaś gdy robię to z chłopakiem, jestem pewny siebie, czuję się wyluzowany, wszystko kontroluję, wiem że jestem prawdziwym facetem 🙂 

Gość RobertB

gdy dotykam kobiecej dłoni, nie ważne gdzie, czuję jak natychmiast podnosi mi się ciśnienie, oddech stale nierównomiernie przyspiesza, moje spojrzenie błądzi bez szansy na przyjemny spoczynek, w ustach zaczyna brakować śliny, każde przełknięcie wiąże się z piekącym cichym tykaniem podgardla, niższe partie ciała wpadają bezwiednie w odrętwienie, dłonie marzną, nogi pod naporem dziwnego ciężaru kurczą, peniz boleśnie wpija w nogawkę wąskich spodni, zaś gdy robię to z chłopakiem, jestem pewny siebie, czuję się wyluzowany, wszystko kontroluję, wiem że jestem prawdziwym facetem 🙂 

Gość gosc
6 minut temu, Gość RobertB napisał:

gdy dotykam kobiecej dłoni, nie ważne gdzie, czuję jak natychmiast podnosi mi się ciśnienie, oddech stale nierównomiernie przyspiesza, moje spojrzenie błądzi bez szansy na przyjemny spoczynek, w ustach zaczyna brakować śliny, każde przełknięcie wiąże się z piekącym cichym tykaniem podgardla, niższe partie ciała wpadają bezwiednie w odrętwienie, dłonie marzną, nogi pod naporem dziwnego ciężaru kurczą, peniz boleśnie wpija w nogawkę wąskich spodni, zaś gdy robię to z chłopakiem, jestem pewny siebie, czuję się wyluzowany, wszystko kontroluję, wiem że jestem prawdziwym facetem 🙂 

Chyba prawdziwą pi/zdą

Gość RobertB
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Chyba prawdziwą pi/zdą

super 🙂