Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Teściowa

Polecane posty

Gość gość

Kobiety proszę o poradę... Nie mogę patrzeć na swoją teściową. Dobrze wiem, że i ona tak naprawdę mnie nie lubi, jest zakochana w swoim synusiu... widzę jak na mnie patrzy kątem oka kiedy jest u nas lib my u niej. W zeszly weekend kiedy u nas była zaparzyłam jej kawę, spróbowała powiedziala że jej nie smakuje i wylala do zlewu. Zawsze kiedy cos u mnie je krzywi się jakby to bylo coś obrzydliwego lub wogóle nie je. A wiem, że gotuję dobrze i zawsze wszystkim smakuje. Jak daje mi jakiś prezent to np coś czego chce się pozbyć, co dostała np od koleżanek i jej się nie podoba. Tak poprostu dla sztuki żeby coś było, byle co, ale jest. A ja nie chcę być bezczelna więc to przyjmuje, ale mam dość. Mamy 4 miesięczną córeczkę, tak ją uwielbia że czasem mam wrażenie że najchętniej to by mi ją zabrała. Rozumiem że kocha swoją wnuczkę ale przez to chce się z nami spotykac w kazdy weekend. I albo siedzi u nas albo my mamy byc u niej. A ja też studiuję co drugi weekend. I tak naprawde kazdy weekend za przeproszeniem idzie w d**e, bo albo jestem sobota i niedziela w szkole albo calą niedzielę u niej na obiadku... Chcialabym żebyśmy spotykali się trochę rzadziej, ale nie wiem jak to powiedzieć mężowi. Co najgorsze on nic nie widzi. On wciăż uważa że jego mama mnie uwielbia i jest wszystko w porządku. Nie zauważa tego jak potrafi być perfidna.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować