Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idziecie na Marsz Niepodległości

Polecane posty

Gość gość
Nie Rydzyk a jego przedsiębiorstwa, które są po części użyteczne. Dług publiczny? Chyba kułwa u Jowisza. Śmiech na sali. To pusty frazes, patrz lepiej na pkb i deficyt. A ile mln zgarnęli po-wcy do swoich kieszeni? Kramek, wszelkie stowarzyszenia lgbt, już nawet nie wspomnę o amber gold, jak tusk chciał te ich linie lotnicze wciskać i lobbował za tym. A lot i inne polskie wykończyć do cna. Że o Hajce Gronkiewicz walc nie wspomnę. I Zdanowska z Łodzi, karana, wyrok prawomocny, kryminalistka prezydentem z poparciem po. Ale dalej czytaj pikio i inne soki z buraka i uwielbiaj swoich niemieckich panów.

Gość gość
- wypędzili zagraniczny kapitał - roztrwonili rodzimy kapitał - zniszczyli słynną na całym świecie aukcje koni arabskich "Pride of Poland" w Janowie Podlaskim - stworzenie Polskiej Fundacji Narodowej z budżetem ponad 250 mln zł która nic nie zrobiła poza drenowaniem kasy z kieszeni podatnika - ponowna ekshumacja i grzebanie ofiar w katastrofy Smoleńskiej wbrew ich rodzin - zniszczyli Puszcze Białowieską poprzez masową wycinkę drzew ok. 180 tys drzew - chronią SKOKI gdzie padło już 26 SKOKÓW na kwotę 7 mld zł dopłacając z naszych podatków oraz GetBack gdzie wyparowało 3 mld zł - gnębienie i posyłanie policji w celu zastraszenia opozycji - stworzyli ustawę taką ze,dzieci z niepełnosprawne nie będą mogły uczyć się w szkołach - niepełnosprawni obnażyli prawdziwą twarz PiS-u - dzielenie ludzi na lepszy i gorszy sort ... ale za to dali sobie za to wysokie nagrody bo im się należały !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Woęcej jak połowa z tego co wymieniłaś to bzdury. Zaraz zaczyna się marsz więc nie będę jyż odpusywac ale powiem tylko o wizerunku Polski że bardzo dobrze że nie jesteśmy kuż na kolanach, ty byś pewnie chciała żebyśmy przepraszali żydów za niemców i żeby pisali o polskich obozach i żeby lizać tyłki niemcom, francuzom i reszcie prawda?

Gość gość
Ale bełkot. Na każdy z tych punktów mogę dać ripostę. Niepełnosprawni? Zwłaszcza ten z tą nawiedzoną mamusią,który nie mógł pracować bo wymaga opieki 24/h ale teraz został radnym.i cudownie ozdrowiał. A policja nigdy tak łagodnie nie traktowała chamskiej opozycji, która przechodziła sama siebievw wymyślaniu prowokacji i chamskich zagrywek. Rozdawnictwo? W całej uwielbianej przez po ue jest socjal na dzieci, bo od tego zaczyna się poprawianie bytu ludzi. Popatrz na bogate kraje. I pomyśl samodzielnie zamiast godzinami szukać w googlach mądrości z wyborczej:D

Gość gość
Właśnie jesteśmy i czekamy na rozpoczęcie, super atmosfera! Kocham mój kraj <3

Gość gość
11:49 Jednak jesteś idiota.

Gość gość
Bo co, bo ty tak twierdzisz antypolaku? twoje zdanie mi zwisa. Idź włacz tvn i nie zapomnij kupić wyborczej bo michnik cienko już przędzie.

Gość gość
Tak my idziemy z dziećmi na sam marsz, bo teraz są uroczystości, które długo trwają i dla małych dzieci nie są ciekawe, mąż tylko poszedl na chwilę z najstarszym synem, ktory chciał zobaczyć wojsko. Przeraża mnie jak tu się kłócicie i jak piszecie że Pokacy to faszyści :(

Gość gość
12:23 Im bardziej ujadasz, tym bardziej dajesz świadectwo, że TVN nie oglupia

Gość gość
12.23. Ujadasz? Tak do siebie mówicie w swoim antypolskim środowisku? Widać jak na dłoni, jakimi ludźmi są widzowie tvn :D

Gość gość
Prawdziwymi faszystami są właśnie ci antypolacy. Plują na wszystko co polskie, uwielbiają wszystko co niemieckie. U góry macie tego znakomity przykład.

Gość gość
Im bardziej ujadasz, tym bardziej widac prostactwo.Wyksztalciuchem to ty nie jesteś, taka prawda.Antypolakiem, to nawet Kopernik była.

Gość gość
Mickiewicz też uwielbiał wszystko co niepolskie, w końcu po co by wyjeżdżał jesli byłby patriota.

Gość gość
Nie. Nie idę bo boję się o bezpieczeństwo swojej rodziny. Polacy to nie faszyści, ale narodowcy już tak. Nie każdy kto idzie w marszu jest faszystą ale organizatorzy nimi są i pochwalaja takie zachowania a rząd daje na to przyzwolenie. Ktoś poruszył kwestie protestu rodziców niepełnosprawnych dzieci-wg mnie liderka powinna siedzieć za to co zrobiła, nie jestem za PiS ani za PO ale to co robiła ta Pani to była szopka, poza tym kłamała bo jej syn pracował a teraz jeszcze zbija kapitał polityczny. W kwestii wsparcia rodzin-mieszkałam w kilku innych krajach i tam wspiera się rodziny a nie patologie jak u nas. Bo u nas podzielono dzieci na równe i rowniejsze. Jak masz jedno dziecko i uczciwie pracujesz to nic Ci się nie należy, a jak jesteś patologią to hulaj dusza.

Gość gość
13.47 rozsądnie. Nie do końca się zgodzę, ale wiele w tym prawdy. A lewacki tvn powiedział właśnie, że Komorowski woli świętować w Poznaniu bo nawet jak nie będzie faszystowskich flag i okrzyków to ci ludzie i tak będą po faszystowsku MYŚLEĆ. Jak trn pastowany murzyn z wyborczej, który CZUŁ nienawistne spojrzenia.

Gość gość
Mickiewicz to też antypolakiem był, bo pisał: Litwo, ojczyzno moja...fuj!

Gość gość
Boże, chroń nas przed tym Polakiem, co widzi nas jako antypolakow :))))

Gość gość
Boga zostawcie w spokoju farbowane lisy tefałenowskie

Gość gość
A ty pójdziesz do piekła:)

Gość gość
14:05 Ja jestem z lepszej dzielnicy, więc mars na ciebie.Miales być na marszu, a pierdzielisz w necie, prosto- antypolak z ciebie.

Gość gość567
Niestety nie idę ze względów zdrowotnych :( Ale reprezentacja rodziny idzie :) Mam nadzieję, że wszystko się pięknie uda.

Gość gość
Do 13:51 TVN jest tyle samo wart co TVP. Zarówno jedna jak i druga stacja jest polityczna. Jeszcze Polsat w miarę stara się zachować obiektywizm. Nie mam nic do niemciw, Rosjan ani do żydów. Co było w trakcie wojny to minęło. Teraz mamy wolny kraj i wolność polega na tym że każdy może głośno powiedzieć co myśli a policja nie zatrzymuje za transparenty czy koszulki jeśli hasła na nich nie są obraźliwe ani nienawistne. Nie obchodzi mnie co kto myśli ale przeraża mnie co niektórzy są gotowi robić gdy ktoś jest innego zdania. Przeraża mnie agresja i fanatyzm- z każdej ze stron obecnego konfliktu to widać. W kwestii bezpieczeństwa-po Koluszkach samochodów rządowych widać że to leży i kwiczy dlatego nie wybieram się na marsz bo sorry ale organizatorzy nie będą potrafili zapewnić bezpieczeństwa. Nawet jeśli to nie będzie jakaś mega rozroba, ale wystarczy że kilku smarkaczy zacznie rzucać petardami, butelkami i kamieniami i już może dojść do pokrzywdzenia przypadkowych osób. Poszłam z dzieckiem i mężem do kościoła, podziekowalismy Bogu za dar wolności i modlilismy się aby te wasnie i wewnętrzne konflikty i rozgrywki polityków z dwóch przeciwnych obozów nie doprowadziły do tragedii. A teraz zjemy obiad, posluchamy pieśni zakazanych i opowiemy dziecku czym jest niepodległość.

Gość gość
Macie ten marsz niepodleglosci, popis ogni, to właśnie przypomina nazistow, Gronkiewicz-Waltz miała racje.

Gość gość
Lecz się, skoro wszędzie widzisz nazistów. A Gronkiewicz walc powinna wyjść z ratusza w kajdankach. Niech odda kamienice i miliony które ukradła z mężusiem i wspólnikami a potem niech się wypowiada. A rozróby to były za platformy, już nie pamiętacie jak zachowywała się policja na rozkaz hgw?

Gość gość
Wstyd !!!!

Gość gość
Niech Rydzyk odda miliony na operacje dla chorych dzieci, a nagrody dla emerytów i na hospicja.

Gość gość
To nie są Polacy, po co to wklejasz? Chcesz pluć na Polskę bo kilku psycholi macha takimi flagami? Tvn tylko ich teraz pokazuje, a jest ich może kilkunastu na ogromną rzeszę ludzi. Czy tak zachowuje się POLSKA telewizja? Dlaczego za wszelką cenę chcą przedstawić nas jako nazistów? Czyj w tym interes?