Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie? Spotkania rodzinne

Polecane posty

Gość gość

Mój chłopak ogólnie nie lubi spotkań rodzinnych. Jakby kurna tyle ich było pff teraz będą urodziny w kręgielni. Ciocia sama z siebie powiedziała że on ma też przyjść. Nie mieszkamy razem jak coś. I on wielce ma problem bo nie lubi spotkań rodzinnych. Serio nie może iść na tą 1h? Nie każe mu przecież pchać się do domu jakby były tam urodziny.... Obawiam się że tak będzie mi robił przy każdej w zasadzie imprezie bo jakieś osiemnastki się zdarzą.. A on ze na wesele to jedynie poszedłby. Ja jakość bardzo rodzinna nie jestem ale korona z głowy mi nie spadnie jak pójdę..

Gość gość
ja nie lubię spotkań rodzinnych z moją dalszą rodziną ...

Gość gość
Nie rozumiem jak można rodziny nie lubić. Jak się interesów z rodziną nie robi, o majątek nie kłóci itp. Ja to jak dostanę sms lub telefon, że impre ktoś z rodziny robi to żona, dzieci i ja jesteśmy obowiązkowo. Tylko, że ja mam rodzinę pijącą i każda impra rodzinna to jest impra z prawdziwego zdarzenia (grille, śpiewy, opowiastki o wojnie i komunie itp.)

Gość gość
Szkoda mu kasy na prezenty :) Boi sie jakichś pytań ze strony twojej rodziny, może ma coś do ukrycia...

Gość gość
Ile ma lat?

Gość gość
Nie musi kupować prezentu haha ;p po prostu nie lubi. 24

Gość gość
Czasami rodzina ze soba rywalizuje, obgaduje, zazdrosci, zle zyczy. Zwlaszcza jak to dalsza rodzina to o to latwiej. Po co mi to?

Gość gość
Rozumiem że on nie chce spotykać się z TWOJĄ rodziną A nie że swoją, Tak?