Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Poppi4

Nie wiem czy go kocham czy nie :"(

Polecane posty

Gość Poppi4

6 miesięcy temu poznałam cudownego chłopaka na urodzinach przyjaciółki od razu wpadł mi w oko , spotykaliśmy sie dosc rzadko jak na niewielką odległość która nas dzieliła , w przeciagu 2 mies zaczelismy chodzic a po 3 juz współżyliśmy( dodam ze mam 19 lat).I dzien po wspolzyciu wszystko jakby znikło , moje uczucia sie zmienily nie wiedzialam czy to co do niego czuje to miłość czy nie ,przez ten czas 2 razy zrywalismy i wracalismy do siebie , gdy on ze mna zerwal poczulam sie jakby moje serce peklo ,plakalam , blagalam, i on jednak wrócił byłam szcześliwa kilka dni a pozniej znow mysli a co jesli on zrobi to znow ,czy to byl dobry pomysl ze do siebie wrocilismy.Moze nie czuje typowej milosci z reszta nie wiem co to jest bo gdy go widze sie usmiecham i uwielbiam jego usmiech uwielbiam go przytulac i calowac a i tak pozniej zastanawiam sie co ja w ogole czuje , mam tego dosc bo on jest taki dobry , otwarty ,i ma dobre serduszko , nie pomaga nam rowniez to ze ja wyprowadzilam sie na studia do Krakowa i do domu zjeżdżam tylko w weekend , gdy jest przy mnie to czuhe sie szczesliwa a gdy go nie ma placze ,zastanawiam sie co dalej , nie chce go stracic , to byl by zbyt duzy cios , ale nie wiem czy mam zwolnic tempo i postarac sie z nim to budowac od poczatku , czy poczekac moze jestem jeszcze niedojrzala uczuciowo i dlatego tak sie dzieje :(.Z reszta jesli bym nie czula chociaz w malym stopniu czegos do niego to juz bym to chyba zakonczyla jak poprzednie zwiazki a z tym akurat nie mialam problemu .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować