Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam szansy na mezczyzny

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Inteligentni faceci wcale nie szukają modelek, niestety ( dla was) szukają fajnych, inteligentnych dziewczyn a nie niedowartosciowanych ciepłych kluch n ja to wiem, widze zachowanie mezczyzn i widze kim sie interesuja modelek nie szukaja ale z jakakolwiek uroda tez nie, wyglad tez ma znaczenie ja jestem ta druga grupa i wiem, ze nie pociagam przez to mezczyzn a raczej odpycham i moj wyglad tu w niczym nie pomoze, bo nikogo nie zatrzymam przy sobie i tak powinnam zapomniec o mezczyznach , unikac ich .. moze to bedzie jakies rozwiazanie

Gość gość
ja bym z Tobą pojeżdził bo nie mam z kim i oczywiście z przodu byś jechała .

Gość gość
A ja z kolei jestem typowym wieszakiem i już wiem, że nie mam szans na żadny związek w moim marnym 29-letnim smutnym życiu. Każdy w moim otoczeniu myśli, że jestem wybredna albo interesują mnie kobiety. Ale prawda jest taka, że ja się facetom po prostu nie podobam wizualnie. Nie dość, że jestem chuda, widać mi żebra, to mam mikroskopijny biust a raczej jego brak a dupę mam całą w rozstępach !!! :D Za chiny nie mogę nawet 1 kg przytyć. Do samotności już się przyzwyczajam, na facetów nawet nie spoglądam, no bo i po co robić sobie nadzieje jak i tak znów będę cierpieć.

Gość kris93
jeszcze raz dodam, swoja osobą, sprytem i rozumem przekonujcie a nie cyckami i nadwagą, Prawko wgl macie? bo jak tak to oznaka że spryt jest, chłop na takie rzeczy patrzy nie na buzie.....

Gość Taka jedna 29
"gość z Paryża dziś A bierzesz pod uwagę opcję ze problem leży w Tobie? Bo jeśli myślisz że przyczyną Twoich niepowodzeń jest rozmiar ubrań to jesteś w błędzie". - tak moja wina, że jestem introwertyczką, moja wina, że zostałam wychowana na tzw. grzeczną dzewczynkę by nie powiedzieć frajerkę, która dopiero w ostatnich latach uczy się asertywności, walki o swoje. Wszystko to moja wina.

Gość gość
To marnie ze nie masz natretów..

Gość gość
kris93 dziś a ty masz kobiete?

Gość Taka jedna 29
gość dziś - widzisz koleżanko, to tylko udowadnia, że prawie wszyscy faceci chcą ideałów. Z moich obserwacji wynika, że będą to kobiety noszące rozmiar 34 - 38 ze sporym cycem, łagodnymi regularnymi rysami twarzy, wcięciem w talii, długimi gęstymi włosami. Najlepiej jak do tego ubierają się kobieco - czyli sukienki, spódnice, dopasowane spodnie, żakieciki, buty na obcasie i nie żałowały makijażu (na dziś dzień najlepiej takiego który udaje, że go nie ma, ale tzw. Janusze i nieudolnyjm dykotekowym nie pogardzą).

Gość gość
gość dziś od czego te rozstępy ?

Gość kris93
gość Nie mam, bo otaczałem się zawsze właśnie takimi lalami (jak wspomnieli tam wyżej że my faceci uwielbiamy takie) a na prawdę miały mnie za szofera i sponsora. Ale z racji że z głodu jeszcze nie zdycham i wyrabiam na siebie to karmiłem i woziłem, biednym cza pomagać przecież.. Aie widzę też sensu dlaczego o to pytasz, raczej skupmy się jak pomóc autorce tematu.

Gość Taka jedna 29
kris93 dziś - to typowe, jak średnio-niezbyt atrakcyjny facet robi za usługiwacza (jednego z wielu) tzw. wyrachowanego lachona a normalną, skromną dziewczynę, która by go uszanowała ma gdzieś. Wszystko to takie przewidywalne, że aż ziewać się chce na myśl o tym.

Gość gość
moja kochanka ma więcej ciała , uwielbiam całować jej boczki , brzusio i tyłek, czasem mnie odgania bo nie daje se rady ze mną .

Gość kris93
taka jedna 29 ale po czym cie bierze na ziewanie? dlaczego wrzucasz wszystkich do jednego worka? każda sytuacja jest inna, jak bym miał poznać teraz taką lalę i sponsoring to zapomnij, Natomiast sprawa wygląda inaczej gdy cofniesz się do wieku 18-19 lat i sponsorujesz osobom znanym od dziecka. Największe bidy które dawniej dziadowały teraz jak się wyrwały w świat udając królowe życia spotykając się przypadkiem na chodniku to cie nie znają. Wiesz gdzie ja to mam głęboko...mi nie ubyło, natomiast one straciły majątek.

Gość lonelyman
gość dziś Zacznij jeść fast foody może to coś da.

Gość Taka jedna 29
"taka jedna 29 ale po czym cie bierze na ziewanie?" - jak czytam kolejną poruszającą historyjkę skrzywdzonego chłopczyka, który nawet pomimo ograniczonych funduszy robił za sponsora jakiejś osiedlowej miss dyskoteki. Tak jakby nie mógł spędzać czasu jak równy z równym z jakąś fajną dziewczyną, która nie traktuje faceta jako frajera do podwożenia i fundowania obiadków.

Gość gość
Te grubsze miewają partnerów bo pewnie same o to zadbały. 29, musisz sama podrywać facetów, być bardziej aktywną to może któregoś zbałamucisz.

Gość Taka jedna 29
gość dziś - dziękuję, postoję. Wbrew temu co tu wielu zapewne o mnie myśli nie zasilam frakcji desperatek, które rwą włosy z głowy z powodu braku chłopa u boku. Natomiast lubię czasem podyskutować anonimowo o mojej sytuacji.

Gość gość
jak kobieta poszczuje tyłkiem to zawsze znajdzie faceta .

Gość Taka jedna 29
gość dziś - a na czym polega owo szczucie tyłkiem? Ja mam taki, że nie lada sztukę stanowi ukrywanie go, bo on niemal żyje własnym życiem. Jakiś czas temu jakaś życzliwa szczera starsza pani w markecie próbowała mi dobrodusznie zakazać zakupu cebularza, bo cytuję: "Taka ładna dziewczyna a taką ma grubą pupę'. Byłam w dopasowanych dżinsach i dość szerokiej koszulce, która nie zakrywała mi du/pska.

Taka jedna 29 dziś I dobrze. Nie ma co szaleć. Teraz dużo ludzi zyje w pojedynke. Skąd ci twoi potencjalni adoratorzy mają wiedzieć żeś ty wolna i porządna niewiasta.

Gość gość
ha chciałbym go dopaść ten Twój tyłek i wypieścić namiętnie .

Gość Taka jedna 29
gość dziś - tia, na necie już nieraz się dowiadywałam jak to faceci kochają takie tyłki. Nie ma to jednak odzwierciedlenia w rzeczywistości. Jest pewien typ, który uwielbia mój tyłek, ale jest fetyszystą-uległym, był jeszcze taki absztyfikant, który schizofrenicznie ten tyłek chwalił i ganił.

Gość gość
Taka jedna 29 dziś ja chyba lepiej wiem co mi się podoba , fotkę pokażesz pupy ?

Gość Taka jedna 29
gość dziś - tia już wklejam linka do zdjęcia swojego wielkiego tyłka na forum dla wszelkiej maści trolli. :D

Gość gość
wiem , że nie wkleisz ale i tak bym go chciał wypieścić i dziurkę też .

Gość Taka jedna 29
gość dziś - i na tym wpisie zakończmy proszę tzw. rozmowę o du/pie. Dyskusja zabrnęła w niewłaściwy obszar.

Gość gość
lulu nie idziesz jeszcze ?

Gość gość
Sorry, ale dla większości facetów grubaski są aseksualne. Lubię te tylko jacyś zboczeńcy, którym się podobają obwisłe i grube ciała.

Gość gość
Jak przeciętna dziewczyna może mieć wielu adoratorów? Skoro jest właśnie przeciętna? Przecież to kompletnie nielogiczne i po prostu głupie. Przeciętne jak mają w ogóle jakiegoś adoratora to sukces.