Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice a chlopak

Polecane posty

Gość gość

Jestem trzydziestolatka zwiazana mocno z rodzicami. Mieszkamy jednak w innym miescie dlatego nie bylo okazji zeby przedstawic im mojego chlopaka. Kiedy sie spotykalam z rodzicami opowiadalam im o nim a oni sluchali z ciekawoscia. Ostatnio przedstawilam rodzicom chlopaka a oni orzekli ze im sie nie podoba i mam nie marnowac z nim czasu, gdyz jest za niski dla mnie bo ma 170 cm (ja 160). Gadali gadali kwitujac ze to moje zycie jednak wybralam beznadziejnie i teraz sedno sprawy: od tego czasu kompletnie o nim nie rozmawiaja, traktuja mnie jak tzw singielke, dla nich jestem samotna dziewczyna. A ja kocham chlopaka i planuje z nim orzyszlosc. Strasznie mi przykro, ze rodzice tak go potraktowali tylko dlatego, ze nie jest wysoki i ciezko mi, ze dla nich jestem sama, choc nornalnie zyje z mezczyzna, ktory mnie uszczesliwia. Czy byl ktos moze w takiej sytuacji? Czy to mija czy mozna z tym zyc i nie przejmowac sie? Mnie to bardzo boli, nie wykluczam, ze udam sie z tym do psychologa. Dziekuje za odpowiedzi :)

Gość gość
Wspolczuje ci

Gość gość
wymyslone na bank 100%

Gość gość
Na powqzne tematy nikt nie odpowiada ale zdjeciem fju tow by sie zainteresowali

Gość gość
Up up up

Gość gość
Albo masz bardzo głupich rodziców i wypada Ci współczuć albo to słabe prowo

Gość gość
Co wiecej dzis sugerowali mi ze mam niskie poczucie wlasnej wartosci ze takiego sobie wzielam :(

Prowo. Rodzice raczej by się cieszyli, że w końcu ktoś się zainteresował starą panną.

Gość gość
To twoje życie nie ich

Gość gość
Własne w to nie prowo. Ciagle sugeruja ze powinnam kogos poznac nowego itp bo on jest za maly i za drobny, wiec do mnie wizualnie nie pasuje