Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak chce chodzić na miasto A ja po urodzeniu dziecka nie mam potrzeby

Polecane posty

Gość gość

Hej po urodzeniu córci wiem że kocham ta mała istotke nad życie zmienilam dla niej zycie o 180 stopni i jest mi z tym dobrze. Niestety innego zdania jest mój chłopak na początku wychodził często w końcu wkurzyłam się i powiedziałam żeby wychodził na piwo z kolegami raz w miesiącu i się zgodził. Widzę jego radość aż łącząca się z podnieceniem kiedy wreszcie może wyrwać się z domu. Mam wiec pytanie jak radzicie sobie drogie mamy z samotnymi weekendami kiedy facet robi sobie rundę po knajpach z kolegami A wy siedzicie w domu same?

Gość gość
Mój nie robi i nigdy odkąd jest ze mną nie robił.Nie zabraniam .Sam nie chce iść.

Gość gość
Połóż się na podłodze i otwórz usta. Kucnę nad tobą, piardnę kilka razy i nasram Ci do japy. Kupa momentalnie wypełni Ci usta i gardło. Trochę też wejdzie do nosa. Będziesz wniebowzięta:)

Gość gość
Chodzi nie tylko na piwo. Gada z innymi dziewczynami na sto proc dlatego mu tego brakuje

Gość gość
Nie właśnie on bardzo ogląda się za innymi kiedyś mi powiedział że to dlatego że są na tym świecie ładne dziewczyny i lubi podziwiać ich urodę A ja pięknościa nie jestem Ale zaczęła się że nigdy nie zdradził żadnej dziewczyny i mnie też nie zdradzi

Gość gość
Zarzeka sie