Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak złapać dystans

Polecane posty

Gość gość
Widać ze traktuje sex jak sport. Pozwolił sobie zrobić dobrze a Tobie się nie odwdzieczył? On skorzystał z okazji. Odetnij się od niego, bo ty zakochana a on nie wie co to uczucia. Gdyby mu zależało też zrobilby tobie dobrze.

Gość gość
Pisac zdawkowo. Jak będzie chciał się spotkać to powiedz ze jestes przeziebiona albo wychodzisz z koleżanką. Nie odpisywać od razu odczytać i nie odpisać.

Gość gość
Chciał sexu, dowodu miłości. Lód to za mało.

Gość gość
Ciężko złapać dystans gdy mi zależy, ale nie chcę zeby mnie nie szanował

Gość gość
a na czym tak ci zależy? przecież go wcale nie znasz, bo naprawde poznaje się gościa na zywo, a nie w pisaninie jesteś zdesperowana, i na tysiąc procent to widać, on to tez zobaczyl, jak ma trochę oleju w glowie to się zwinąl

Gość gość
Zwykłe szmaciska nic więcej.

Gość gość
Z tego co widzę i czuję to on wykorzystał to, że mi się podoba, zrobiłam mu dobrze, jak lubi, był bardzo zadowolony. Napompował swoje ego. Jak ktoś wyzej napisał o moje potrzeby już nie zadbał. Myślałam ze jak dojdzie to zrobi mi dobrze, a on doszedł rozłożył się na kanapie i było po wszystkim.

Gość gość
16:30 No właśnie o to chodzi ze chcialabym go bardziej poznać, spotykać się z nim, rozmawiać, ale on nie chce za często się spotykać.

Gość gość
Widocznie żle obciągłaś, zrobiłaś z siebie zdzirę ma satysfakcję będzie się chwalił.

Gość gość
16:44 Obciagnelam mu dobrze, bardzo dobrze. Tak jak lubi.

Gość gość
To obciąga dalej.

Gość gość
no wlasnie - jemu i może jego koledze

Gość gość
Znajdą się inni, zawsze jest ten pierwszy jedyny w kolejce do obciągania.

Gość gość
A skąd wiesz że obciągnełaś mu dobrze skoro praktycznie go nie znasz? Człowiek się dużo uczy przez cały czas bycia w związku. I to nie zazwyczaj na pierwszym etapie takiego nieśmiałego poznawania się ale póżniej. A w przygodnym seksie nie ma mowy żeby porozmawiać z kimś szczerze jakie pieszczoty lubi :P

Gość gość
17:14 To nie jest przygodny sex, znamy się parę lat z widzenia, a od 6ciu miesięcy piszemy ze soba, wiem jak lubi bo mi dokładnie pisał

Gość gość
Po same kule.

Gość gość
A na jakiej stopie się znacie? Koleżeńskiej? Który facet by wypisywał takie rzeczy nie będąc pewnym czy jest się w związku. Chyba tylko jaki kur.iarz szukający panienek do zaliczenia. Masz rozwiązanie zagadki.

Gość gość
A co to za znaczenie ile się znają iyd, autorka wyraźnie pyta jak złapać dystans Olac gościa

Gość gość
Też bierzesz po same kule xd

Gość gość
Dużo mnie kosztuje, żeby się wycofać. Podoba mi się i szaleje za nim, ciężko mi się mu oprzeć ale dam radę! Nie piszę nie patrzę na jego zdjęcie dam radę

Gość gość
Dam radę się wycofać Jestem zawsze dla niego, kiedy pisze jestem, spotykać się nie chciałam bo napierał na sex, Zawsze kiedy chciał bym była to bylam, wie ze mi się podoba i to bardzo, otworzyłam się na niego po mega ciężkich przejściach, wie że przygodny sex mnie nie interesuje, a pozwala na to, Nie ma równowagi, ja daję a on nic stąd mój opór i upór wytrzymam i będę go olewała, co przychodzi mi z trudem bo mam miękkie serce Pomóżcie Wesprzyjcie słowem

Gość gość
Znajdź kogoś dla kogo będziesz jedyna i najważniejsza. Zasługujesz na to.

Gość gość
Znajdę takiego

Gość gość
Oczywiście że znajdziesz i będziesz bardzo szczęśliwa :)

Gość gość
Też tak myślę, będzie dobrze. Jestem miłą i ciepłą osobą. Odpowiedzialną i ulożoną.

Gość gość
Powiedz mu co czujesz i myślisz, dziecinne takie udawanie. Potem wóz albo przewóz. Bez sensu się wycofywać. Powiedz czego oczekujesz a potem zobacz co się będzie działo.

Gość gość
On Cie nie uszanuje bo sama się nie szanujesz, pokazałas mu się jako łatwa laska. Co z tego że się znacie długo i pisaliście pół roku? To tylko pisanie, on mógł z kilkoma jednocześnie nawet pisać a prawdziwie poznaje się człowieka i do niego przekonuje jak się spotyka z nim, spędza czas. Szanująca się kobieta z klasa nigdy by nie odlbciagnela facetowi na drugim spotkaniu, wiedziałaby że z automatu zostanie uznana za łatwa noi sama miałaby opory moralne. Ty widac nie masz oporów i tak jak ktoś napisał psychologii płci nie oszukasz. Jesteś już skreślona w jego oczach, nie potraktuje Cie poważnie, może jedynie przyjdzie do Ciebie na seksik jak nie będzie mial innych opcji. Cóż, sama na to zapracowalas więc się nie dziw teraz. Trzeba było myśleć wcześniej.

Gość gość
Idz w to dalej jeśli lubisz. Sex nie jest zły. Skoro chciałaś i zrobiłaś to ok.

Gość gość
Nie mam oporów moralnych, podobało mi się. Nie mam zamiaru udawać cnotki, mam swoje potrzeby. Długo się zastanawiałam nad tym, on nie jest przypadkowym mężczyzną i to moj pierwszy lód w życiu. Podobało mi się i nie widzę w tym nic dziwnego.

Gość gość
Jakie wszystkieswiew