Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojemu mężowi przeszkadza mój tata

Polecane posty

Gość gość

Co ja mam zrobić. Mój ojciec jest najważniejszym mężczyzną w moim życiu to on płacił za moje studia pomagał mi w wychowaniu dziecka płacił za jego opiekunkę, bym ja mogła studiować i do tej pory dba o wnuka i sprawia mu co jakiś czas małe przyjemności, typu laptop, tablet, telefon, rower, hulajnoga, zabawki, W wieku 20 lat gdyby nie ojciec, nie dałabym sobie rady. Rodzice przejęli opieki nad dzieckiem a ja pracowałam w kancelarii taty, wbrew pozorom jestem jedynym dzieckiem, który spełnił jego oczekiwania. Skończyłam studia, mam dobrze prosperujący interes, dałam mu wnuki. Teraz jestem w trzeciej ciąży bliźniaczej i muszę na siebie jeszcze bardziej uważać. Więc mój tata przychodzi do nas i opiekują się mną jak tylko może. Doradził nam nawet, że na czas ciąży nie powinniśmy uprawiać seksu, więc pościeliłam mężowi na kanapie. Tym bardziej teraz, mój ojciec mnie potrzebuje. Rozwiódł się z mamą. Mama została w domu z braćmi - jak to mówi mój tata, że moja mama ma swoich synków i swoje wnuki a on tutaj ma rodzinę. Po rozwodzie z mamą, szybko kupił apartament naprzeciwko naszego. Czasem sobie żartuje z zięcia, że ma na mnie uważać a w jego obecności trzymać węża w kieszeni a mój facet ciągle, żebym się pozbyła ojca z domu bo przesiaduje u nas dość często i głupio gada. Dziadek np. bierze wnuki i po prostu usypia. Wychodzi dopiero wtedy jak my z mężem idziemy spać, pilnuje tego, żebyśmy poszli do innej sypialni. Przynajmniej do momentu mojej ciąży bo jak sam powiedział liczy na to, żeby mieć zdrowe wnuki bo tylko te są jego prawdziwymi wnukami. Np. dzieci mojego brata (brat ma dwie córki a bratowa jest teraz również w ciąży) nie są już tak dla niego ważne. Mąż mi kiedyś wypomniał, że traktuje mojego syna z poprzedniego związku jak własne dziecko, mamy wspólne ale nie wie z jakiej racji ma żyć z moim ojcem ściana w ścianę. Tym bardziej, że tata kupił sobie mieszkanie naprzeciwko nas, by być bliżej mnie. Nawet jak idziemy do kościoła w niedzielę, to mój tata idzie z nami. Ta sytuacja trwa od paru lat.

Gość gość
Mój tata bardzo dużo robi dla mnie. Już same prezenty dla wnucząt są wystarczającym dowodem jego miłości do mnie i moich dzieci. W sumie to on się lubi nami opiekować i tak było zawsze. Od momentu kiedy się urodziłam. Zawiodłam go parę razy a on mi zawsze wybaczał. Kiedyś nawet żartował, że ze wszystkich jego dzieci tylko ja jestem jego dodając, że tylko ja mu się udałam.

Gość gość
Poczytaj książkę, rozwiąż krzyżówkę albo chociaż pomaluj paznokcie, bo nudzisz się niemiłosiernie 🖐️

Gość gość
Współczuję twojemu mężowi. A ty zacznik wrescie samodzielnie funkcjonowac a zbciagle z tatusiem. Na miejscu twojego meza bym oszalala. Po chuj wychodzilas za maz.? Trzeba bylo ciągle z tatusiem zyc.

Gość gość
Doradzil ci zebys sie nie bzykala z mezem? Ja jebe. A twoj tatus i tak jest c*****y skoro reszte wnukow traktuje jak gorszych. Zj****a rodzina na miejscu twojego meza byc ci zostawila. Serio.

Gość gość
Gość 16:32 Nie zajarzylas ze to prowo,nie ma takich idiotek jak autorka opisuje z nudów

Gość gość
Idiotow jest pelno i to nawet gorszych

Gość gość
ale się uśmiałam masz łeb do fantazjowania nie ma co;)

Gość gość
Tatuś traktuje wnuka jak syna, zabrania ci się bzykać z mężem... Pewnie sypiałaś z tatusiem wcześniej i on dalej tego chcę więc konkuruje z mężem.

Gość gość
Chora sytuacja,toksyczny ojciec ,współczuję mężowi...

Gość gość
Och juz przestan sama sobie odpisywac

Gość gość
Ja mam taką teściową, przychodzi bez pytania twierdzi ze nie umiem gotować, że źle sprzątam i że jestem nierobem.

Gość gość
1/10 ;-) nawet zabawne

Gość gość
patologia!

Gość gość
Ja dam 1.5/10 na zachete