Gość gość Napisano Listopad 11, 2018 Zwłaszcza te stare po 40 stce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2018 Widocznie taka natura kobiet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 11, 2018 Ale mnie to w*****a bo pracuje z takimi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piaskun 91 Napisano Listopad 12, 2018 Im ktoś ma mniej do powiedzenia tym więcej mówi. Jakby slowa mogły zatuszować głupotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 Gadają o swoich ch, wnukach, zięciach i taka paplanina ekscytująca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 A kto ma po 40 w tych czasach wnuka i zięcia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 takie sa baby,im madrzejsza tym mniej papla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 bo nie robią kupy to chociaż się wygadać mogą . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Grudzień 8, 2020 Bo baba to z natury papla i istota towarzyska, więc niestety. Ja jestem baba i zauważam że z wiekiem paplam coraz więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 8, 2020 2 minuty temu, XXXX napisał: paplam coraz więcej Ja naprdalam z każdym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Electra 1973 Napisano Grudzień 8, 2020 3 minuty temu, XXXX napisał: wiekiem A ze swoim facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XXXX 18 Napisano Grudzień 8, 2020 1 minutę temu, Electra napisał: A ze swoim facetem? Nie mam faceta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach