Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Czy 34 latek moze zechciec do zwiazku rownolatke

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

czy juz jest dla niego star膮 bab膮?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Ja nawet wole nieco starsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Raczej b臋dzie chcia艂 kobiet臋 tak膮 26-30 lat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to coz, pozamiatane. bede do konca zycia sama, chcialabym tylko zeby ludzie dali mi spokoj w tym temacie. zawsze podoba mi sie ktos u kogo nie mam szans. zawsze.

Udost臋pnij ten post

Szukaj dziesi臋膰 lat starszych. M臋偶czy藕ni rzadko kiedy s膮 zainteresowani r贸wnolatkami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci z regu艂y szukaj膮 m艂odszych od siebie kobiet.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
znam takich co lubia starsze kobiety.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
Pewnie, ze tak... Jestes jeszcze w takim wieku, ze m艂odsi, rownolatkowie i starsi b臋d膮 Toba zainteresowani : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
10 lat starszy..... 44latki w Polsce to juz czesto wygladaja jak dziady.... eee kobity to juz lepiej byc samej, chyba ze macie chcice na byle kogo albo nie macie pieniedzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e zechcie膰 i zechce ale za dwa lata b臋d膮 mu si臋 bardziej podoba艂y 5-8 lat m艂odsze. Chyba 偶e masz azjatyckie geny i kup臋 kasy na kremy od偶ywki i chirurgi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no to coz, pozamiatane. bede do konca zycia sama, chcialabym tylko zeby ludzie dali mi spokoj w tym temacie. zawsze podoba mi sie ktos u kogo nie mam szans. zawsze. xxx Sama jeste艣 wybredna i szukasz ksi臋cia z bajki, a czepiasz si臋 facet贸w 偶e wol膮 m艂odsze podczas gdy sama nie jeste艣 lepsza bo oceniasz facet贸w po wygl膮dzie. A mo偶e w艂a艣nie taki nie idealny z wygl膮du by艂by super partnerem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w sumie to tak, faceta trzeba brac do 25tki najlepiej a potem jak ma obraczke na palcu to ciezej mu zostawic stara zone dla mlodszej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piaskun
Wi臋kszo艣膰 kobiet szczyt urody osi膮ga w wieku 22-24 lat a p贸藕niej r贸wnia pochy艂a. 35latki wygl膮daj膮 o wiele gorzej od swoich r贸wie艣nik贸w, o 40latkach lepiej ju偶 nie wspomina膰. Prosz臋 tylko nie podawa膰 wyj膮tk贸w w postaci aktorek 艂aduj膮cych grube miliony w sw贸j wygl膮d

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Posluchaj Piaskun. Nie tylko uroda jest wyznacznikiem wartosci czlowieka, a obrazanie rowiesniczek z racji wieku jest przejawem chamstwa i hipokryzji. Jesli uwazasz, ze wygladasz sliczniej od kolezanek w Twoim wieku, daj foto. Pewnie masz te 35-42 lata, prawda? A ja mam 24 lata. I choc oczywiscie mam kolezanki, ktore nie maja nic przeciwko starszemu o 10 lat partnerowi, mam tez kolegow, ktorzy weszliby w zwiazek z podobna partnerka. To raz. Dwa, my kobiety owszem lubimy starszych, ale o 2, 3 lata a nie o 10. Chyba, ze sa wyjatkowi. To znaczy wygladaja 10 lat mlodziej, sa bardzo inteligentni, maja fascynujace pasje, sa bogaci. Slowem moga zaimponowac. Wiekszosc wolnych 30-40-latkow nie ma czym imponowac. To przychlasty z samymi wymaganiami. Ani urody, ani dobrej pracy, na karku alimenty plus wymagania i mega wysokie mniemanie o sobie. Mozcie sobie marzyc nawet o miss Poludnia, ale fakty sa takie, ze rodzi sie wiecej chlopcow niz dziewczynek i ze szanse na spelnienie marzen macie w wiekszosci przypadkow mizerne. Jesli o mnie chodzi, mozecie sobie do 50 czy 70 wybrzydzac i marzyc o 20-latce, ale fajbnie byloby, gdybyscie umieli odmowe przyjac z honorem, nie obrazali sie jak dzielic i nie probowali na sile mi udowodnic, ze jestescie lepsi od naszych rowiesnikow. A Ty Piaskun, sadzac po wypowiedziach, do zwiazku sie nie nadajesz i nic wartosciowego nie stworzysz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A Ty autorko szukasz odpowiedzi na takie pytania? Na kafeterii? Czesto zadaje sobie pytanie czemu kobiety z Waszego rocznika maja tak male, a mezczyzni zawyzone poczucie wartosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
Tobie za dwa lata czy tam 10 tez moze inni bardziej b臋d膮 sie podoba艂o, moze m艂odsi a moze starsi : ) kt贸偶 to wie co b臋dzie : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mara, mi od 10 lat podobaja sie rowiesnicy, ale nie dyskryminuje nikogo z powodu wieku i rozumiem, ze komus sie moga podobac starsi albo mlodsi, z roznych powodow. Nie rozumiem tylko jak mozna obrazac rowiesniczki. Rownia pochyla, tez cos. Moim zdaniem 30-latki wygladaja lepiej, niz 30-latkowie, przynajmniej w Polsce. Ja zamierzam o siebie dbac i nie szukam duzo starszego faceta do zwiazku. I nie chce aby ktos taki mnie podrywal i wmawial mi, ze jestesmy w idealnym wieku dla siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
20.29 Znam kilka kobiet w wieku 50+, kt贸re s膮 pi臋kne i seksowne. Te kobiety prawie w og贸le si臋 nie zmieni艂y od czas贸w m艂odo艣ci. One s膮 pi臋kniejsze od niejednej 35 latki. Pi臋kne kobiety 50+ to rzadko艣膰, ale jednak istniej膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marawstala
Jesli chodzi o tutejszych to oni specjalnie to robi膮 bo sie bawi膮 w trollowanie, nimi sie nie przejmuj : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mara, ale jak czytam, to mi sie smutno robi. A i sa tacy faceci. Dwa lata temu w tramwaju przyczepil sie do mnie facet, ktory chcial mnie poderwac na to, ze jest fotgrafem, mial pecha, ze amatorsko zajmuje sie fotografia. Kiedys szukalam faceta na portalu, to odezwal sie do mnie 10 lat starszy, a jak napisalam, ze roznica wieku jest za duza, przekonowyal, ze byl z mlodsza ode mnie. Naprawde mnoswto facetow ma przekonanie, ze ma jakies prawo do mlodszej dziewczyny, duzo mldszej, mimo, iz sami niczego soba nie reprezentuja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Piaskun
@ go艣膰 dzi艣 呕e te偶 chcia艂o Ci si臋 tyle pisa膰. Je艣li ju偶 kto艣 kogo艣 obra偶a to Ty mnie. ja pisze tylko fakty. Uwa偶asz, 偶e b臋dziesz w wieku 35 lat wygl膮da膰 lepiej ni偶 teraz? Powodzenia. 00 Owszem masz racj臋. Dla obecnych 300tysi臋cy obecnych 20 latk贸w zabraknie kobiet, ale mi to nie przeszkadza. My艣lisz, 偶e Polska jest jedynym krajem na Ziemi? Zawsze mo偶na znale藕膰 kobiet臋 za granic膮. 00 Je艣li chcesz, rzuci膰 argumentem, 偶e to b臋dzie kupiona mi艂o艣膰 to swobodnie mog臋 Ci odpisa膰, 偶e wi臋kszo艣膰 kobiet na Zachodzie kocha dop贸ty. Dop贸ty m臋偶czyzna ma kas臋, dop贸ty jest zdrowy, dop贸ty ona nie znajdzie lepszego. Wi臋c co za r贸偶nica? Przynajmniej laska z zapad艂ej wiochy na w Azji b臋dzie s艂a膰 300-400$ rodzicom i poza tym b臋dzie si臋 zachowywa膰 jak wzorowa 偶ona. 00 Z tak膮 pyskat膮 jak Ty z kolei w膮tpi臋 by jaki艣 m臋偶czyzna czu艂 si臋 na d艂u偶sz膮 met臋 szcz臋艣liwy. Zw艂aszcza, kiedy ju偶 uroda zacznie Ci mija膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Piaskun, nie mam szacunku dla Ciebie, bo nie szanuje ludzi, ktorzy dyskryminuja innych z przyczyn niezaleznych od nich, takich, jak wiek. Ja w wieku 35 lat bede za 11 lat. A Ty uwazasz, ze za 11 lat bedziesz wygladac lepiej niz teraz? Jesli nie, dlaczego ode mnie tego wymagasz? Choc sa kobiety, ktore lepiej wygladaja po 30 niz po 20. Na przyklad przyjaciolka mojej siostry, ktora 10 lat temu byla otyla i nie miala pieniedzy na ubrania. Jesli chcesz, szukaj kobiety za granica, np. w Tajlandii, ale odczep sie od kobiet, ktore staraja sie wygladac dobrze jak na swoj wiek i ktore szukaja partnera. My kobiety tez mozemy znalezc meza za granica. Piszesz, ze kobiety na Zachodzie kochaja, poki mezczyzna ma kase. Jesli Ty patrzysz przede wszystkim na urode, to pewnie takie przyciagasz. Nie ma w tym niczego dziwnego, przeciez urode trzeba za cos utrzymac, a zabiegi sa drogie. Piszesz tez, ze z taka pyskata kobieta facet nie bedzie szczesliwy. Ciekawa jestem, czy sam jestes w dlugoletnim szczesliwym zwiazku malzenskim? Bo stawiam to, ze raczej po rozwodzie. A w takiej sytuacji nie powinienes mnie chyba pouczac, prawda? Moj przyszly maz nie narzeka na moj charakter. Dla niego jestem mila, sympatyczna, lojalna, zawsze go wspieram i staram sie sprawic mu przyjemnosc. Dlaczego? Bo jest wartosciowym facetem, ktory szanuje innych ludzi, dla ktorego rodzina jest wartoscia, ktory nie patrzy tylko na urode i ktory jest inteligentny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
I choc oczywiscie mam kolezanki, ktore nie maja nic przeciwko starszemu o 10 lat partnerowi, mam tez kolegow, ktorzy weszliby w zwiazek z podobna partnerka. x Nie masz takich koleg贸w lala, nie zmy艣laj. Je偶eli ju偶 w og贸le weszliby w relacj臋 ze star膮 z ich perspektywy bab膮, to tylko na chwil臋 i tylko dla seksu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, lepiej wiesz, jakich mam kolegow :P Moj najlepszy przyjaciel jest w takim wlasnie zwiazku juz prawie 3 lata i z tego, co z nim rozmawialam, ma powazne plany na niedluga przyszlosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiekszosc wolnych 30-40-latkow nie ma czym imponowac. To przychlasty z samymi wymaganiami. Ani urody, ani dobrej pracy, na karku alimenty plus wymagania i mega wysokie mniemanie o sobie. x Frustracja i kompleksy a偶 ci uszami wyp艂ywaj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mozcie sobie marzyc nawet o miss Poludnia, ale fakty sa takie, ze rodzi sie wiecej chlopcow niz dziewczynek i ze szanse na spelnienie marzen macie w wiekszosci przypadkow mizerne. x To tylko cz臋艣膰 prawdy. Bo istotne jest tak偶e rozmieszczenie geograficzne. Ot贸偶 wyra藕na przewaga m艂odych m臋偶czyzn jest na prowincji, na wsiach i w ma艂ych miasteczkach. Natomiast m艂odych kobiet jest wi臋cej ni偶 m艂odych m臋偶czyzn w du偶ych miastach. I w nich to kobiety musz膮 si臋 mocniej postara膰, by znale藕膰 partnera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kagura
Mam w pracy koleg臋 w wieku 25 lat kt贸ry ma kobiet臋 w wieku 37, na dodatek maj膮 dziecko kilku miesieczne. Nie wnika艂em w szczeg贸艂y ale wygl膮da na bardzo zadowolonego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, lepiej wiesz, jakich mam kolegow jezyk.gif Moj najlepszy przyjaciel jest w takim wlasnie zwiazku juz prawie 3 lata i z tego, co z nim rozmawialam, ma powazne plany na niedluga przyszlosc. x Wiesz, mo偶esz sobie tutaj wymy艣la膰 przyjaci贸艂 wszelakich, nikt tego nie zweryfikuje. Ale zmy艣laj bardziej z sensem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21.49 Kolejna bajeczka na dobranoc. Cho膰 wiadomo, 偶e jest jaki艣 u艂amek procenta "facet贸w" (bo nie facet贸w), kt贸rzy szukaj膮 drugiej mamusi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
czemu kolesie pisza tutaj ze faceci chca kobiet 10 lat mlodszych skoro nie ma to przelezenia na rzeczywistosc Nie znam ani jednej pary ani jednego malenstwa z tak duza roznica wieku i nigdy sie nie spotkalam z tym. Te swoje teorie chyba czerpiecie z du'py. To wasze marzenia a nie realia. Tyle w temacie.

Udost臋pnij ten post