Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćmisiekk

Czy to możliwe P ,

Polecane posty

Gość gośćmisiekk

Że bylam ślepa przez kilka lat? Nie widziałam, że mnie podrywasz? Dałeś sobie już spokój. A ja nadal myślę o Tobie. Dobranoc. Chcę, żebyś wiedział, że często o Tobie myślę.

Gość gość
Pewnie kolege z internetu podrywał, który udawał dziewczyny

Gość gość
To nie osoba z Internetu. To ON z reala. znamy się. Widzimy się od czasu do czasu. Kiedyś widzieliśmy się częściej. Nawet postaralam się byc bliżej Ciebie. Odpusciles. W sumie się nie dziwię. Nie bylam wylewna i ignorowalam cie. Raczej uciekalam przed Tobą. Bałam się.

Gość gośćP
Jest to możliwe, bo ja tęsknię za pewną A. pomimo że nie byliśmy razem ale była szansa tylko to Ja ją zmarnowałem a Ona zapewne ma kogoś a Ja ciągle sam z wyboru... też nieśmiałość mnie zjadła:( cóż życie...:(

Gość gość
Napisz do mnie zaczep, dla rozpoznania napisz powiedz, ale napiłam bym się kawy. Takie historie na forum jest mnóstwo nie wiadomo kto do kogo.

Gość gość
Nie. Nie jestem A. Próbowałam wywołać kogoś innego. Na imię mu Paweł. Podam email, gdy powiesz mi gdzie mogliśmy się widzieć. Wiem, że tu jesteś ;) dałam Ci kilka szans na rozmowę w realu. Stchorzyles. Ja też;)

Gość gość
Stchórzyłem, ale teraz to się PIE)RD)OL