Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warszawa wcale nie jest najbrzydszą stolicą!

Polecane posty

Gość gość

Mieszkam obecnie w Rypinie i w mojej opinii to najpiękniejsza miejscowość na świecie. Przeprowadziłam się tu z Warszawki. Nasza stolica mi się nie podoba - zresztą w blasku Rypina wszystsko blaknie - niemiej jednak muszę stwierdzić, że są na świecie jeszcze brzydsze miasta stołeczne. Np. Tegucigalpa w Hondurasie: w mojej opinii jest brzydsza od Warszawy. Tak samo Managua w Nikaragui. Byłam w obu. I powiem Wam teraz najlepsze, pewnie uśmiejecie się jak norki: te miasta mają około miliona mieszkańców, a nie ma tam ani metra, ani tramwajów, ani nawet przegubowych autubusów nie widziałam. No i ludzie są biedniejsi niż u nas, więc wielu nie stać na samochód. Kiedy tam byłam, drapałam się po głowie i zastanawiałam, jak oni dojeżdżają do pracy. Bo Polacy to pewnie by sobie nie poradzili. A oni - dzielni Latynosi - sobie jakoś radzą. Coś tam zagadałam z miejscowymi, ale było ciężko, bo nie znam hiszpańskiego. Ale w każdym razie, nie martwcie się, warszawiacy: SĄ brzydsze stolice: Tegucigalpa, Managua, Biszkek, Dhaka. Wymieniam te, w których byłam. :)

Gość gość
jest

Gość gość
Pojedź do Tegucigalpy, to zmienisz zdanie.