Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość676

Mam dziewczynę z 2 dzieci

Polecane posty

Gość gość676

Witam mam dziewczynę która ma 2 dzieci z poprzedniego małżeństwa ona ma 24 lata ja 23 i jestem kawalerem nie wiem czy to wypali

Gość gość
Dlaczego ma nie wypalić? Jakie masz obawy?

Gość gość
robisz z siebie frajera na wlasne zyczenie

Gość gość
rozumiem ciebie wiadomo nie mozesz miec lepszej a tak to zawsze z kims bedziesz. Nie sluchaj innych bedziesz miec ciezko nie powiem jednak dwojka dzieci to spore wydatki ale to twoje zycie nie ooszukujmy sie gdyby nie te 2 dzieciory to by nigdy z toba nie byla jednak gdyby nie one nie mialbys zadnej wiec sam wybierasz. o milosci zapomnij za to przynajmniej seks bedziesz miec. I pilnuj kasy by cie nie doila za bardzo.

Gość gość
wsxystko zależy czy ona ma stałe relacje z ojcem dzieci czy defonitywnie zerwali kontakty ale mysis mieć świadomość iz dzieci będą cie tolerować tak samo jak ty ich taka kolej rzeczy

Gość gość
Takie związki nie wróżą niczego dobrego. Po pierwsze odpowiedz sobie na pytanie czy masz ochotę pracować na utrzymanie nie swoich dzieci, które prędzej czy później powiedzą ci "nie jesteś moim ojcem". Jej ex będący biologicznym ojcem zawsze będzie wchodził butami do waszego związku. Reasumując, nie pakuj się w to.

Gość gość
Za młody jesteś zdecydowanie na wychowywanie obcych dzieci.

Gość gość
Alfa szmaci , beta płaci

Gość gość
jeżeli ją kochasz to z nią bądź, a jezeli nie to się rozejście

Gość gość
Może i tak ale nie znamy dziewczyny i nie możemy stwierdzić jaka jest. Czy szuka frajera czy się zakochała. Jak dla mnie 2 dzieci na 24 lata to za dużo i za wcześnie. Zawsze możesz spróbować jednak dzieci to nie miód i przyjemności, a mnóstwo obowiązków i pełna odpowiedzialność, więc jeśli nie czujesz się gotowy na sprostanie wymagań dziewczyny ( brak imprez, pomoc przy dzieciach, dodatkowe koszty) to lepiej to odpuść. Szkoda Twojego i ich życia.

Gość gość
frajer zawsze bedzie frajerem:) wiec powodzenia:d

Gość gość
podstawowe pytanie: to wdowa? czy rozwodka? czy tylko samotna matka? w ostatnim przypadku nalezy sie spytac, czy dzieci maja jednego ojca. jednak jesli nie jest wdowa, to ja bym sobie podarowal jakiekolwiek poza zwykla znajomoscia relacje. powody inni ludzie juz wystarczajaco naswietlili.

Gość gość
a taka kobieta nie zasługuje na miłość? Ona może bardziej ciebie kochać niż inna

Gość gość
ale wy dziecinni kobieta z dwojka dzieci i milosc juz nie badzcie smieszni. Jesli gosciu mialby wyglad to bylby skonczonym idiota jesli wybralby taka. A ze jest brzydki lub bardzo przecietny i zadna normalna go nie chce to woli ladna i dzieciata. Jesli ktos mysli ze w takim ukladzie jest milosc to naprawde dziecinny i glupi musi byc :) Milosc to jest wtedy jak taka samotna matka mialaby wybor a tak to jest raczej przymus zyciowy bo zaden fajny facet w typie takiego ktory zrobil te 2 bekarty juz nie zwiaze sie z samotna matka. Taka jest brutalna prawda ale wierzcie sobie w wasze bajkowe jednorozce i inne milosci :D

Gość od d strony
TY masz dziewczynę z dziećmi? To ONA i jej dzieci mają ciebie kolego :)

Gość gość
Co ty pieprzysz jeśli któraś połówka ma dzieci z poprzedniego związku i dorośli ludzie się w sobie zakochuje i nie swoje dzieci jest w stanie z miłości zaakceptować tępa durnoto ,chyba źe Ciebie los skrzywdził i o sobie piszesz mam znajomych i oni są paręnaście lat w drugim związku i żyją są szczęśliwi.jak ktoś jest bez uczuć , ułomny to nie zaakceptuje nie swoje dzieci kretynko

Gość gość
Mogła się zakochać jednak baardzo prawdopobne że jest tak jak napisał gościu 01. 42. Jeśli nie ma w czym wybierac to wzięła tego który zaakceptował ja i dzieci. Jest chyba tylko jeden sposób żeby autor dowiedział się jak jest czy ona faktycznie się w nim zakochala... Trzeba stworzyć pozory że ma wybór, czyli najlepiej jakby autor poprosił jakiego przystojnego kolegę (którego ona nie zna) żeby do niej zaczął wypisywać na fb, wyraził chęć poznania jej i spotkania się żeby sprawdzić jej reakcje czy w to,, wejdzie". Taki test na wierność....

Gość gość
9:22 Myślę, że to całkiem dobry pomysł. I nie tylko działa w tej sytuacji, ale w innych związkach też może pomóc oddzielić ziarna od plew :)

Gość gość
Dokładnie jeśli jest mądra mądrze wybierze dzieci to skarby jeśli facet ma oleju w głowie i wie na co się pisze jestem pewna że zaakceptuje nie swoje dzieci myślę że nawet powinien być szczęśliwy że jego wybranka wybrała właśnie jego by mogła dopuścic swoje skarby do niego no chyba że liczy na upokorzenie ją i nara więc trzeba się dobrze poznać nie sztuka znaleźć faceta a tym bardziej jeśli ma się dzieci z pierwszego związku

Gość gość
Ważne są dzieci zawsze

Gość gość
przestancie chrzanic po pierwsze juz sam fakt ze innej nie moze sobie znalezc wolnej bez dzieci pokazuje jak bardzo oderwani jestescie od rzeczywistosci bredzac ze wybrala go z milosci :D Zadna normalna kobieta nie wezmie sobie przecietniaka bo ma prace i jest ustatkowany kazda kobieta chce miec te motylki w brzuchu i moc sie chwalic przed znajomymi Skad myslicie ze wlasnie biora sie takie samotne matki wlasnie to sa te wszystkie wielkie milosci, tyle ze pozniej tacy przystojniacy nie spluna na taka maciore z dwojka dzieci bo maja kolejne durne zakochane bez zbednego bagazu ktorym nikt normalny nie chcialby sie zajmowac.

Gość gość
jest milosc? Jest :D

Gość gość
09.22 Halo autorze, jak Ci się podoba mój pomysł (09.22)? Dodam, że jestem kobietą.

Gość gość
Frajer.

Gość gość
provo jak nic.

Gość gość
ja Ciebie nie oceniam ani tej dziewczyny bo jej nie znam ale ja bym się w coś takiego nie pakował - ryzyko duże, bo będziesz musiał poniekąd inwestować w dzieci któe nie są twoje,ponadto jak podrosną mozesz usłyszeć masę niewdzięczności typu "nie jesteś moim ojcem" itp - nie twierdzę że sama Twoja partnerka to cwaniara co szuka tylko żywiciela dla swoich pociech i będzie Cię traktować jak skarbonkę - ale bądź ostrożny. Jest tyle wolnych świetnych kobiet,to az tak zle z tobą że musisz sie brać za mamuśki? Ja do dzisiaj jestem sam bo też nie jestem jakoś specjalnie przystojny ale wolę już stan kawalerski niz ew.prspektywę spotykania się z dzieciatą - no chyba ze tylko na niezobowiązujący seks. Tak to ok.

Gość gość
obstawiam e ta jego laska jeszcze parę lat temu by nawet na niego nie spojrzała:) ot po prostu kolejna dwna królowa parkietu i piękność sobotnich dyskote, którą mile łechtała próżność z powodu ogólnego pożądania setek facetów któych w wiekszości miała za frajerów - złapała za nogi niby tego naj,księcia z bajki a do tego urokliwego chama i macho , tyle że gten dowiedział się o perspktywie bycia ojcem poszedł robić w ciemno kolejną idiotkę. A nieszczęsny frajer nie dość że bierze po nim ochłapy to jeszcze mus utrzymywać jego że tak powiem spuściznę:) Chłopie katapultuj się z tego związku bo prędzej czy później taki układ zacznie cie frustrować i męczyć.

Gość gość
ksiądż chrabąszcz do brze ci radzi,widać że pleban z niejednego pieca chleb jadał