Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość676

Mam dziewczynę z 2 dzieci

Polecane posty

Gość gość
jak jest ładna to bym mimo wszystko pociurlał,pociurlał no ale potem sie ulotnił.

Gość gość
Pobzykac to można młodą pszczółke a nie kobietę z dzieckiem jak kobieta ma oleju w głowie to nigdy nie zgodzi się na taki związek by facet mógł sobie tylko ... .... Jak jest prawdziwe uczucie między dorosłymi to nic nie stoi na przeszkodzie tu wypisują tacy co nic nie wiedzą albo zazdrość zżera że komuś może się udać .

Gość gość
ona ma dopiero 24, dzisiaj kobiety zdecydowanie póżniej zachodzą w ciażę a nie jak kiedyś i nie ma o to wielkiego halo swoją droga młoda a laska a już aż 2ka dzieci - życie sobie zmarnowała i najlepsze lata jej uciekają w obsr ych pieluchach

Gość gość
gość dziś uczucie? Litości:) Koleś musi wyglądać jak austin powers skoro jedyna któa go zechciała to baba z dwójką dzieci. nie oszukujmy się, laska choćby nawet najpiękniejsza ale za to z balastem w postaci dzieci z poprzedniego związku nie jest towarem rozchwytywanym. Ja go rozumiem bo mimo wszystko penis nie sługa i ulżyc sobie z krzyża trzeba ale każdy wie że on ją wziął dla seksu z desperacji a ona w swojej sytuacji raczej też specjalnie w ofertach miłosnych przebierać nie może.

Gość gość
To musi być ułomny gdzie ona go znalazła

Gość gość
e tam ulomny brzydki jak noc i tyle przynajmniej seks bedzie mial spoko wiec jakis plus z drugiej strony przypal spory przed znajomymi jednak jak takie dwa potworki beda sie paletac. Ale bo ja wiem jesli napprawde fajna z wygladu to bierz tylko pilnuj kasy by przy rozstaniu nie zostac z pustym kontem. Takie laski gwarantuje ci mysla glownie o sobie i milosci w tym nie ma zadnej.