Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet fochman

Polecane posty

Gość gość
Mieszkamy za granicą, mama mnie wtedy odwiedzila. Ona mieszka w Polsce na codzień. On pracuje i wiem ze nie zdradza . Choćby dlatego ze miał chyba 3 związki w życiu. Przedemna jakąś panna na pół roku a wcześniej 10 lat sam był . Nie jest brzydki , mi się podoba ale mial z tym kłopot. Mówił ze nie szukał sam bo był zakomleksiony kiedyś . Teraz jest za to zbyt pewny siebie , przechwala się i uważa za najmadrzejszego

Gość gość
Mama mnie znała z czasów kiedy byłam wybuchowa i obserwowala nas i zapytała się mnie skąd biorę takie poklady cierpliwości.

Gość gość
Daj się innej pomeczyc na co ci to i po co? Za co to tak kochasz? Co on takiego ci daje super? Seks? Bez obrazy Ale używał sobie przez 9mies za darmoche i jak sądzę nie tylko ciebie, a skąd takie wnioski? Gdzie tu miłość z jego strony co? U niego masz mieszkać czy mieszkania szukacie jak to wygląda?Mieszkasz w Anglii z nim?Dużo angielkiavh zwrotów używasz. Może pomysł sama o wyprowadzce gdzieś indziej.

Gość gość
Nie wiem do czego tu wracać...

Gość gość
Nie wiem. Po prostu kocham. Seks był zawsze ok . Pod tym względem jesteśmy dopasowani. Mieszkamy osobno ale mieliśmy razem inne mieszkanie większe wynająć. W grudniu przed świętami miała być wyprowadzka . Mieszkanie on miał znaleźć jak kiedyś . Ciezko to zrozumieć ale nawet po tej podłości od tak mi nie przejdzie. To tygodnie meczarni. Znam siebie .

Gość gość
Karanie cisza to jedna z form przemocy. Dziwi to bardziej że mogłaś się od niego uwolnić i wciąż tego nie robisz, a jeszcze chcesz z nim mieszkać. Mimo że on ewidentnie nie chce. Nie mieszkasz z nim jeszcze, a on już jest obrażony. Jak zamierzasz w nim to zmienić już po wspólnym zamieszkaniu?

Gość gość
Jego wkład miał być wiekszy bo więcej zarabia . A tu znów depozyt i wiele innych opłat, sam wynajem jest tu bardzo drogi. On za nas płacił jak wychodzilismy , sknera nie jest . Zawsze gdzieś mie zapraszal. Spędziliśmy fajny weekend aktywnie , potem kino a w poniedziałek to .

Gość gość
Teraz to pozamiatane. Ja się już nie odzywam , on będzie zbyt dumny. Trudno . Musze się jakoś pozbierać . Najlepiej żebym ja zniknela, może od zmiany numeru tel zacznę

Gość gość
Jakbyś opisywała bylego mojej przyjaciółki hahaha też za granicą z nim była i też wodnik imię na A? Hahaha

Gość gość
Tak imię na A Skąd jest przyjaciółka?

Gość gość
Ona jest już w Polsce, ale była z takim poeeebem jak ty opisujesz hahaha

Gość gość
Inicjały A.R Wiem ze była u niego Polka przez jakiś czas ale wyjechała . Tam chyba cala rodzinę zablokowal Zresztą zdarzało mu się moja mamę blokować ale ona ma to gdzieś

Gość gość
Jakaś komedia. Wiesz że twój obecny był z jakąś dziewczyna, zablokowal jej cała rodzinę, blokuje ciebie i tobie się kobieto żadna lampka nie pali? Nic? To jest tak toksyczny je*biety facet że głowa mała.

Gość gość
Bardzo mi się pali i co napisalam ze juz się z nim pozegnalam Teraz to przeżywam jedynie ale to koniec

Gość gość
Pogubiłam się, jak długo ze sobą byliście? Nie jesteście od marca tego roku i zaczeliscie być na nowo tak? A w trakcie trwania zwiazku jaki był?

Gość gość
Byliśmy od września 2016 . Od marca 2018 nie i wtedy się wyprowadzilam, on też coś mniejszego znalazł. Po zerwaniu po jakimś czasie spotkania . Teraz w grudniu miało być ponowne zamieszkanie . Bywało różnie . Bardzo dobrze tez ale były kłótnie niestety i wtedy się obrażał zrywal zegnal się na zawsze

Gość gość
Facet jest niepoważny, niedojrzaly i emocjonalnie zaburzony. Miałaś to samo przez okres trwania zwiazku, nie chciał z Tobą być przyjeżdżał pobzykac i moim zdaniem wciąż nie chce z Tobą być i na co drążyć temat? Będziesz kolejna była która zablokuje i o tobie będzie mówił kolejnej jak bardzo byłaś zła. Nie zmienisz charakteru czlowieka.

Gość gość
To ja zerwałam. Ulalo mi się wtedy . Wrócić chcialam ale to on faktyczny powrót zaproponował. Zazwyczaj on sam pisze rano i w ciągu dnia . Teraz mam wrażenie ze juz z obu stron koniec ostateczny

Gość gość
Święta za pasem, zaplanuj sobie podróż do domu, odpocznij, spotkaj się z rodziną i zapomnij o tym człowieku. Naprawdę nie warto o nim myśleć, będziesz tylko cierpieć jeszcze bardziej. Wydaje mi się ze on ma na boku jeszcze jedna kandydatkę dlatego tak Tobą steruje jak kukiełka.

Gość gość
Nie wiem choć zdziwilabym sie. Jest coś w nim , nie jest brzydki , ma ładne ciało, ćwiczy ale nie podoba się kobietom. Gdy ja go poznałam i pokazywalam koleżankom zdjęcia to się dziwiły. Myślę że spędził dużo czasu na portalach randkowych. Przede mną umawialiśmy się ale żadna nie chciała z nim na 2 randkę iść. Może ja nie mam kobiecej intuicji

Gość gość
I jak postępy Autorko?

Gość gość
Ja tam bym do niego pisała niech wyjaśni o co mu chodzi a nie jakieś milczenia. Jak już bym się dowiedziała to bym z baranem zerwała

Gość gość
Niczego byś się nie dowiedziała! On nie ma potrzeby tłumaczenia się kobietom bo uważa je za goowno!

Gość gość
Pisałam do niego wcześniej. Zero reakcji . Boli takie lekceważenie , niesprawiedliwość i brak możliwości rozmowy , nawet ostatecznej Nie odzywa się , ja już nie pisze

Gość gość
Nie umiem sobie poradzić z ta bezsilnoscia, niesprawiedliwe ze tak to zakończył w ten sposob

Gość gość
Czytam, że nie pierwszy raz to tak zakanczal więc o co ci chodzi, ma Cię za nic nie szanuje Cię, dobrze się idiota bawi a ty przeżywasz. On wie że jeśli zechce mu się bzykać, odpisze coś z pretesja że jak mogłaś go skrzywdzić A Ty pobiegniesz do niego pędem i się nadstawisz. Szczera prawda.

Gość gość
Tak się już nie stanie.nie będzie tak Zrobię teraz wszystko żeby z tego miejsca wyjechać .

Gość gość
Jestem wsciekla i myślę o zemście - uwaga tego nie zrobię ale żal i wściekłość na to wszystko

Gość gość
Aha! Akurat!

Gość gość
Nie będę się mscic i tracić wiecej energii na tego człowieka . To co zrobił było podle i tyle