Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet fochman

Polecane posty

Gość gość
Podaj jego datę urodzenia sprawdzimy go, co to za ancymon.

Gość gość
Numerologia jest dobra, sprawdzimy co mu się w duszy czai.

Gość gość
Ja też chcę można? :D

Gość gość
Weź się nie osmieszaj.

Gość gość
5 luty 1982

Gość gość
A ja (autorka wątku ) 22 marzec 88

Gość gość
Naprawdę autorko wierzysz w te bzdury???

Gość gość
Nie wiem ale jak dzwoniłam do wróżki w chwili wielkiej desperacji to po podaniu Imion i daty urodzenia mówiła rzeczy które były prawdziwe i nie mógł być przypadek . Mówiła ze to manipulator i ze zostanie starym kawalerem a ja potrzebuje czasu i braku kontaktu

Gość gość
On już jest starym kawalerem!

Gość gość
to jak z ta numerologia ;) ?

Gość gość
zawzielam sie. usuwam swoje komunikatory. zaloze inny aby miec kontaklty z rodzina tylko wydrukowalam Wasze wypowiedzi i bede tak dlugo czytac az wbije mi sie do lba

Gość gość
Jak tam autorko postanowienia twoje?

Gość gość
Gdzie pani od numerów ja też chcę haha

Gość gość
A jak tak się wtrące tylko...zawsze mnie to zastanawia...powrót...ok, ale jeśli jest do czego...czyli partner naprawdę kochał mocno w związku...było wam naprawdę dobrze...miłość...Ale coś się popsuło, a tu miłości nie było...facet się dziewczyna bawił...miał gdzieś...A ta biegała jak ta sierota i płaszczyla się...więc facet używał sobie...bez obrazy przez kilka miesięcy....aż ona powiedziała dosyć mieszkajmy ze sobą...więc on szybko znowu nogi za pas...kto inteligentny, mądry takiego partnera do życia bierze ???

Gość gość
Trzykropkowa przyszła znowu.

Gość gość
Ale ja się z nią zgadzam. Baby to głupie kozy. Myślą że dla nich facet się zmieni. A ludzie się nie zmieniaja. Tu się śmieje że jej facio była zablokowal, a robił to samo jej i ta z usmiechem jeszcze mu się wystawia! A idzze w cholerę. O takiego debila walczyć, ja bym już po pierwszej akcji pognala w 4wiatry

Gość gość
Tu autorka. Trzymam się swoich postanowień. Pousuwalam komunikatory wiec nawet nie wiem czy napisał . Jest ciężko ale staram się czymś innym zająć .

Gość gość
A ja bym celowo do niego dzwoniła i pisała żeby on się wkurzal. Idiota.

Gość gość
Palnij w dyńkę dziada

Gość gość
Odezwal się . W sprawie wspólnego zamieszkania. Ignor z mojej strony

Gość gość
Co ci napisał? Nie dawaj za wygraną. Zamieszkasz z nim to dopiero się zacznie. Jak on widzi wasze wspólne życie, fochy co 2tygodnie o nic.

Gość gość
Fajnie mieć taką pannę na zawołanie,strzeli focha pomilczy i zajmie się sobą,później znowu się odezwie i za chwilę znowu focha strzeli. Nie zastanawiało Cię to że takie zrywanie i fochy to przejaw narcyzmu i toksycznosci partnera?

Gość gość
Hehe a w międzyczasie jeszcze opłaci mu mieszkanie,dołoży do rachunków,ugotuje nadstawi tylka i będzie się czuła winna cały czas.

Gość gość
Ja też kiedyś byłam z podobnym, ale na szczęście niedługo. Też na swoje byle mówił jak to skrzywdziły, że klocily się z nim co chwilę on jest skrzywdzony zraniony i szuka bratniej duszy i uwierzyłam.Jego byle miałam za wariatki, aż w końcu zobaczyłam że to on się kłóci i każda klotnie przeciąga do maksa. Robił to samo co twój facet nie odzywał się blokował mnie na fb na gg nawet no cuda wianki. Ja pisałam dzwoniłam na koniec swojej kolejnej dziewczynie opowiedział ta sama bajkę co mi z tym ze to ja stałam się ta zła była z którą się kłócil i która była psychiczna. Dziewczyna do mnie napisała już po rozstaniu z nim mówiła że miała mnie za wariatke bo on jej pokazywał moje wiadomości połączenia że ja mu nie chce dac spokoju. A na koniec potraktował ja tak jak mnie i stąd jeden wniosek ludzie się nie zmieniaja a toksyk tym bardziej.

Gość gość
Jest tu ta osoba od numerologii?

Gość gość
Co napisał ? Stąd nizowad pytania w sprawie referencji payslipow potrzebnych do wynajęcia mieszkania jakby nic się nie stało. Nic nie pisze . Odchorowuje znów to wszystko , czuje się grypowo

Gość gość
Ale baran, ja mu odpisała, że żadnego wspólnego mieszkania nie będzie, niech dorośnie bo zachowuje się jak rozkapryszony dzieciak i kończę naszą znajomość sama. I sama bym go zablokowala, ale już na poważnie. Szkoda życia na takiego blazna, stary kawaler lat35 a w głowie sieczka.

Gość gość
Autorka dooope ludziom zawraca a temat nowy dodała wróciła do buuuuraka

Gość gość
Co ? To totalna bzdura

Gość gość
Autorko czy można się z Tobą jakoś skontaktować, widzę że mamy podobny problem. Ty już go rozwiązałas, ja je jestem na półmetku, może masz jakieś porady?