Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ksiezniczka

Polecane posty

Gość gość
I nie waż się ich hamować sk******nie ,bo o wszystkim są ponformowani prze ze mnie ,zresztą mam kontakt telefoniczny z nimi ! Smierdzielu zanim coś napiszesz, wstrząśnij gownem we łbie,żeby się trzymalo kupy ! Może jeszcze w SZCZĄTKOWYM stanie jakieś komórki szare ci się uchowały i zwoje do konca masz nie wyprostowane impotencie obesrany !

Gość gość
19:39 Jodłuj, Jodłuj impotencie Na taborecie stoisz ? To ważne !

Gość gość
Sciśnij udami jaja ,pójdzie ci lepiej to jodlowanie !

Gość gość
Udami zaciskasz Agatko tak mała Udami udami od samego rana Cy'cami nadrabiasz blond grzywką zaciagasz i co tym wszystkim osiagasz? a ... kolejka stoi od wczesnego rana Nie myl tego z pociągiem agatko mała

Gość gość
Wiadomo nie od dzisiaj że Agatka to projekt z czana Zdzicha. Trochę średnio im on wyszedł. Impotenci umyslowi i prawiki nawet debila grać nie potrafią. Lol

Gość gość
19:53 jodłuj ,jodłuj ile ci sił starczy ,obesrany śmierdzielu ! Uda sam zaciśnij ,stojąc na taborecie ,jodłowanie pójdzie ci lepiej i masz pewność ,ze ci nie odpadną zgnilizno! Język ci się s*******nie blondynki nie podoba teraz ? ZBYT OSTRO ? Nie spodziewałeś się tego ,że sprawy wezmą taki obrót ? Nie spodziewałeś się ,że gośćagatka zostanie przypisana tobie ? A przecież to ty zaśmiecasz nieustannie forum sraniem w gacie i rozrzucasz g****o dookoła ,jak hipopotam znacząc swój rewir .Hipciu ,hipopotam przynajmniej ma postawę słuszną ,a ty sfilcowany dziadu chcesz być taki wielki jak on ? Tylko śmierdzisz ,nic więcej ,najwyżej muchy do ciebie lgną ,nic nie znaczysz już ,zresztą chyba nigdy nie znaczyłeś nic dla nikogo . Baska przy tobie siedzi ,widać lubi takie klimaty i twój zapach . Rozkręciłeś się myśląc ,no to ja jej teraz pokażę i cóż ci z tego wyszło ? Jak zawsze ,tylko gowno!

Gość gość
Pusta blondyna pusta i prosta Gdyby była prawdziwa mogłaby przytulić tylko osla

Gość gość 32
chorzy ludzie

Gość gość
Oj oj Ząbki stracisz za jaja cię powiesze

Gość gość
Dajesz

Gość gość
Pusta i nieprawdziwa ? Sk*******nie ? Twoja goścagatka jest nieprawdziwa wymyślona przez ciebie ,ale skunksie chciałeś w tym profilu dokopać innej i ci się nie udało ! Wyzwiska ,wulgaryzmy ,straszeniem zbiornikiem i dalej nic ! ONA GÓRĄ ! Miernoto mierz siły na zamiary ,zmień doradców ,zwłaszcza tą grubą tępą krowę ! Nie możesz liczyć na nikogo innego teraz ? Boją się ,zostaliście sami ? To widać po postach i po waszych wymyślonych projektach !

Gość gość 32
Kogo mnie? :-D Rozbawiłaś/eś mnie

Gość gość
20:41 On już nie ma zębów ,zwłaszcza przednich od lat ,teraz to zapewne pusta gęba, jak w analu

Gość gość
Przekonasz się pilnuj się

Gość gość 32 zabijaka
Źle trafiliście bo ja wyrywam szyje i sram do środka ZAWSZE bez wyjątku KAŻDEMU ;-) :-D

Gość gość
Zbiornik obornik zbiera na całego Szare komórki próbują walczyć ale nic z tego Burza mózgów bezmozgow też nie działa Wulgaryzmy jedynie to jest twoja miara

Gość gość 32
Spadam sami wariaci ;-)

Gość gość
Teraz będzie czeski film ,żeby przykryć prawdę ,bo nie możecie już inaczej ? Będziecie piertolić o wszystkim i o niczym ,żeby tylko zamotać ? Już nie o zdjęciach ,nie o blondynce ,nie o zbiorniku ? Już nie ? Nie będziecie straszyć ,że się znajdzie na niegodziwych stronach ? Czemu ,przecież dawniej się niczego, nie obawialiście ! Co was powstrzymuje ? Zróbcie to ,a nie straszcie !

Gość gość
Uważaj szacunek szacunek a jeśli nie znasz tego słowa to ci słownik osobiście dam i cię naucze ci to znaczy

Gość gość
Słowami i słownikiem nie każdy bawić się potrafi Nauki zapodawac to wyższa szkoła lecz prawda cię zbawi

Gość gość
Zwykli zwyrodnialcy uwięzieni w sieci siedzą dniami i nocami na niegodziwych stronach ,a potem zakładają na forach profile ,projektami je nazywając od noxeli ,kiełbasy i agatki itd,żeby obrzucać normalnych ludzi gownem ,w którym sami siedzą ! Ile czasu trzeba mieć ,żeby śledzić ludzi w necie ,sprawdzać co piszą ,co wklejają ,żeby później rozprawiać o tym w sposób wulgarny na forach w założonych stalkerskich profilach ! Ba ,to dla nich za mało,więc hakują cudze komputery ,podsłuchują ,filmują ,a potem szantażują ,zatruwając innym życie ! Zwykłe ludzkie odpady taplające się w szambie ,odrażające swym wyglądem i postępowaniem ! I nikt nic z tym zrobić nie może ! Aż zdechną w sposób naturalny !

Gość gość
dziś Typowa schizofrenik/schizofreniczka. Na 100% tej osobie coś dolega. Wystarczy przeczytać to co napisała. Urojenia prześladowcze. Hakerzy tu raczej nie siedzą.

Gość gość
21:02 Na szacunek sk*******nie trzeba sobie zasłużyć ! Uszanuj najpierw siebie to i inni cię uszanują ! Szacunku do siebie, będziesz mnie teraz uczył/a głąbie ? Słownik mi prześlesz ,co to słowo znaczy ? Ja bez słownika rozumiem co to jest szacunek ,ty natomiast wiesz tylko tyle ile przeczytałeś/łaś z książek ! Szacunek mój miałaś jedna z drugą k**wo dopóki, nie dowiedziała się kim jesteście i czym zajmujecie się w necie ! Wasz kogucik szacunku u mnie nie miał ,ani wtedy w 90 ,ani teraz ! Obecnie znaczy dla mnie tyle co gowno !

Gość gość
21:19 nie raczej ,a na pewno siedzą ,twój post jest tego przykładem ! Nikt mi schizofrenii nie zarzuca ,tylko wy ,zwłaszcza gdy brakuje wam argumentów na zbiciu moich wypowiedzi ! Nie podskakuj za bardzo ,bo możesz upaść i będzie bolało !

Gość gość
dziś sram na ciebie. możesz mnie pocałować w k****a ;-) tyle w temacie

Gość gość
Wydawało wam się ,że dacie radę ,ułatwiła wam sprawę ,wklejając zdjęcie .Szło wam nieźle ,nawet byliście zadowoleni z siebie ,co widać po postach na pierwszej stronie i cóż to się stało ,że tak szybko padliście ? W kilku na jedną ? No co z wami ? Nawet straszenie ,że ją na zbiorniku umieścicie nie pomogło ? Na dodatek profil agatki wam spiertoliło ,same straty !

Gość gość
21:37 a potrafisz coś jeszcze ,prócz srać na forum ? Chyba nie ! Zdenerwowało cie widać bardzo hakerze ,a przecież to nie ja rozpoczęłam atak ,tylko wy ! trzeba było przewidzieć ,że ci ciśnienie podniesie !

Gość gość
Inteligentny człowiek to nie ten który wszystko wie ,tylko ten który szybciej od innych zdobywa wiedzę ,o tym szczególe zapomnieliście ,gdy rozpoczynaliście przed laty, ten szatański pomysł ! Z ukrycia ,podstępnie w kilku na jedną, szło wam jak po maśle ,głupia ,tępa i ze schizofrenią ,można było wszystkich mamić ! Ale przyszedł moment ,że wam wszystko rypło ! Teraz tylko czeka na to ,żebyście znaleźli się na sali oskarżonych i dostali, to na co zasłużyliście, gady !

Gość gość
Kto tak szaleje? To Kiełbasa?

Gość gość
22:23 spiertalaj ze swoja kiełbasą , nie zauważyłeś/łaś o czym napisali ? Projekt wam teraz szaleje ? No niebywałe!