Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak powiedzieć kobiecie że jestem tylko zainteresowany seksem

Polecane posty

Gość gość
Wyslij jej swoja gola fotke i powiedz ze nie chcesz sie wiazac

Gość gość
No i jak tam autorze? Z mojego punktu widzenia to myślę że może się zgodzić. Też jestem kobietą trochę starszą i nie wierzę ze kobiety nie maja swoich potrzeb. Przecież ona nie jest młoda dziewczyna marzącą o ślubie w welonie tylko kobietą z doświadczeniem. Jeśli do tego będziesz miły, czasem zaproponujesz kolację czy wypad na weekend to powinno się udać.

Gość gość
gdy jej zaproponuje kolację czy wypad na weekend to przerodzi się to pewnie w cos głębszego a oboje tego przecież nie chcą.

Gość gość
Drogi kolego i tak nie dostaniesz tego czego chcesz wiesz czemu bo nie interesują mnie układy szukaj innej chętnej i rób z niej ku**ę czas zdystansowac kontakty do niczego to nie doprowadzi przynajmniej mnie.

Gość gość
więc proponujesz Jej zwykłe qurestwo a te co niby ida na takie układy to nie licz na bezinteresownosc bo pod tekstem zawsze w głowie kobiety jest by faceta a chocby za pomoca seksu zdobyc to jakby miała dawac Ci za darmo to lepiej dla NIej by prosytutka została nie sądzisz? Lepiej się to opłaca a nie darmowe dawanie upy. x Znowu ta aseksualna kłoda z mentalnością prostytutki. Kobiety lubią seks tak samo jak faceci i nikt nikomu nie musi "dawać" ani "płacić".

Gość gość
Tak jak ktos napisał gdyby szukała faceta tylko do seksu to bardziej by jej sie opłaciło zostac prostytutką albo poszukac sponsora..jesli kobieta ma zasady i wartosci to nigdy nie bedzie szukała faceta tylko do łózka..albo ograniczy sie tylko do czystej przyjazni kolezenstwa albo bedzie myslała o związku x Znowu mierzenie swoją miarą aseksualnej kłody.

Gość gość
Już nie mówić nic, czas minął.

Gość gość
Kobiety TEŻ LUBIĄ SEKS, i też mogą nie chcieć związku, a swoje potrzeby mają.

Gość gość
To po co się czaicie zawsze stosując żenujące podchody zamiast kobietom powiedzieć wprost? Kobiety tez lubią seks a podchodzicie jak pies do jeża.

Gość gość
Znajdz sobie taką która Ci da d**y niezobowiazująco a tej daj spokój,kiedys znajdzie sobie kogos innego,a Ty jak masz cisnienie to idz do agencji..fotke wysyłała Ci kiedys bo moze cos czuła i chciała wtedy czegos wiecej niz tylko seksu..na drugi raz działaj zdecydowanie i konkretnie

Gość gość
O wszystkim trzeba rozmawiać szczerze bez durnych podchodów,kobiety tez lubią i potrzebują seksu,ja nie miałam od 2 lat i wariuje ,nie umiem sie na niczym skupić ani myslec o czym innym

Gość kiss for you
a jesli Ona mimo wszystko nie chce tylko seksu?dla mnie nie ma czegos takiego jak niezobowiązujący seks układ mimo ze sie zraziłam do mezczyzn,po prostu wolę sie męczyć niz bzykać z kims kto nie traktuje mnie powaznie,z kims kto po wszystkim wstanie i powie:było super ,trzymaj sie,ide do domu..czułabym sie fatalnie

Gość gość
gość dziś może wynika to z tego że większosć facetów z doświadczenia wie że tego typu propozycje mogłyby kobietę urazić i dostali by w najlepszym razie po ryiu no a z seksu wiadomo - nici.

Gość gość
Czyli jest to gra pozorów. Facet udaje miłego a kobieta udaje że nie lubi się puszczać. Wszędzie każą rznac glupa. I to niby dorośli ludzie.

Gość gość
ss for you dziś nie czytałaś/eś tematu od początku wiec cię wprowadzę - ona nie chce zwiazku, on tez nie chce zwiążku ale udaje przed nia że chce bo chodzi mu tak naprawdę tylko o seks a proponując jej tylko seks i boi sie że ja urazi.

Gość gość
dziś mam tak samo - wszystkiemu można zaradzić. Masz whatsapp? Może wymienimy się numerami a poem fotkami?Interesował by cie niezobowiazujący seks układ?