Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znacie kobiety ktore sa materialistkami?po czym poznac materialistke?

Polecane posty

Gość gość

Bo martwie się ,ze mój brat na takowa trafił Zaczal spotykac sie z dziewczyna,ktora ciagle w rozmowach sprowadza wszystko do kasy Mowie na przyklad ,ze kupiłam sobie owoce typu mango,ananas i kiwi,a ona na to:"stac cie na to?przeciez to duzo kosztuje.te owoce sa drogie" Znajomy brata przyjechal starym autem z lat 90tych ,a ona tekst"o matko jaki zlom..jak sie nie wstydzi tym jezdzic..pewnie dlatego jest kawalerem" Moja siostra zrobila sobie nowa fryzure i nowy kolor wlosow,a ona na to"o kurcze ciekawe ile to kosztowalo...przeciez takie scinanie jest drogie" Ona wszystko sprowadza do kasy..kazdy temat konczy sie tym ile co kosztowalo itd. Ostatnio stwierdzila ,ze nie bedzie kupowac prezentu drozszego niz 20 zl na imieniny chrzesniaka,bo jej szkoda kasy... Co o tym myslicie?

Gość gość
Myślę, że skoro twojemu bratu to nie przeszkadza to nie powinnaś się wcinać. Widocznie nie jest lepszy skoro mu to odpowiada.

Gość gość
Dodatkowo gdy widzi jakieś drogie auto to ciągle podkreśla jaka fura super itd. Syn naszej ciotki jezdzi suvem za 100 tysiecy,bo pracuje za granica Kiedy tylko zobaczyla jego samochod to krzyknela"o matko jaka super fura..skad ten chlopak ma kase na taki drogi samochod?" Brat sie smial ze jak zaczeli sie spotykac to pytala go jaki ma samochod..bardzo to cgciala wiedziec..

Gość gość
autorko skąd ja to znam...bratowa męża i jej aluzje od kiedy tylko ją znam, zawsze: "No, twój mąz mało na pewno nie zarabia", "A ile dostaliscie na slub od tesciowej? A od ciotki męza?", "na biednego nie trafilo", "co to tam dla niego 100 zł??" Aż kipiała z zawiści, jak wyjechali za granice i jej mąż zarabia podobnie do mojego jak nie lepiej, to kicha ją boleć przestała. Zamieszcza tylko w kolko na facebook teskne wpisy za Polską...ale cóż, jak on byl leniwy a nie to co moj maz, to jedyne co go ratuje to zarobek w Rzeszy