Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lobiuziaera

Dziwne przeczucie wobec meza

Polecane posty

Gość Lobiuziaera

Hej, od jakiegos czasu cos nie daje mi spokoju. Chodzi za mna jakas mysl,ze maz ma cos na sumieniu,cos..inna kobiete,a konkretnie,ze z kims pisze. Na telefonie ma rozne komunikatory-agent,whatsapp,messengera. Niby nie zauwazylam nic szczegolnego w tel,ale nie raz widze kiedy jest aktywny, na messendzerze szczegolnie. Agenta nie uzywa wcale,whatsappa do rozmowy z rodzina i ze mna,a messengera..no wlasnie.sama od niedawna mam messengera i nie zabardzo jeszcze orientuje sie jak uzywac go. Wiem,ze da sie ukryc rozmowy, a czy da sie przywrocic skasowane wiadomosci? Jak sprawdzic kogo ma kontaktach? Te dziwne przeczucie ciagle za mna chodzi.a moze nieslusznie oskarzam meza?

Gość gość
Messanger jest podlaczony do facebooka. Nie ma listy kontaktow. Nie mozna przywrocic skasowanych rozmow

Gość gość
Nie mamy oboje facebooka,tylko messengera

Gość gość
da sie zobaczyc skasowane rozmowy, ale trzeba miec fb i pobrac z fb kopie danych - beda tam wszystkie wiadomosci od poczatku korzystania, nawet skasowane. wiem, bo sama swoje pobrałam i sie mocno zdziwiłam ze fb ma moje stare wiadomosci których ja juz dawno nie mam. paczka *.zip przychodzi na maila - musiabys miec dostep do jego maila i sobie szybko przesalac to co mu przyjdzie od fb. nie mozna miec messangera bez fb, fb tez macie tylko nie wchodzicie.

Gość gość
Wlasnie nie mamy fb,mamy sam messenger. Przed chwila probowalam zalogowac sie na fb i wyskoczylo,ze nie mam konta,prosza o zalozenie,a nr tel nalezy do messengera. A moze przychodzic cos na adrss email?

Gość gość
gość dziś ale nie da sie tak! musisz miec konto, pewnie nawet nie wiesz, nie pamiętasz na jakiego maila zakladalas albo cos. nie da sie korzystac z messengera nie mając fb

Gość gość
Faktycznie konto jest,ale tak jakby nieaktywowane. Wiec co i jak moge zajrzec,hasla chyba znam

Gość gość
A jak sie zalogowac na wlasne konto? Wpisuje mozliwe propozycje i wyskakuje mi na czerwono

Gość gość
logujesz sie tymi samym loginem i haslem jak do messangera. do messangera chyba sie zalogowałaś jakos skoro korzystasz?

Gość gość
Wlasnie nie moge sie zalogowac za pomoca tych samych hasel,moze robie cos zle?

Gość gość
Mozna miec messenger bez fb. Moj maz tak zakladal. Ale nie wiem jak.

Gość gość
Toz wlasnie o tym mowie,nie mamy fb,tylko samego messengera. Juz mnie ktos tu wmawia,a ja glupia wierze