Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszalałam na punkcie kolegi z pracy

Polecane posty

"bezedury - ja kojarze twoj nick, czytam kafeterie od 2003. a ciebie przez te wszystkie lata nie bylo, czy sie nie logujesz?" Nie było mnie. Stan cywilny się zmienił, rozmnożyłem się. Teraz jakoś się uspokoiło i czasem wieczorem jak sobie piwko piję wieczorem to człowiekowi brakuje czegoś. Na imprezy i knajpy już za dużo lat, został niezawodny internet.

Gość gość
jego hobby to struganie huyow z mydla i drzewa jesionowego na slynne paryskie biennale

Gość gość
jego hobby to struganie huyow z mydla i drzewa jesionowego na slynne paryskie biennale

Gość gość
W sumie ostatnio zakładałam już tu temat o tym, że on mnie złapał za dłoń. Ale teraz wydaje mi się, że to tez było tylko nic nieznaczący incydent.

Gość gość
Chciałaś i nawet pisałaś.

Gość gość
Staram się być miła. Zawsze jak mi coś opowiada ze swojego życia to staram się okazywać zainteresowanie, nigdy nie olewam. Chwalę jego hobby. Staram się nawiązywać kontakt wzrokowy, on też często patrzy ale nigdy nie w oczy, jak próbuję spojrzeć w oczy to szybko ucieka wzrokiem. To co ja mogę zrobić, jak okazać mu zainteresowanie w taki sposób, żeby nie było nachalnie i żeby nie czuł się napastowany w pracy?

Gość gość
Dlaczego nie bierzesz pod uwagę, że on nie jest Tobą zainteresowany?? Nic na siłę, daj sobie spokój..

Gość gość
Zaproś go na kawę.

Gość gość
Biorę pod uwagę ale jest jeszcze taka opcja, ze on ma małe doświadczenie z kobietami i jest niesmiały. Dlatego nie chcę tak po prostu odpuszczać dopóki się nie upewnię.

Gość gość
jasne, najlepiej zwalić na małe doświadczenie faceta żeby się pocieszyć :D ja tu nie widzę jego zainteresowania Tobą, a jak chcesz się przekonać to tylko wprost czyli zaproś go gdzieś. inne głupie podchody są bez sensu.

Gość gość
Odpuść sobie.

Gość gość
Nie opisałam żadnych relacji między nami ani poszczególnych sytuacji więc nie możesz nic "widzieć" albo "nie widzieć". Jednak rzeczywiście jest taka opcja, że on nie jest zainteresowany. Tylko, że szanse są 50 na 50 więc jeszcze nie odpuszczę :P

Gość gość
Sama w pierwszym poście piszesz, że nie jest zainteresowany. Masz jakieś rozdwojenie jaźni?

Gość gość
To był skrót myślowy, wydaje mi się, że nie jest zainteresowany ale nie mam pewności.

Gość gość
aha, czyli desperatka :-)

Gość gość
No i co, to nie jest karalne :)

Gość gość
Desperacja odstrasza więc jak wolisz :D

Gość gość
Na razie nie podjęłam żadnych kroków oprócz tych, które opisałam a takie zachowania przejawia też osoba uprzejma, niekoniecznie zdesperowana :) Po prostu on mi się szalenie podoba i tyle.

Gość gość
Powiem tak, nie jestem pasztetem, nie cierpię na brak zainteresowania. Ale on jest wspaniałym, inteligentnym mężczyzną i coś mnie do niego ciągnie chociaż nie jest typowym przystojniakiem.

Gość gość
Idealizujesz go i tyle jak jakaś nastolatka i nie masz szacunku bo on ma Cię w nosie

Gość gość
Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana. Spróbuj się z nim umówić i tyle, przynajmniej będziesz miała jasną sytuację. A kto wie, może urodzi się z tego coś wyjątkowego...

Gość gość
Jakie to hobby? Sklejanie modeli czy nurkowanie?

Gość gość
Nic z tych rzeczy :) nietypowe.

Gość gość
Nietypowe czyli jakie?!

Gość gość
No nie moge napisac! Pewnie zostaloby to niezrozumiane tutaj. Mozesz zgadywac jak zgadniesz to przytakne.