Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czu uważacie, że to nie fair że niektóre osoby maja lżejszą pracę?

Polecane posty

Gość gość

I np. pierdzą w stołek za biurkiem, podczas kiedy inni ciężko pracują choćby na kasie, czy na budowie?

Gość gość
No to znajdź soebie lżejszą ;]

Gość gość
Nie zawsze jest to takie proste bo lekkie praca zazwyczaj sa rozdawane po znajomości

Gość gość
wszedzie dobrze gdzie nas nie ma .i nie ma co sobie obrzydzac zadnej pracy

Gość gość
Żadnej ? No nie wiem. Np. jedna paniusia pierdzi sobie w stłek za biurkiem i robi kawkę, w między czasie poprawia makijaż, a inna musi sprzatać, albo siedzieć na kasie cały dzień. Gdzie tu sprawiedliwosc? Albo jeden zarabia z lekkiej pracy 10 tys, a inny w cięzkiej fizycznej 2 tys.

Gość gość
podczas gdy ci co teraz maja lekko prace uczyli sie po nocach to ci fizyczni pili sobie piwo to teraz maja

Gość gość
Uczyli się po nocach? Proszę cię... Na studiach to sie dopiero imprezuje, ja bym sie chetnie uczyla tylko nie bylo mnie stac na studia

Gość gość
Zawsze mogłaś pobierać wszelkie możliwe stypendia i dorabiać miedzy zajęciami. Wszysyko jest możliwe, wystarczy chcieć :) u mnie na roku było troche biednych osób i jakoś udawało im sie związać koniec z koncem. A wracając to pytania w temacie to uważam ze to nie jest niesprawiedliwe. Każdy dostaje to na co sobie zasłużył i zapracował. To JEST sprawiedliwe. Niesprawiedliwa byłaby równość społeczna :)

Gość gość
Królu złoty, trzeba było się do nauki przyłożyć, a nie teraz biadolisz, Ja do pracy w biurze musiałam spełnić szereg wymagań: studia wyższe, przynajmniej 2 języki obce BIEGLE. Jeśli znasz się na tej robocie tak jak ja, to zapraszam. Co do studiów to nawet się nie ośmieszaj, bo studia na państwowej uczelni wymagają ogromnego nakładu pracy, stresu, radzenia sobie, samodzielności. Niefizyczni nie są gorszymi jednostkami od fizycznych i basta. Swoje frustracje pozostało Ci wyładowywać na forum, smutne, ale trzeba było za**przać. To nawet nie o studia chodzi - moja siostra ma tylko średnie, a dzięki pracy i doświadczeniu udało jej się zostać kierownikiem sklepu i zarabia duże pieniądze. Kiepsko pracujesz i dlatego nie masz z tego nic, so sad.

Gość gość
szczegolnie kobiety pasozyty piertolone

Gość gość
macające filiżanki w miejscu pracy albo jeszcze lepiej...

Gość gość
18:49 tatuś ci opłacał, a i sponsoring ze strony tzw facetow wiele pomógł

Gość gość
ość dziś 18:49 tatuś ci opłacał, a i sponsoring ze strony tzw facetow wiele pomógł xxxx Tak sobie tłumacz, looserze, Wyloguj się, bo jutro łopatę trza znowu w dłoń chwycić, so sad.

Gość gość
kobietomt znacznie łatwiej, bo nie muszą starac sie o sex, podstawione pod nosem :)

Gość gość
Autorko załóż sobie własną firmę, będziesz miała fajnie, a inni będą na ciebie pracować