Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscc

Dlaczego rodzice tacy są

Polecane posty

Gość goscc

Otóż ciągle przed jakimś spotkaniem rodzinnym gada mama tylko nie truj nikogo swoimi opowieściami, jak stoję przy kimś z rodziny i rozmawiam to już ręką mi pokazuje, albo szepcze do ucha: NIE TRUJ Albo mówi, że kuzynka będzie z chłopakiem to z nią nie pogadasz, ale przecież mało się widujemy to wiadomo że chce pogadać. Albo mama mówi tylko nie siedź koło chłopaka swojej znajomej bo ta pomyśli, ze chcesz go jej odbić, ale to nie jest prawda tylko usiadłam koło niego nie objelam go. Jak zaczęłam mówić, że chce tylko pogadać chce z kuzynami, a mama wyzwala mnie od wscibskiej i uderzyła w nogę, się poplakalam. Albo jak mi się trafi gorsza ocena a ucze się dobrze to ojciec od razu wyjeżdża z pretensjami coś podobnego, a to logiczne, ze nawet najlepszym uczniom też się gorsze oceny trafiają, prawda? Coraz częściej oczekuje, ze jak zdam maturę i wyjade na studia to będę miała spokój. Czy pomyśleć o psychologu czy studiach zaocznych myślę o medycynie, farmacji, fizjoterapii, albo związanych z biotechnologia lub chemią Dodam, ze czuję się wśród cioć, wujkow, kuzynów ok. Mówią o mnie dobre rzeczy, a rodzice to ino pretensje, ze siedzę nad książkami, że nie sprzątam. Ja tłumaczę, ze to klasa maturalna, a nie zawodowka. Albo denerwuje mnie to ze ojciec mówi mi misiu misiek a ja mu mówię ze mam imię czy on się ogarnie ze już nie jestem dziewczynką. Chce żyć jak normalna nastolatka

Gość gość
Ma się boi o Ciebie żebyś cnoty z pierwszym lepszym nie straciła.

Gość gość
nastolatka to dziecko i nic nie rozumie.