Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyciągnęSobieCiebie

29 latek, na pozimie, elegancki, wsyportowany przystojny szuka żony

Polecane posty

Wchodzisz w to? Mam 29 lat, mieszkam na śląsku. Mam 183 wzrostu, jestem szczupły i wysportowany, dbam o siebie, posiadam włosy w brązowym kolorze i niebieskie oczy. Preferuję elegancki styl, lubię dobre buty, dopasowaną koszulę i dopasowane odpowiednio spodnie. Lubię płaszcze, marynarki. Sportowe buty używam na siłowni, do biegania, na co dzień raczej ich nie noszę nie licząc podróży czy wypadu w góry. Mam dobra pracę, pracuje przy komputerze oraz przy telefonie, czasem spotykam się z klientami. Posiadam pewne oszczędności pozwalające na przyzwoity wkład własny w niemałe mieszkanie lub dom. Jeżdżę z dobrym samochodem z 2016 roku. Dużo czytam, interesuję się światem, polityką, ale mam wyważone poglądy, ani skrajne na prawo, ani na lewo, mam swoje własne zdanie. Jestem osobą wierzącą, ale nie religijną, natomiast przywiązaną do tradycji, jestem patriotą w zdrowym znaczeniu tego słowa. Z rzeczy, które mogą Cię jeszcze interesować lubię czerwone wino wytrawne, jazz, poznawać nowe miejsca, ludzi. Umiem dobrze tańczyć. Pochodzę z dobrego domu, wychowany zgodnie z wartościami, bardzo rodzinny. Chcę założyć rodzinę z kobietą, którą pokocham i ona mnie. Wiem, że prawdziwa miłość dopiero na mnie czeka. Moim minusem jest to, że jestem w związku...

Gość gość
I szukasz na kafe?

Gość gość
Jesteś w związku i szukasz kobiety na resztę życia? I ta wiadomość ma pomóc w osiągnięciu celu?

Gość gość
Prowo

Gość gość
"Moim minusem jest to, że jestem w związku" x Maskara jakas jak dla mnie, jak wiesz, ze to nie jest dziewczyba z ktora chcialbys zalozyc rodzine to po co jej glowe zawracasz i marnujesz jej tylko czas???

A tak, czasem sobie tu wchodzę dla odskoczni i czytam jakie ludzie mają problemy, dziś założyłem temat, temat-ogłoszenie :) Jestem w związku, ale to długa historia,oboje jesteśmy ze sobą z przyzwyczajenia, brakuje tylko impulsu by to zakończyć.

Gość gość
To wyślij jej link do tego tematu i będzie impuls

Gość gość
to najpierw zakończ zwiazęk, a nie się będziesz szmacił

Gość gość
Panowie też proszę pisać .

Gość gość
dzifkarz:O nie moj typ, nie jestem zainteresowana

Gość gość
PrzyciągnęSobieCiebie dziś A tak, czasem sobie tu wchodzę dla odskoczni i czytam jakie ludzie mają problemy, dziś założyłem temat, temat-ogłoszenie usmiech.gif Jestem w związku, ale to długa historia,oboje jesteśmy ze sobą z przyzwyczajenia, brakuje tylko impulsu by to zakończyć. X Jak dla mnie to cos takiego nie jest zrozumiale, nie wiem czy ja do tych czasow nie pasuje ale wg mnie to bycie z kims ma sens dopiero jak sie ludzie zakochaja i chca razem cos tworzyc. Mam jednak nadzieje, ze sa jescze mezczyzni, ktorzy czekaja na ta jedyna i nie wchodza po drodze w bezsensowne zwiazki.

Gość gość
Zwiazek to albo milosc albo te same cele, czasem sa calkiem niemilosne,

Gość gość
gość dziś Zwiazek to albo milosc albo te same cele, czasem sa calkiem niemilosne X Jak nie milosc to jaki mialby byc powod zwiazku?

Gość gość
Wiele do wyboru, nuda samotnosc nacisk z zewnatrz seks przyjazn kolezenstwo pragnienie potomka interesy wygoda i wiele innych, ta jego tez w tym jest, watpie by czula wielką milosc z jego strony, wiec oboje sie zgadzają na to

Gość gość
A wiec do listy zalet można dopisać...nielojalny,wygodnicki dwulicowy, fałszywy, tchorzliwy.

Gość gość
gość dziś Wiele do wyboru, nuda samotnosc nacisk z zewnatrz seks przyjazn kolezenstwo pragnienie potomka interesy wygoda i wiele innych, ta jego tez w tym jest, watpie by czula wielką milosc z jego strony, wiec oboje sie zgadzają na to X No nie wiem dla mnie to bez sensu:(

Gość gość
A ja myślę że ona nawet nie podejrzewa ze jej misio szuka na boku. w związkach bywa różnie ale raczej nikt nie zakłada ze zaraz każde pójdzie w inną stronę. Taki typ jak autor to najbardziej obrzydliwy typ faceta. Nie chce nie potrafi być sam bo musi mieć zapchajdziure na czas poszukiwań. Nie potrafi zerwać a w razie nowa partnerka okaże się gorsza od poprzedniej to na nią można zwalić odpowiedzialność . Tchórz i dzieciuch.Taki Karolak