Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstanie z mężem podczas gdy mieszkamy z jego rodzicami był ktoś w takiej sytua

Polecane posty

Gość gość
No i? Jak wynajmie sobie kawalerkę będzie ją stać na alimenty. Mąż też przejmie 500+. xxx Hahaha... Już sobie to wyobraziłam, to byłaby kuriozalna sytuacja. Mąż znalazł sobie nową dziewuche od baletów, ex żona poniewiera się po stancjach i jeszcze państwo wraz z alimentami na dzieci dopłacają mu żeby im się randki udały :D :D

Gość gość
Bo my, kobiety, jesteśmy frajerkami. Ja bym wyfrunęła zanim by się zorientowali, a dzieci niech zostaną w miejscu bezpiecznym, które znają, i nie na mojej głowie.

Gość gość
Czemu takie oburzenie na wizję płacenia alimentów I widywania dzieci w weekendy? Jak facetowi to fundujecie to jakoś nie ma oburzenia

Gość gość
Idź do prawnika, dowiedz się jakie masz prawa i jak to rozegrać. Idź do mopsu i zapytaj o zasiłki rodzinne w związku ze zmianą sytuacji, czy masz szansę coś dostać przed uzyskaniem rozwodu jeśli będziesz mieszkać z dziećmi osobno. Pierwsza złóż pozew, brak pożycia małżeńskiego, z jego winy. Zabezpiecz alimenty na czas trwania rozprawy. I myśl o wyprowadzce i to jak najszybszej. Bo jak papiery pójdą do sądu czy przez niego czy ciebie to życia tam nie będziesz miała niestety.