Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uderzyć dziecko tak, żeby nie było widać?

Polecane posty

Gość gość

Hej, moja pierdolnięta córka wyrzuca całe żarcie za kuchenkę zamiast to żreć. Poweidziałam jej, że jeszcze raz to znajdę, zobaczę, spuszczę małej suce taki łomot, że się nie pozbiera. Niestety tatuś nie popiera bicia dzieci. Chcę jej kilka razy tak przyłożyć drewnianą łyżką. Ale wtedy będą ślady i ojciec tego wstrętnego bachora zauważy. Czym bić ją tak, żeby się głupia krowa nauczyła, ale zeby nie mogła tego udowodnić? Mokrą szmatą? I gdzie dokładnie nikt nie zauważy? Ma 8 lat....

Gość gość
Najlepiej kijem po ryju.

Gość Teppic   No1
1. Weź tę drewnianą łyżkę, lub, nawet lepiej, coś o nierównomiernym wyważeniu, jak tłuczek do mięsa. 2. Owiń ją ścierką w rejonie, którym chcesz uderzać, czyli tzw. obuchu. 3. Tak przygotowane narzędzie będzie wywoływało ból, ale nie wylewy. 4. Jebnij się w łeb. :*

Gość gość
znalazła się święta, która nigdy bachorowi nie przyłożyła.

Gość Teppic   No1
1. Święty, nie święta. 2. Nie przyłożyłem, bo nie mam i nie planuję mieć pasożytów. 3. Jebnij się w łeb, żeby sprawdzić czy działa. Jak przestaniesz odczuwać potrzebę robienia głupot, znaczy, że działa. 4. Tylko wtedy możesz przestać chcieć przywalić córce, ale to detal.