Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miły123

Okazało się, że ona już to robiła

Polecane posty

Gość Miły123

Witam was drogie Panie, Piszę do was bo mam problem. Wczoraj moja dziewczyna powiedziała mi, że kiedyś miała chłopaka, z którym kochała się codziennie i jak były 3 dni przerwy między stosunkami to było "święto". Wiedziałem, że nie jest już dziewicą ale nie sądziłem, że aż tak często to robiła. Powiedziała mi jeszcze, że przy mnie czuje jakąś blokadę bo czuje, że to jest prawdziwa miłość i jakoś tak nie może. Już nie chodzi mi o to, że nie chce ze mną tego robić bo to jest akurat dla mnie najmniej istotne. Przytłacza mnie ta sytuacja . Nie wiem co robić, w głowie mam mętlik i jakoś nie czuje się za dobrze z tą informacją :/ Dodam, że ja mam 19 lat a ona w grudniu ma 18 i jestem prawiczkiem.

Gość gość
Ja to jednak mam szczęście. Trafiłem na śliczną dziewicę. Nie chciałbym przeżywać takich dylematów jakie ma autor.

Gość gość
A byłeś gnoju w niedziele w kościele? 😠

Gość gość
gość dziś Poszukaj sobie podobnych w rodzinie.

Gość gość
nie musisz chodzić do kościoła żeby wiedzieć co cię gnębi, nie zadawaj sie z tym czymś nie jesteś tego wart

Gość gość
Miły, jeśli kochasz swoją dziewczynę, to jej historia nie powinna mieć dla ciebie znaczenia. Ośmiel ją tak, żeby nie miała blokady, a potem cieszcie się przyjemnościami jakie daje seks. Pamiętaj, że może ona cię sporo nauczyć ;)

Gość gość
Pamiętaj jedno lepiej być prawiczkiem ni nie okiełznaną kurwą...

Gość gość
Chłopie wylecz się z tego "białorycerstwa" wcześniej pruła się codziennie a z Tobą ma blokadę?

Gość gość
Trafiles na szmate i tyle.

Gość gościu123
Ale Ci zazdroszczę, też bym chciał taką. Codziennie lizałbym jej stópki, robił minetkę jakby się zgodziła i wypytywał o najdrobniejsze szczegóły jej seksu z innym/i.

Gość gość
A więc dziewczyna robi cię w uja i sprawdza czy w końcu sie od niej odpapierkujesz :D

Gość Teppic    No1
Pomijając kilku prymitywów powyżej, masz tu już dobre odpowiedzi - jeśli to się sprawdza, jej historia nie powinna cię dziwić. I owszem - jak już zaczniecie współżyć, może cię trochę nauczyć. Jednak lepiej, żeby w łóżku choć jedno wiedziało, o co chodzi. ;)

Gość gość
Kopa w d..pe lapucie. Gdyby była choć odrobine inteligentna nigdy nie powiedziałaby tobie w ten sposób o byłym i bzykaniu z nim. To jakiś gamoń ta twoja ciućwa.

Gość gość
To nie mydło, się nie wymydli.

Gość gość
gość dziś Kopa w d..pe lapucie. Gdyby była choć odrobine inteligentna nigdy nie powiedziałaby tobie w ten sposób o byłym i bzykaniu z nim. To jakiś gamoń ta twoja ciućwa. x a później się zastanawiacie dlaczego kobiety kłamią o swojej przeszłość seksualnej :D

Gość gość
Jeśli byłaby szmatą, to bzykałaby się z autorem i innymi bez oporów, a ona romantyczką jest, bo tylko z miłości uprawia seks :P