Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość00552

OSZUSTKA OLX!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość
G****o zrobicie. Nie bronię oszusta tylko tepie kretynstwo. Tak samo było z Amber gold, getback, polisolokaty i kredyty we frankach. Jeśli ktoś dał się nabrać to niech ma. Może teraz się nauczycie. Oszust na ludziach inteligentnych nie zarobi, jednak głupców nie brakuje.

Gość gość
Witam! ja również kupiłam lalke za 160 zl i 0 kontaktu!! to proponuję zgłosic się na policję,,, tylko kiedy najwcześniej można to zrobic??

Gość Maaaagda
Ja też zostałam oszukana na 253 zl miał być kamper barbi przelałam pieniądze a teraz 0 kontaktu idę dzisiaj na policję zgłoszę to oszustwo może coś z tym zrobią.

Gość straznike z teksase
hahahhaha wy tepe szmaty ktos na was znowu zerowal jak mi was zal totalne zera inteletualne BUHAHAHAHHAHAHAHAHA :classic_cool:

Gość gość
Co to za teks czlowieku!!masz wogole kulture?jesli Cie to nie dotyczy to nie pisz wogole!!

Gość gość
polaczek chciał taniej niż w sklepie to teraz ma, tak się właśnie robi pieniądze :) autorka da połowę tego co jej wpłaciliście w łapę, a wy waszymi zgłoszeniami będziecie sobie mogły podetrzeć :) wszyscy będą zadowoleni, witamy w polsce tak sie tutaj robic hajs :)

Gość gość
Skod to Ty to mozesz wiedziec!!??

Gość gość
A jak bedzie inaczej?

Gość gość
Nigdy nie wplaca sie kasy przed.. chyba że na allegro ,na olx wplacasz i nic z tym nie zrobisz,jak oszukali cie np na 120 zl to i tak stracisz bo za sprawe zaplacisz 150.

Gość gość
Tez zostałam oszukama przez tą Lidie. Kupiłam zabawki za ponad 300 zl. Woj. Dolnośląskie

Gość gość
Podbijam post. Szczerze to mam nadzieję,ze jesteście projektami. To niemożliwe,ze osobie której nie znacie wplacacie 200 ,ponad 300 zł i inne sumy które tu padly.

Gość gość
Trzeba być idiotą :) żeby kupować coś bez wysylki pobraniowej :D i to z olx.

Gość gość
Dlaczego obrażasz ? Przesyłka za pobraniem również jest obarczona ryzykiem bo ktoś może wysłać np ziemniaki zamiast zabawki. Zasada jest raczej taka,ze na portalach typu olx to kupuje się przedmioty z odbiorem osobistym. Współczuję Wam dziewczyny straty pieniędzy i mam nadzieję,ze je odzyskacie.

Gość gość
to jest mężczyzna - mamy juz namiary zgłaszajcie wszystkie

Gość gość
Ale z was debile, po co robicie przelewy obcej osobie, którą na oczy nie widzieliście ??! Przecież wiadomo, że może zabrać pieniądze i spierdolić i tyle ją widzieliście, a towaru na oczy nie zobaczycie. OMG....ludzie to jednak naiwni są. ZAWSZE albo osobiście się jedzie odebrać daną rzecz, albo przesyłka za pobraniem !

Gość Maaaagda
Ja byłam dziś na policji powiedzieli że pieniądze są nie do odzyskania i nawet zniechęcili mnie do składania zawiadomienie o oszustwie, taką mamy policję , a oszuści będą bezkarni.

Gość gość
Skad wiesz ze tj mezczyzna?co do pieniedzy czy odzyskamy to sie okaze..a ten ktos kto nas obraza niech nie bedzie taki madry bo jeszcze sam nie wie co go w zyciu spotka.moze cos glupszego zrobic.najmadrzejszy moze sie pomylić..nauczka.Bylam tez na policji i powiem szczerze ze moga cos zrobic ale nie bede pisala na ten temat bo nie wiemy a moze tez czyta albo pisze oszust?nie ktore wiadomosc***isane tutaj na 1 i 2 str sa dziwne.ja oczywoscie pokazalam policji str kafeter.pl wiec tez maja ti wszystko na uwadze.

Gość gość
Na 3str zreszta tez.wiec jesli ktos obraza niech lepiej mysli co pisze..poszkodowane przykro mi,ze tak sie stalo i mam nadzieje ze jesli nawet pieniazkow nie odzyskamy to moze chociaż bedziemy mialy satysfakcje ze osoba ktora popelnila przestepstwo zostanie odnaleziona i ukarana i nie oszuka juz nikogo.

Gość gość
Pozostaje nam czekac..pozdrawiam

Gość gość
Czy komuś udało sie zdobyć kontakt do tej "Pani". Proszę o info kasiax16@wp.pl ( również zostałam oszukana, dzis bylam na policji, razem możemy zdziałać więcej.

Gość gość
pozew zbiorowy róbcie,raczej nie ma innego wyjścia. Powodzenia Dziewczyny

Gość Maaaagda
Mam prośbę czy ktoś z oszukanych przez tą babę ma ID i nr. Ogłoszenia potrzebne mi są do zgłoszenia na olx bo ja nie spisałam a są potrzebne.

Gość gość
Witam, ja tez zostalam oszukana przez ta osobę mam pytanie czy ktos zglaszal sprawe na policji?

Gość gość
Tak ja już zgłosiłam sprawa do rozwiązania. Tak mówili policjanci. Im więcej zgłosi się osób poszkodowanych tym lepiej. Dziewczyny zgłaszajcie.

Gość gość
Prosze podaj ID ogloszenia kamper barbie, albo karetka barbie

Gość gość
Ten caly ,,strażnik z teksasu,, to pewnie ten oszust co nas oszukal...pamietaj Karma wraca.

Gość gość
Byc moze..kto wie..,ale zauwazcie,ze jak napisalam o policji ,ze ma ta str na uwadze to glupie teksty juz sie nie pojawily..

Gość gość
Znajdą ja zostałem kiedyś oszukany na 100 zł paczka za pobraniem nie zgłosiłem na Policje i tak po jakimś czasie policja przyszła do mnie bo mieli wydruk kto wplacal na konto oszusta

Gość Wkurzona baba
Tez niestety zostałam oszukana!!!! Chętnie złoże pozew zbiorowy mój adres e-mail to jolanta.sendal@op.pl jeśli jest ktoś zainteresowany takim pozwem to piszcie. Dzwońcie tez do banku paribas na infolinie i podajcie jej numer konta i dane oni to zgłaszają do swojego departamentu zapobiegania oszustwom. A No i do waszego banku reklamujcie ten przelew. Pozdrawiam