Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy!!!!co ja zrobiłam!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Napisałam z innego konta do faceta który mi się podoba.. Zgadl że to ja i nadal pisaliśmy czyli śmie twierdzić że mu się podobam..powiedział nawet ze to było ciekawe co zrobiłam (inne konto i że musiał odgadnąć) Pytał czego oczekuje i że nie interesują go zabawy.. Wie że mam chłopaka.. Napisałam mu ze mi się podoba.. Tylko że ja ciągle zaczynam rozmowy.. Gdy piszemy on pisze ale mało pyta.. Raz nie odzywałam się kilka dni potem napisalam i zagrała że ok to nie przeszkadzam a on na to że nie przeszkadzam.. Raz powiedział żeby przyjechał na bajere gdyby miał hajs.. Powiedzialam mu ze hajs nie jest potrzebny..na bajere.. . Wydaje mi się że to była z jego strony gra zeteraz niby ja wiem ze on chce się ze mną spotkać ale to ja mam mu zaproponować.. Dobrze kombinuje?? Czuję że mu się podobam.. Ale on nie pisze pierwszy... Co robić?? Jak się zachować... Ile można pisać pierwsza.. Czy zrobiłam błąd zepowiedzialam mu ze mi się podoba i nie mogę przestać o nim myśleć??

Gość gość
Masz dzifko chłopaka i wchodzisz na siłę na innego bolca?

Gość gość
Napisałam mu ze nie interesuja mnie zabawy.. To nie moja wina ze mi się podoba

Gość gość
I napisałam mu ze nic od niego nie oczekuje

Gość gość
Skoro nie pisze pierwszy i mało Cie wypytuje o cokolwiek to znaczy że mu nie zależy, piszę z Tobą bo miło lechtasz mu ego i raczej chce Cie tylko zaliczyć. Zresztą po cholere jesteś w związku skoro ciągnie Cie do innych? Z braku laku, żeby nie być samej?

Gość gość
To nie moja wina że jesteś bezmozga idiotka, nawet ten koleś to wie bo ma cię głęboko w d... , ale w końcu z nudów cię przeleci i mam nadzieję że znajdziesz .

Gość gość
Dzięki.. W sumie to mi pomogliscie.. Jestem kretynka..juz do niego nie napisze!

Gość gość
On jest bardzo zamknięta osoba... Nawet nie zwraca uwagi na dziewczyny.. Ale przecież to nie moja wina ze mnie do niego ciągnie.. A jak to jest ten jedyny??

Gość gość
Ale jak chce mnie zaliczyć jak się pytał czego chce i ze on nie bawi się w takie coś jakbym chciała się zabawić... A mimo to piszemy

Gość gość
Masz 12 lat?

Gość gość
On wie, że masz chłopaka, może nie chce rozwalać czyjegoś związku? Zastanów się raczej kobieto, czego Ty chcesz? I przede wszystkim jeśli Twój związek Ci nie odpowiada, to po co w nim jesteś? Zerwij z chłopakiem, bo szkoda go.

Gość gość
ilosc wykrzyknikow i histeryczny ton wskazuje na chora psychicznie sekretarke debilke co tamten temacik o agatce podupadl i zalozylas nowy?

Gość gość
Jestes debilką

Gość gość
Mówił że nie chce żeby coś się rozwalilo.. Wykrzykniki po to byś zauważył temat glabie kapuściany! I nie muszę być debilka bo ktoś mi zwrócil w głowie idioci... Sami kretyni tutaj.. I on nie chce mnie przeleciec!! Napisał że nie bawi się w takie coś kretyni!

Gość gość
krolowa kretynek to jestes ty jebniet amebo. idz ssac pale swojemu facetowi a nie lecisz jak suka za kolesiem ktory cie nie chce

Gość gość
Często zwracasz się do ludzi per "głąbie kapuściany" lub "kretynie"? Czy to Ciebie tak ciągle nazywają, że uważasz takie określenia za normalne? Masz 12 lat?

Gość gość
Aaale nie jest Ci szkoda Twojego chłopaka? Jesteś pewna, że chcesz podjąć takie ryzyko? Skoro zawrócił Ci w głowie, to może porozmawiaj z nim w 4 oczy, powiedz mu jak wygląda sytuacja. A Twój związek to raczej zerwij z chłopakiem, bo nie kochasz go.

Gość gość
Autorko, cierpisz na infantylizm wtórny czy pierwotny? A może po prostu taki masz charakter?

Gość gość
Twój chłopak lubi, jak go zdradzasz?

Gość gość
W czym mamy Ci pomóc? W zdradzie czy w uzyskaniu przynajmniej odrobiny rozumu?

Gość gość
Dlaczego wszędzie stawiasz tak ogromną ilość wielokropków? Chodziłaś na wagary zamiast do szkoły, czy po prostu jesteś tępa?

Gość gość
Te wielokropki są po to byś miał, miała zagadkę