Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oszalałam22

Zauroczyłam sie...Jak go zdobyć?

Polecane posty

Gość gość
Ciekawy temat. Znam to doskonale lecz z drugiej strony. Mimo że masz już jakieś doświadczenie, mimo zdania matury i mimo tego że posiadasz indeks, Ty i Twoje koleżanki piszecie o jakiś bzdurach. ''co zrobić''? Moja odpowiedz jest krótka: to nie jest sernik. Nie ma przepisu typu : łyżka mąki, kilogram sera. Aha...3 jajka. Mam jeszcze coś: ta druga strona często ma problem odwrotny. Co zrobić by dała spokój ale też by nie oskarżała, by nie cierpiała itd. Ech to glupie, słodkie życie.

Gość gość
Mam obsesje i mam problem bo jedna d***** uwodzi mojego faceta i dziwisz sie ze mnie to wkurza? jak widac to działa na nich wiec zrób to samo

Gość Oszalałam22
Myśle ze on raczej nie ma podejścia „co mam zrobic zeby sie odczepiła” biorąc pod uwage ze nie należę do nachalnych, a on tak mnie zawstydza ze po prostu nie potrafiłabym go bezczelnie i wprost podrywać. Myśle ze on jest bardziej śmiały w zalotach niż ja. Wiadomo ze nie ma przepisu, bo jesteśmy ludzmi o rożnych charakterach, różnią sie nasze emocje. Ale wydaje mi sie ze sa jakies zachowania, ktore wszyscy czytamy tak samo.

Gość gość
Do 20:38 A może ty weź się za siebie i zacznij uwodzić swojego faceta zamiast szczekać tutaj na inną kobietę ?! jak w życiu żeś taka szczekata to wcale mnie nie dziwi że twój chłop inną zainteresowany bo takiego babska każdy bedzie miał dość

Skończyło studia albo zmień uczelnię. Dla czegoś co może być nieudaną znajomością nikt pracy czy kariery naukowej nie zaryzykuje.

Gość gość
triumf milosci, super telka polecam na zimne wieczory, wciągnie was miśki

Gość gość
patrz na niego jak sploszona lania w okresie godowym, podkreslaj d**e, cycki i talie, udawaj przerazona dziewice, lasz sie do niego, rumien na zawolanie i omdlewaj jak w telenoweli.

Gość gość
jprdl 20:38;ty jesteś jakaś j******a ze juz na cudze tematy wlazisz? Juz Ci na twoich nikt nie odpisuje?

Gość gość
Jaka jest różnica wieku między Wami autorko?

Gość oszalalam22
20 lat, ale od zawsze umawiałam sie ze starszymi... duzo starszymi

Gość gość
autorko taka gąska 20 lat młodsza to wymarzony kąsek dla faceta ale chyba tylko na chwilowy romansik ;) no można i tak ale jak ktoś tu wyżej napisał on może się bać tego co potem.

Gość Oszalałam22
Ehhh, czyli powinnam czekac na jakiś jego ruch?

Gość Oszalałam22
Halo, jest tu ktos? :)

Gość Oszalałam22
Chyba nikogo nie ma

Gość gość
Najpierw to się dowiedz dokładnie czy on ma żonę albo jakąś stałą kobietę. Jeśli nie ma to możesz śmiało ty zrobić pierwszy krok. Ale jeśli jest inaczej to i tak prędzej czy później będziesz płakała nawet jeśli romans będzie wspaniały i oh i eh ;)

Gość Oszalalam22
Dobrze,a jesli nie ma zony to co powinnam zrobic? Jaki powienien byc ten pierwszy krok? :)

Gość Oszalalam22
Up