Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

żona przytyła i nie pociąga już mnie

Polecane posty

Gość gość

jak patrzę na jej zdjęcia sprzed 5 lat to zupełnie inna szczupła fajna kobieta a teraz twarz jej spuchła dupsko że nie wiem uda Nie mam ochoty z nią na miłość a ona schudnąć nie chce

Gość gość
Ja bym od tyłu próbował.

Gość gość
Współczuję. Kup jej książkę o zdrowym odżywianiu i powiedz, że ma Ci tak gotować. Gotować nie będzie dwóch obiadów więc będzie się odżywiać zdrowo :D

Gość gość
wymień ją, nie taką brałeś, zapuściła się bo żre za dużo

Gość gość
Ile waży i ile ma wzrostu? Czy na pewno aż tak bardzo jest źle? Rozumiem jeżeli to duża nadwaga.

Gość gość
Najgorsze jak baby tyją i nic z tym nie robią, bo im się nie chce. Wiadomo, że grubaski są aseksualne.

Trzeba się było nie żenić. Teraz to już nic nie zrobisz dni nie zmusisz a zdrada finansowo ryzykowna. Doradzam rozwód.

Gość gość
jest ciałko, jest seks, lepsza taka niz wieszak, lepiej doceń żone taką jaką masz bo potem ją stracisz i do konca zycia bedziesz zalowal, wiem co mówie, wszyscy powinniśmy doceniac swoich partnerów czy partnerki bo potem jest klops, wydaje nam sie ze wszystko jest nam dane na zawsze, ale nic bardziej mylnego, w jednej chwili mozemy wszystko stracic na zawsze

Rozwiodłem się z grubą i pyskatą żoną, a nie żałuję ani trochę. Szkoda marnować młodych lat na wk***** seksualną abstynencję

Gość gość
http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,160217,23410530,turia-pitt-i-michael-hoskin-historia-milosci-na-dobre-i-zle.html Mysle, że tylko tacy ludzie, którzy naprawdę potrafią kochać powinni się żenić/wychodzić za mąż.

Gość gość
Czytając takie tematy to się odechciewa z jakimś facetem wiązać, bo człowiek zacznie gorzej wyglądać czy zachoruje to się "miłość" skończy. Jak się nie znajdzie jakiegoś naprawdę wartościowego faceta to lepiej być samemu.

Gość gość
Nie pociąga ale zawsze może przygnieść

Gość gość
Autorze a ty jak wyglądasz ?

Gość Co robić...

Ja na przykład chce być z moją żoną, tylko jak na nią patrzę to mi sam opada. Kochamy się tylko jak jaja spuchna albo się nawale. Smutne ale jej nadwagą nie przeszkadza, nawet jak musi usiąść żeby buty założyć... 

Gość Gosc
Dnia 24.11.2018 o 00:22, Gość gość napisał:

Czytając takie tematy to się odechciewa z jakimś facetem wiązać, bo człowiek zacznie gorzej wyglądać czy zachoruje to się "miłość" skończy. Jak się nie znajdzie jakiegoś naprawdę wartościowego faceta to lepiej być samemu.

A może lepiej o siebie po prostu dbać, a nie usiąść w domu na z dupskiem na sofie z myśleniem - złowiłam fagasa, to już nic w zyciu nie muszę robić. 

Gość alfred
Dnia 23.11.2018 o 13:27, Gość gość napisał:

jak patrzę na jej zdjęcia sprzed 5 lat to zupełnie inna szczupła fajna kobieta a teraz twarz jej spuchła dupsko że nie wiem uda Nie mam ochoty z nią na miłość a ona schudnąć nie chce

Tak się dzieje, baba w związku się zapuszcza, szukaj kochanke.

Gość vega
Dnia 23.11.2018 o 17:22, Gość gość napisał:

a wy baby co? jak jest dobrze to korzystacie, jak źle to SPÍERDALACIE